Sinkbrett

Vi har et stort udvalg af egne producerede danske zinkbakker i kraftigt kvalitet. Her er mange forskellige standardmål, og du har også muligheden for at bestille på specialmål her hvis du har specifikke ønsker.

Zinkbakkerne bruges i mange sammenhænge, men de er især anvendelige som vandningsbakker. Ved at placere dine potter på bakken, kan du undervande dine planter og give dem de mest optimale vækstbetingelser. De er 100% vandtætte og virkelig holdbare. Derudover kan bakkerne være yderst dekorative, og det er kun fantasien der sætter grænser for deres anvendelsesmuligheder.

 

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

Vi har 15 forskellige standardmål i vores sortiment af zinkbakker, og er dermed Danmarks største udbyder af bakker. Det brede sortiment kan vi tilbyde, da bakkerne laves i eget hus, hvilket også er grunden til at vi kan tilbyde at du kan få lavet dem efter dine egne mål. Ønsker du at bestille på specialmål, skriver du blot til os på vores kontaktskema og vi svarer inden for meget kort tid. At få lavet på specialmål er naturligvis lidt dyrere, end hvis du vælger en af vores standardmål. Dette er fordi du betaler for opstart og den udnyttelsesgrad vi har af materialet. Bakkerne er håndbukket og loddet med tin i hjørnerne, så du får et dansk håndlavet produkt til en fair pris.

Bakkerne er vandtætte og er derfor primært brugt i forbindelse med undervanding af planter i vindueskarmen eller i drivhuset. Dog sælger vi også mange bakker der bliver brugt i andre sammenhænge. Det kunne være veteranbilsejere som bruger dem som olie drypbakker under veteranbilen, eller at bakken bruges som dekoration eller anden udsmykning. De små bakker kan være et stort hit når der skal laves en dekoration til bordet, f.eks. til jul. Med lys og små syltetøjsglas kan bakken også bruges til konfirmationer eller bryllupper, her ville de aflange især være fine, hvis den fine landlige stil bruges.

Vores zinkbakker med hank og håndtag kan bruges som en fin lille serveringsbakke til morgenkaffen, der kan serveres på terrassen en dejlig sommermorgen. Flere bruger dem også som en rustik bakke til olie, salt og peberkværnen i køkkenet.

Du kan finde vores bakker i genbrugsplast her. De bruges især i forbindelse med havearbejdet, som enten at holde jord, planter eller redskaber i arbejdsprocessen.

Vi leverer både til private og erhverv. Har du større opgaver med flere forskellige specialmål, så ring til os 20 13 00 77, og vi kommer med en god pris på det du ønsker at få lavet.

Se også vores store udvalg af drivhushylder. De er også vandtætte og kan bruges, hvis du leder efter et mål du måske ikke kan finde under zinkbakkerne.