Staudestøtter

Vi har forbedret staudestøtte-systemet vårt, slik at man nå har muligheten for selv å velge hvilken benlengde man ønsker til stauderingene sine. I tillegg har vi laget staudestøtten vår med en S lås, slik at man lettere kan få støtten rundt stauden. Det gjør også at man kan åpne opp ringen som en halvbue og bruke den under bærbusker til å holde opp grener med. På denne side finner du også spiral stauderingen vår.

8 vare(r)

per side

 • Staudeholder Ø30 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø30 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden, alt efter hvilken plante staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt

  Les mer
 • Staudeholder Ø38 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø38 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden alt efter hvilken plante, staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt, er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt.

  Les mer
 • Staudeholder Ø45 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø45 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden alt efter hvilken plante, staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt

  Les mer
 • Staudeholder Ø55 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø55 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden, alt efter hvilken plante staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt

  Les mer
 • Staudeholder Ø62 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø62 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv selv benlængden alt efter hvilken plante, staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring der holder planten sammen og 3 ben der sikre at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt Les mer
 • Ring til staudeholder - 5 størrelser

  Her køber du vores staudering uden tilhørende ben. Normalt går der 3 ben til en ring, men her bestemmer du selv. Benene der hører til køber du ved at klikke her på linket, link. Benene kan fåes i længderne 48, 64, 73 eller 98 cm.

  Staudeholderen er med til at beskytte dine stauder, så de ikke knækker så let i blæsevejr, som vi jo har en del af herhjemme.

  Alternativt kan du bruge ringene til dekorationer har en kunde fortalt os.

  Staudeholder ring i jern. Ø 30 til Ø62 cm og 6 mm gods tykkelse - professionel kvalitet. Ringen her vil holde i mange år og får en flot rustfarve med tiden. Den har en S-lås så man let kan åbne og lukke ringen.

  Prisen er pr. ring.

  Les mer
 • Ben til staudeholdere - 4 længder

  Ben i kraftigt 6 mm jern til vores stauderholder ringe. Vi anbefaler 3 ben til hver ring, men du bestemmer selvfølgelig selv. Benet kan også bruges som plantepind. Da benet er lavet i 6 mm jern, får du et produkt med meget lang levetid.

  Prisen er pr. ben. Den/de tilhørende stauderinge kan du købe på linket her, link.

  Les mer
 • 5 Pot Hangers/veggoppheng til potter

  Veggoppheng til potter og plantekasser. Dyrk blomster og grønt på veggene dine og skap et dekorativt miljø. Denne løsningen er unik med sitt smarte og enkle system som kan brukes på stort sett alle potter. Hvert veggoppheng kan bære opp til 10 kg. Klikk på detaljer og se filmen. Der er 5 veggoppheng i hver pakke. Les mer
  NOK 147,56

8 vare(r)

per side

Holder planter og buske oprejst og sikrer dem mod at knække eller vælte

Staudeholder hjælper med at holde dine stauder og andre store planter oprejst og giver dem støtte, når vejret ikke er med dem. De sørger for dine planter ikke knækker eller vælter. Staudeholderne er også gode til den nyplantede busk, der skal have lidt ekstra hjælp i starten. Det er en simpel og diskret måde at sikre sine planter de bedste vilkår for at vokse sig store og flotte. Det danske vejr kan til tider være hård ved havens planter, med blæst og store regnskyl. Ved at bruge staudeholdere får dine planter en bedre chance for at komme sikkert igennem de værste vejrudsving. Med de forskellige kombinationsmuligheder af ringe og ben, kan du helt sikkert finde et staudeholder system, der passer til din type plante.

Sådan bruger du staudeholderne

En kort video omkring hvordan staudeholderne skal bruges og kort om hvordan ideen til dem opstod, se til ende for et godt tip.