Soil Blockers - Hurtig såning

Soil Blockere er et redskab, der laver små firkantede blokke af jord, som man kan bruge til at forspire i. Fordelene er mange, og det er nemt at gå til. Du slipper for at dine planter bliver rodbundet, det er pladsbesparende, og så sparer man på såjorden. De laver henholdsvis 4, 5 og 20 huller til såning. Man kan også tilkøbe firkanter som kan klikkes af og på, hvis man ønsker et lidt dybere hul. Alle soil blockers laver huller på 1 cm, med tilkøbet af firkanterne bliver hullet 1,7 cm dybt og noget større.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Hvad er Soil blockers

Soil Blockere er et redskab som laver små firkantede blokke af jord, som man kan bruge til at forspire i. Fordelene er mange og det er nemt at gå til.

Ikke rodbundet

De komprimerede jordblokke som du sår i, gør at planterne slår rødder naturligt ned i jorden, i stedet for det man måske normalt ser, hvor rødderne følger indersiden af krukken. Det betyder at alle rødder er på ydersiden af jordet, der er plantet i. At planter ikke bliver rodbundet, som det hedder, gør det langt bedre at plante ud og du slipper for en masse besvær når du vil gøre netop dette. Yderligere er det pladsbesparende, og så sparer man på såjorden.

Tilkøb til soil blockers

Vi har valgt at tage de 3 slags soil blockers med i vores sortiment, som er de mest anvendte. De laver henholdsvis 4, 5 og 20 huller til såning. Man kan også tilkøbe firkanter, som kan klikkes af og på, hvis man ønsker et lidt dybere hul. Alle soil blockers laver huller på 1 cm, med tilkøbet af firkanterne bliver hullet 1,7 cm dybt og noget større.