Store højbede i rå jern m. sneglekant - højde 25 cm

Skal den nye køkkenhave laves? Så er de store højbede med sneglekant det ideelle valg. Med sneglekanten rundt, undgår du at få dræbersnegle i dine afgrøder. Sneglekanten monteres let på højbedet hele vejen rundt, og sikrer at du får de optimale forhold til din nye køkkenhave. Højbede er særdeles gode, når det kommer til dyrkelse af grøntsager. Med den gode dræning af jorden og bedet der bliver hurtigt opvarmet om foråret, har dine afgrøder de bedste forudsætninger, hvilket også fører til højere udbytte. Hvad enten du er den seriøse have-person eller nybegynderen, kan de store højbede i rustfarve være med til at gøre din have overskuelig og flot, hvor der er stor mulighed for at dyrke netop det, du finder interessant. Er du by-menneske, men mangler du muligheden for at dyrke dine egne grøntsager, så kan et højbed være en god mulighed. Det rå jern med den flotte rustfarve, kan give lidt kant og farve til din gårdhave, samtidig med at du får naturen lidt tættere på.


Højbedene findes i en række standardstørrelser. Der er dog mulighed for at forlænge bedene, så de imødekommer lige netop dit behov.

Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 289 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.


BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.Varekode: (98)15*J25/07

Availability: På lager

Vanlig pris: NOK 1 548,76

Specialpris NOK 1 239,01

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

De store højbede med sneglekant i rå jern får en flot rustfarve. Højbedene leveres ubehandlet og vil i løbet af kort tid få den smukke rustfarve. Bedene kan fås i forskellige standard størrelser, hvor der også er mulighed for at forlænge siderne, og dermed få et bed der passer præcist til ens egne mål og behov. Alle har de en højde på 25 cm. Klik her for at se vores højbede i en anden højde. Pladerne har en godstykkelse på 1,25 mm og har derudover en 3 cm bred bukket kant, der er med til at stabilisere yderligere. Desuden leveres de store højbed med tværstivere, der er med til at holde det hele på plads. Sneglekanten er med til at holde dræbersnegle væk fra bedene og dine planter. Det er dansk produceret, og du er garanteret et produkt i topklasse.

Selve sneglekanten går 3,6 cm ud på hver side, dvs. bedet bliver 7,2 cm længere og 7,2 cm bredere.

Siderne på højbedet bliver leveret som et samlesæt, hvor siderne max er 120 cm, så de let kan sendes med en Europalle.

Vejledning til at samle højbede - de klikkes nedover hindanden og skrues derefter sammen

Montering af sneglekanter - de sættes nemt ned over kanten på højbedet og skal derfra hamres fast