Vandingsbakker i plast

Vandingsbakker er i kraftigt genbrugsplast, så udover du får et godt og stærkt produkt, skåner du også miljøet. Bakkerne er velegnet til undervanding af planter i drivhus og have. Bruger du dem til undervanding, vil vi anbefale at du tilkøber vattex eller kapilærmåtte, da det gør vandingen så meget lettere. Der skal ikke en særlig stor hældning til, før vandet samler sig i den en side af bakken. Med vattex eller kapilærmåtte, bliver vandet suget ind i stoffet og samlet, så planternes rødder nemmere kan opsuge det væske de har behov for.

Ligeledes er bakkerne gode til overvintring af planter indendørs, hvor de blot kan blive stående i bakkerne. Bakkerne fås i en række forskellige størrelser.

9 vare(r)

per side

 • Grønne potte -og vandingsbakker

  Flot bakke som er lavet i genanvendeligt plast. Den er mørkegrøn og er velegnet som vandings -og pottebakke. 

  Den passer fint i de fleste vindueskarme hvor planterne kan få en masse sollys. Når planterne skal vandes skal man bare hælde direkte ned i bakken, og så sørger planterne selv for at få det vand de har brug for.

  Vi anbefaler at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte til undervanding. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, også selvom bakken ikke står på et skråt underlag. Du finder produkterne lige her!

  De 3 mindste størrelser er alle af samme design og helt identiske lige bortset fra længden selvfølgelig. Den største af dem har en lidt lysere grøn farve i forhold til de andre og designet er en smule anderledes, som fremgår af de 5 billeder som ikke har en helt hvid baggrund. 

  Plastbakkerne har målene (længde x bredde x højde):

  Mini: 35 x 15 x 2 - indvendige mål 32 x 12
  Small: 48 x 15 x 2 - indvendige mål 45 x 12
  Large: 61 x 15 x 2 - indvendige mål 58 x 12
  Xtra Large: 76 x 17,5 x 3,5 - indvendige mål 73 x 15

  Les mer
 • Vandingsbakke 57 x 39 x 5 cm

  Vandingsbakke i genbrugsplast i målet 57 x 39 x 5 cm. Du kan med fordel bruge bakker til at stille dine planter i når du skal vande dem. Blot vand direkte ned i bakken og planterne suger hvad de har behov for. Bakken kan også bruges som støvle bakke.

  Vi anbefaler at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte til undervanding. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, selvom bakkens underlag måske skråner lidt. 

  Du finder produkterne lige her!

  Les mer
  NOK 85,56 Fra NOK 73,16

 • Plastbakke med tud - 53 x 40 x 9,5

  Bakkens ydremål måler 53 cm bred, 40 cm lang og 9,5 cm høj. De indre mål er 47 x 34 x 9. Tuden stikker 2 cm ud fra siden. Les mer
  NOK 97,96 Fra NOK 85,56

 • Bakke 79 x 40 x 5 cm sort plast

  Vandingbakke i sort genbrugsplast i målet 79 x 40 x 5 cm. Passer til de flest plantesække og er derfor god som underlag til din plantesæk hvis du vil dyrke direkte i den. Bakken kan bruges som støvlebakke og spild bakke til olie.

  Køb plantesække her: Plantesække

  Du kan også vælge at bruge den til undervanding af dine potteplanter. Der anbefaler vi at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte som underlag i bakken. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, selvom bakkens underlag måske skråner lidt. 

  Du finder produkterne lige her!

  Les mer
  NOK 97,96 Fra NOK 85,56

 • Vandingsbakke / støvlebakke 100 x 40 x 4 cm

  Denne vandingsbakke er lavet i kraftigt plast og måler 100 x 40 x 4 cm. Vi har valgt at tage denne med i vores sortiment, da den har en god størrelse. Den passer bl.a til en normal plantesæk, hvor man så kan vande dagligt uden spild. Vandningsbakkerne er lavet i genbrugsplast. Bakken er også god som en sko og støvlebakke. Specielt i vintertiden, hvor man kan få en masse sne med sig indenfor. 

  Vi anbefaler at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte til undervanding. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, selvom bakkens underlag måske skråner lidt.
  Du finder produkterne lige her!

  Et alternativ brug af bakken, kan også være til kaninburet eller lign. Du kan enten have den til at stå i bunden af buret med strøelse, halm m.m. Når der så skal gøres rent efter kaninen, kan man tage en alm affaldsæk og trække over bakken, hvorefter man bare ryster indholdet ud i posen. Bakken passer lige til omkredsen på sækken og du undgår at spilde, når efterladenskaberne skal smides ud. 

