Store højbede i galvaniseret stål m. sneglekant - højde 25 cm

De store højbede er et godt valg til den store have. Her kan bedene enten placeres langs muren eller bruges til at opdele haverummet. Ved at placere højbedet ex. op ad en terrasse, kan planterne bruges som opdeling og afskærmning, hvilket kan skabe en masse gode hyggekroge i ens have. Bedet kommer med sneglekant, og beskytter derfor dine planter og grøntsager mod dræbersnegle. Se også vores udvalg af mindre højbede her. Et højbed er særdeles velegnet til at dyrke urter og grøntsager i, da der kommer god dræning af jorden, og den hurtig bliver opvarmet om foråret, dette fører også til et højere udbytte af ens afgrøder. En ny køkkenhave der skal etableres og have de bedste muligheder for at vokse, kan helt sikkert komme godt fra start i et højbed af høj kvalitet.

Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 289 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.


BEMÆRK: Sneglekanterne er skarpe. For at forhindre sneglene i at kravle rundt om kanten, er det nødvendigt med en skarp kant. Bemærk også at der er ikke bund i højbede.

Varekode: (98)15*G25/07

Availability: På lager

Vanlig pris: NOK 1 672,76

Specialpris NOK 1 338,21

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Store højbede med sneglekant i galvaniseret stål. Bedene fås i flere forskellige standardstørrelser, hvor der også er mulighed for at forlænge med flere sektioner. Der medfølger tværstivere som sikre bedet holdes på plads og ikke buler ud pga. jordens tryk. Højden på alle størrelser er 25 cm. Materialet er varm galvaniseret stål, med en godstykkelse på 1,25 mm. Derudover er højbedet udstyret med sneglekant, hvilket forhindrer dræbersnegle i at komme op i bedet. Det hele er dansk produceret og af virkelig høj kvalitet.

Selve sneglekanten går 3,6 cm ud på hver side, dvs. bedet bliver 7,2 cm længere og 7,2 cm bredere.

Siderne på højbedet bliver leveret som et samlesæt, hvor siderne max er 120 cm, så de let kan sendes med en Europalle.

Vejledning til samling af højbede - simpelt

Montering af sneglekanter - meget nemt