Aluminiumsbakker

Er du på udkig efter en aluminiumsbakke? Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem, de går fra 90 x 15 cm til 150 x 30 cm.

Bakkerne bruges primært til undervanding af planter ude i drivhuset eller i vindueskarmen. Ønsker du dem i en sort lak, har vi også et flot udvalg der.

 

16 vare(r)

per side

 • Sort aluminiums bakke 90 x 15 cm

  Flot sort aluminiumsbakke til undervanding af dine planter. Bakkerne er dansk produceret og vandtætte. Bakkerne er gode til at pynte vindueskarmen med planter, de er dekorative i udestuen eller drivhuset.

  Du kan også vælge at hænge dem op. Husk hyldeknægte.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 308,76

 • Sort aluminiums bakke 90 x 20 cm

  Sort pulverlakeret aluminiumsbakke til undervanding af dine blomster. Alle bakker er produceret i Danmark. Flot til terassen, udestuen, drivhus og også indefor i vindueskarmen. Bakken er vandtæt og fungerer derfor alle steder.

  Den kan også hænges op på væggen eller i drivhuset. Husk hyldeknægte.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 358,36

 • Sort aluminiums bakke 150 x 15 cm

  Aluminiumsbakken er god til undervanding af dine blomster og kan bruges udendørs såvel som indendørs, da den er vandtæt. Ved tilkøb af hyldeknægte kan de hænges op, og ønsker man en plan overflade kan bakken vendes om. Fungerer godt som dekoration i udhuset til dine blomster, indenfor i en bred vindueskarm eller til en terasse.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 432,76

 • Sort aluminiums bakke - 150 x 20 cm

  Den største aluminiumsbakke, så ved køb af denne får du masser af plads at plante på. Aluminiumsbakker er perfekte til undervanding af dine blomster og planter. Den er vandtæt og kan stå både ude og inde.

  De pynter også, hvis du hænger dem op på væggen. Husk hyldeknægte

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 494,76

 • Aluminiums bakke 90 x 15 x 3 cm

  Aflang Aluminiums bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 246,76

 • Aluminiums bakke 90 x 20 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen med målet 90 x 20 x 3 cm. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug, når planterne skal overvintre. Det er en af de bedst solgte, da den passer til de fleste vindueskarme. Ex. hvis du skal have lidt krydderurter stående inde og vil vande dem nemt. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 296,36

 • Aluminiums bakke 120 x 15 x 3 cm

  Aflang aluminiums bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 296,36

 • Aluminiums bakke 120 x 20 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen. Bakken har målene 120 x 20 x 3 cm. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug, når planterne skal overvintre. Det er en af de bedst solgte, da den passer til de fleste vindueskarme. Ex. hvis du skal have lidt krydderurter stående inde og vil vande dem nemt. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 370,76

 • Aluminiums bakke 150 x 15 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug når planterne skal overvintre. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 345,96

 • Aluminiums bakke 150 x 20 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen med målet 150 x 20 x 3 cm. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug når planterne skal overvintre. Det er en af de bedst solgte, da den har en god bredde til potterne. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 445,16

 • Aluminiums bakke 180 x 15 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug, når planterne skal overvintre. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 370,76

 • Aluminiums bakke 180 x 20 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen med målet 180 x 20 x 3 cm. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug, når planterne skal overvintre. Det er en af de bedst solgte da den har en god bredde til potterne. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 494,76

 • Aluminiums bakke 90 x 30 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen med målet 90 x 30 x 3 cm. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug, når planterne skal overvintre. Det er en af de bedst solgte, da den har en god bredde til potterne samt at mange bruger denne som et lille fuglebad, til glæde for havens fugle. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 345,96

 • Aluminiums bakke 150 x 30 x 3 cm

  Aflang bakke til undervanding af planter i drivhuset eller i vindueskarmen med målet 150 x 30 x 3 cm. Denne bakke er garanteret vandtæt og derfor velegnet til indendørs brug, når planterne skal overvintre. Det er den største af vores aflange bakker og har derfor god plads til alle dine potter. Der kan også tilkøbes hyldeknægte til drivhus og væg, således af bakken kan vægmonteres. Det er vores egne danskproduceret bakker.

  Køb hyldeknægte her: Hyldeknægte

  Les mer
  NOK 531,96

 • Vattex 1 kvm

  Vattex som brukes av profesjonelle. Vattex fordeler og holder på vannet på plantebrettene og gir dermed plantene dine optimale forhold ved undervanning. Vattex skåner også brettene dine. Vattex selges her i hele kvadratmeter. Les mer
  NOK 31,00 Fra NOK 18,60

 • Kapillærmatte - fibertex - 1,2 kvm

  Kapillærmatte som fordeler og holder på vannet, hvis du vil gi plantene dine optimale forhold. Matten kan løfte vannet mellom 6 - 8 cm. Matten yter også beskyttelse mod riper i brettene dine. Kan gjenbrukes år etter år, da den tåler rengjøring med stiv børste. Matten selges i løpende meter. Så hvis du kjøper en enhet, får du 120 x 100 cm. Les mer

  Vanlig pris: NOK 61,69

  Specialpris NOK 49,29

16 vare(r)

per side

God kvalitet og meget praktisk

Bakkerne er dansk produceret og af virkelig høj kvalitet. De aflange bakker er gode til at transportere og have sine potteplanter stående på. Du kan meget nemmere flytte rundt med alle dine planter på samme tid, når de står i en bakke. Det er en fordel, hvis du gerne vil have at de bliver bedre ramt af solens stråler, eller hvis de skal tages væk fra kulden. Derudover vil du også nemt kunne nyde dine planter fra et andet sted, da du hurtigt kan tage den op og flytte rundt med den.

Kan hænges op

Ved hjælp af hyldeknægte kan bakkerne monteres på en væg, f.eks. i dit drivhus, og dermed fungere som hylde. Så har du ledig plads på en væg kan aluminiumsbakken nemt hænges op hvor du lyster, og give et nyt frisk look til udestuen, drivhuset, altanen, terrassen eller et sted indendørs. Bakkerne er nemlig alle vandtæt, så der er ingen undskyldning for ikke at tage bakkerne med ind.

Bakker til undervanding

Med bakkerne kan alle dine planter blive undervandet på samme tid. Da der er plads til mange planter på en enkelt af dem, gøres det endnu lettere at passe og holde dine planter. 

Specialmål

Vi har et stort udvalg indenfor størrelse, men finder du ikke det mål som du leder efter, har du også mulighed for at få lavet bakker på specialmål. Du finder kontaktsiden lige her!