Runde bakker og fade

Står du og mangler et rundt fad eller bakke? Vi har et pænt lille udvalg, som kan bruges til skåle, underbakker, fuglebade og små bassiner til havens fugle og insekter. Brug f.eks. vores nye terrazzo fade som fuglebad i haven, hvor de samtidig kan fungere som spejlbassin. Den rustikke overflade gør, at den passer godt sammen med resten af dine ting i haven. Vælg mellem sort eller grå. Med den grå får du et naturligt udseende, der giver dig et indtryk af det er i sten, mens den sorte står mere i kontrast til havens farver. Især det sorte fad fungerer godt til spejlbassin, da der opnås den bedste refleksion i vandet.

Kobberbakker

Til dekoration i hjemmet vil kobberbakkerne give en ekstra glød til hjemmet med den varme farve, der er i bakkerne. I runde bakker har vi forskellige størrelser af kobber, hvor de udover at være dekorative, kan bruges til opbevaring af forskellige ting i hjemmet.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side

Fade til ude -og indendørs brug

Vores fade kan både bruges ude og inde. I haven kan fuglene og insekterne nyde godt af at have lille bassin at bade i. De flotte fade skiller sig ud i naturen. Her kan du både bruge vores terrazzo fade eller vores kobberbakker.

Terrazzofade størrelser og muligheder

Terrazzofadene kommer i to farver: sort eller grå. De er oplagte at bruge i haven, hvor de enten kan bruges som fuglebad, spejlbassin eller blomsterfad. De fås i 3 forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde lige præcis den størrelse, der passer bedst til dig. De sælges også i sæt af 3, hvor du får en af hver størrelse, hvilket giver dig mulighed for at skabe spændende dynamiske udemiljøer. Sammensæt f.eks. de tre fade, hvor det ene bruges som fuglebad, mens der plantes fine blomster og planter i de andre. Placer dem i forskellige niveauer, eksempelvis i et bed, for at skabe liv og dynamik. De runde terrazzo fade har en diameter på henholdsvis 37 cm, 45 cm og 55 cm.

Terrazzo fadet kan godt stå udenfor om vinteren, men undgå at der er vand i, hvis der kommer frost.

Pynt og praksis

Kobberbakken kan bruges både inde og ude. I hjemmet kan de give lidt ekstra varme med den karakteristiske kobberfarve. Brug bakken f.eks. som serveringsbakke, opbevaring af nips og mønter eller som bakke til olier og krydderier i køkkenet. Bakken er 45 cm i diameter og er yderst dekorative og kan give lidt anderledes til dit hjem.

Derudover har vi fået runde zinkbakker i flere størrelser. Ligesom med kobberbakken, har de et utal af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Vi har dem fra en diameter på 14 cm og helt op til cm i den serie.

Ønsker du en lidt større og bedre kvalitet, har vi også en flot og stærk bakke med en diameter på 45 cm.