  Les mer
 • Plastbakke 59 x 59 x 7 cm

  En god kraftig plastbakke til havens planter. Bakken er god, hvis du ønsker at forespire indenfor, inden sæsonen for alvor går i gang. Plastbakker kan også være en god måde at undervande alle sine planter. Undervanding gør det nemt og overskueligt at vande. Hvis man ønsker at nogle af planterne i drivhuset kommer indenfor hen over vinteren, kan plastbakkerne også sagtens blive placeret i vinduet med planterne. 

  Vi anbefaler at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte til undervanding. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, selvom bakkens underlag måske skråner lidt.
  Du finder produkterne lige her!

  Les mer
  NOK 104,16 Fra NOK 91,76

 • Kvadratisk plastbakke 80 x 80 x 12 cm

  Kvadratisk plastbakke med målene 80 x 80 x 12 cm. Den er produceret i sort genbrugsplast og har uanede muligheder.

  Hvis du ønsker at få planterne fra drivhuset ind hen over vinteren, kan de blot flyttes over i den. De kan herefter stilles i vinduet, flyttes over i nogle andre krukker eller stå i skuret. Planterne kan sagtens stå i bakkerne, hvilket også gør at de er nemme at vande. Der anbefaler vi at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte som underlag i bakken. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, selvom bakkens underlag måske skråner lidt. 
  Du finder dem lige her!

  Er du mekanikertypen eller lign, kan det være en spild bakke til olie under veteranbilen. 

  Ligeledes er det et godt starter spejlbassin, da der kommer en god spejleffekt grundet den sorte farve.

  Vi har også haft kunder der har brugt dem til deres hund, der skulle have hvalpe. En god omgang vattex i bunden, så de ligger blødt, så er der klar til de søde små. Højden på de 12 cm gør, at de ikke bare lige smutter ud af bakken.

  Les mer
  NOK 246,76 Fra NOK 221,96

 • Vattex 1 kvm

  Vattex som brukes av profesjonelle. Vattex fordeler og holder på vannet på plantebrettene og gir dermed plantene dine optimale forhold ved undervanning. Vattex skåner også brettene dine. Vattex selges her i hele kvadratmeter. Les mer
  NOK 31,00 Fra NOK 18,60

 • Kapillærmatte - fibertex - 1,2 kvm

  Kapillærmatte som fordeler og holder på vannet, hvis du vil gi plantene dine optimale forhold. Matten kan løfte vannet mellom 6 - 8 cm. Matten yter også beskyttelse mod riper i brettene dine. Kan gjenbrukes år etter år, da den tåler rengjøring med stiv børste. Matten selges i løpende meter. Så hvis du kjøper en enhet, får du 120 x 100 cm. Les mer
  NOK 49,29

9 vare(r)

per side

Vandingsbakke eller plastbakke?

Nogen kalder det en vandingsbakke, mens andre kalder det en plastbakke. Vi mener at begge ting er lige rigtige. Det er selvfølgelig alt efter, hvad man køber dem til, men overordnet set er det en plastbakke, der også kan bruges som vandingsbakke.

I gang med plastbakker

Så er det ved at være tid til at skulle i gang med at plante igen. Vejret tillader snart, at man kommer i haven. En god ting at bruge, når man skal i gang med nye planter, er en plastbakke.

En plastbakke giver et utal af muligheder. Du kan bruge dem til omplantning af dine blomster eller chiliplanter. Med en plastbakke med en høj kant, mindsker du risikoen for at der ryger jord over hele bordet eller på gulvet/terrassen.
Skal du have dine planter ind i de kolde måneder, kan du nemt flytte rundt på dem i en plastbakke. Planterne kan jo passende blive i bakken, da du nemt kan vande dem alle på en gang i vandingsbakken.
Andre muligheder er bl.a. som skobakke, opbevaring af værktøj eller spildbakke til olie og lign.
Vi har haft kunder, der tænker ud af boksen og har anvendt den store bakke på 80 x 80 x 12 med lidt vattex til sine hunde, der skulle have hvalpe. Den høje kant gjorde, at de kære firebenede blev i plastbakken.
Man kan også bruge den til at have hundens eller kattens mad og vandskål stående deri, hvis dyret måske har en tendens til at grise lidt. Så passer du på gulvtæppet eller trægulvet, der sikkert ikke er så glad for vandpøle.

En vandingsbakke fra Zinkbakken er i sort genanvendeligt plast. Plastikken er kraftig og kan sagtens bruges i mange år. Så går du og mangler en lille eller stor vandingsbakke, kan du med stor sandsynlighed finde den ovenfor. Størrelserne varierer fra 48 x 15 x 2 til 80 x 80 x 12 cm.