Soil Blocker sæt

Soil Blocker skaber de helt perfekte komprimerede jordblokke til forspiring. Man starter med at så et frø i de helt små blokke, hvorefter man flytter dem videre over i en af de større. Dette er super nemt og man kan få sået mange frø på meget kort tid. Den komprimerede jord er rigtig god for planterne. Frøene bliver godt oxyderet og det er med til at give dem et godt miljø til at vokse i.


Dette sæt indeholder alt, hvad du skal bruge til at komme rigtig godt i gang med at forspire. Det har de tre forskellige Soil Blockere til at lave de tre forskellige størrelser og så er der også tilbehør i form af fire dupper til at sætte på, når man vil lave 1,7 x 1,7 cm huller i blokkene. Derudover er der også fire dyvler med, som er to cm. Disse laver en større fordybning i jordblokkene. Dette er velegnet, hvis man ønsker at så større frø.


Hvis man skal købe alle produkterne enkeltvis koster det i alt 756,5 DKK. Der er derfor noget at spare ved at købe dette sæt.


Lagerstatus: På lager

706,16 NOK
Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt består af de tre forskellige Soil Blockers. Det er Soil blockerer med 20 mini blokke, Soil Blocker med 5 huller og Soil Blocker med 4 huller.

Soil Blockerne er produceret i England og er lavet i zink. De er af rigtig god kvalitet der vil holde i lang tid.

Den mindste Soil Blocker er 10 cm lang, 7,5 cm bred og 12,5 cm høj. Den laver blokke på 2 cm og vejer 0,33 kg.

Soil Blockeren der laver fem blocke af gangen er 19 cm lang, 4 cm bred og 22 cm høj. Den laver blokke der måler 5 x 3.8cm. Den vejer 0,66kg.

Den der laver fire blokke er 19 cm lang, 5 cm bred og 22 cm høj. Den vejer 0,7 kg.

Derudover er der 2 pakker med henholdsvis dupper og dyvler.