Staudestøtter

Vi har forbedret staudestøtte-systemet vårt, slik at man nå har muligheten for selv å velge hvilken benlengde man ønsker til stauderingene sine. I tillegg har vi laget staudestøtten vår med en S lås, slik at man lettere kan få støtten rundt stauden. Det gjør også at man kan åpne opp ringen som en halvbue og bruke den under bærbusker til å holde opp grener med. På denne side finner du også spiral stauderingen vår.

10 vare(r)

per side

10 vare(r)

per side

Holder planter og buske oprejst og sikrer dem mod at knække eller vælte

Staudeholder hjælper med at holde dine stauder og andre store planter oprejst og giver dem støtte, når vejret ikke er med dem. De sørger for dine planter ikke knækker eller vælter. Staudeholderne er også gode til den nyplantede busk, der skal have lidt ekstra hjælp i starten. Det er en simpel og diskret måde at sikre sine planter de bedste vilkår for at vokse sig store og flotte. Det danske vejr kan til tider være hård ved havens planter, med blæst og store regnskyl. Ved at bruge staudeholdere får dine planter en bedre chance for at komme sikkert igennem de værste vejrudsving. Med de forskellige kombinationsmuligheder af ringe og ben, kan du helt sikkert finde et staudeholder system, der passer til din type plante.

Sådan bruger du staudeholderne

En kort video omkring hvordan staudeholderne skal bruges og kort om hvordan ideen til dem opstod, se til ende for et godt tip.