Pulverlakeret stål

Vores sort pulverlakeret redskabsophæng er solide og massive. De passer ind i alle redskabsskure, store som små. De er let opsættelige og de fleste kan rumme en masse redskaber på grund af deres kreative udformninger. De er med til at gøre redskabsskuret ryddeligt og skaber mere overblik, fordi alle redskaberne hænger på væggen eller i luftet på sin egen plads.

Vi har også knagerækker med henholdsvis 2, 4 og 6 kroge. Det er en populær vare, både til eget brug men også til gave.

 

26 vare(r)

per side

 • Redskabsophæng til 3-4 redskaber - Antracitgrå

  Redskabsophæng til 3 til 4 redskaber, der er pulverlakeret mørkegrå i kraftig kvalitet. Kan også bruges til cykelhjelmen m.v. Praktisk og langtidsholdbart ophæng til en god pris. Det er produceret og udviklet i Danmark.

  Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 135,16

 • Redskabsophæng til 1-2 redskaber - Antracitgrå

  NYHED!

  Vi har fået en ny udgave af vores redskabsophæng. Denne model har plads til 1-2 redskaber, og stikker ikke så langt ud som vores udgave til 3-4 redskaber. Det kan være en fordel, hvis du vil have ophænget ved siden af en dør, vindue eller lign., hvor du ellers ville kunne risikere at ramme det med rammen. 
  Hvis du synes det ser rodet ud med 3-4 eller flere redskaber i samme ophæng, er denne model også et rigtig godt altarnativ, da det jo er nemt at få fat i redskabet uden at skulle flytte en masse.

  Redskabsophænget er i varmgalvaniseret stål og er blevet lakeret i RAL 7016, der giver det en flot mørkegrå farve og en hel glat overflade. Det kan også fint bruges til at hænge flere ting på, såsom kabler, cykelhjelme osv. Det er designet og produceret i Danmark og er af en kraftig kvalitet. Dette gør at det kan opbevare langt de fleste redskaber. Det har en rigtig lang levetid.

  Les mer
  NOK 135,16 Fra NOK 130,20

 • Redskabsophæng til 9-12 redskaber - Antracitgrå

  Redskabsophæng til 9 til 12 redskaber, der er pulverlakeret mørkegrå i kraftig kvalitet. Der er 3 sektioner på ophænget. Kan også bruges til cykelhjelmen m.v. Praktisk og langtidsholdbart ophæng til en god pris. Bredden er 72 cm. 

  Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 370,76

 • Ophæng til 10 haveredskaber - Antracitgrå

  Smart og solidt redskabsophæng til 10 haveredskaber. Det er i pulverlakeret stål, som giver ophænget et mørk koksgråt look. Selve ophænget fylder ikke meget, og det er derfor en super god løsning til et redskabsskur. Det er en god måde at få orden og plads i redskabsskuret. Ophængets form gør at det også kan bruges til kabler, tov, cykelhjelme mv. Det er designet og produceret i Danmark. Det er i en kraftig og utrolig slidstærk kvalitet, som sikrer dig en lang holdbarhed.

  Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 370,76

 • Redskabsophæng dobbelt krog - Antracitgrå

  Praktisk og solidt redskabsophæng i mørk koksgrå pulverlakeret stål. Det kan opbevare adskillige haveredskaber og er velegnet til river, koste og lignende. Det er det på grund af den store afstand mellem krogsættene. Det er i en kraftig kvalitet, som kan tåle hårde slag. Det er dansk design og produktion. Dette ophæng kan holde i rigtig mange år.

  Les mer
  NOK 370,76 Fra NOK 345,96

 • Redskabsophæng krog - Antracitgrå

  Solid redskabsophængskrog, som er nem at hænge op på væggen. Det er lavet i antracitgrå pulverlakeret stål, som giver den et glat look. Det er velegnet til at opbevare kabler, tov, stige, stropper og arbejdstøj. Mulighederne er mange, den kan også bruges til at hænge græstrimmeren eller lign. op på (Her anbefales 2 kroge). Det er dansk design og produktion.

  Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 122,76

 • Ophæng til kabler m.m. - Antracitgrå

  Nyhed!

  Ligger dine kabler og ledninger og flyder? Eller fylder de på hylden? Så er vores nye ophæng til kabler en ideel løsning. 

  Det pulverlakerede stål er i en flot antracitgrå farve (Ral7016) med en hel glat overflade, så ledninger og kabler ikke risikerer at få ridser i gummiet. Ophænget er buet for ende, så ledningen ikke risikerer at glide ned, men samtidig kan du nemt tage ledningen op over den.

  Ophænget danner en halvcirkel på ledningen/kablet, så vægten af den fordeles på 2 punkter. Dermed er den også mere skånsom mod gummiet, frem for hvis den eks. hænger på et søm eller en krog.

  Les mer
  NOK 221,96 Fra NOK 197,16

 • Redskabsbærer til maskiner

  Redskabsholder til en skovl og 2 andre redskaber med skaft kan stå i rørene. Redskaberne står godt fast, men er ikke fastsåændte.

  Redskabet kan monteres på maskiner og køretøjer som fx traktor, gaffeltrucks, parkmaskiner, landbrugsmaskiner, på bagdøren i varevogn mm. så du kan have det med dig rundt når du er ude at køre.

  Skafteholderen på ophænget er 23 cm lang og 3 cm bred. Normale skafter passer, er skaftet beklædt med gummi vil den stadig passe men være lidt stram at få ned i hullet. Udhakket af skovlen er 23,5 cm bred og 2,5 cm stort.

  Les mer
 • Støvleophæng til et par støvler - Antracitgrå

  Støvleophæng til 1 par støvler. En smart måde at opbevare gummistøvler på. Her undgår du dine støvler knækker sammen, og samtidig sikre du at fugt kan trække ud. Dine støvler vil hænge og tørre, uden de optager plads på gulvet. Ophænget er især velegnet til landbruget og industrien. Det solide støvleophæng har en lang levetid og er yderst holdbar. Det har en pulverlakeret overfladebehandling, som giver det et mørkegråt look. 

  Les mer
  NOK 283,96 Fra NOK 246,76

 • Støvleophæng til 3 par støvler - Antracitgrå

  Praktisk ophæng hvor dine støvler kan blive tørret, og hvor man undgår at støvlerne knækker sammen. Der er plads til 3 par. Den antracitgrå farve giver et enkelt udtryk til ophænget. Den kraftige kvalitet sikrer et robust ophæng, der har en lang levetid.

  Les mer
  NOK 556,76 Fra NOK 494,76

 • Knagerække med 2 kroge - Antracitgrå

  En fix lille knagerække til ophæng af to jakker eller trøjer. Knagerækken har 2 knager. Det vil sige at alt efter størrelserne på jakkerne vil der kunne hænge to jakker og mere. Ophængets størrelse gør at det kan hænge de fleste steder. Det kunne være bag en dør eller i entreen, hvis man ikke er så mange i huset. Ophænget har fået en mørkegrå pulverlak, som giver den en flot, glat og elegant mørkegrå farve, nærmest sort. Det gør at den passer ind i langt de fleste hjem. Der er god plads mellem krogene, hvilket gør at der er god plads til overtøj og arbejdstøj.
  Ophænget er produceret i Danmark og er i en kraftig og slidstærk kvalitet.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Knagerække med 4 kroge - Antracitgrå

  Flot knagerække med fire knager i en mørkegrå farve. Det er praktisk og solidt. Det er af rigtig høj kvalitet og kan holde i mange år. Det skal hænges op med 3 skruer (medfølger ikke). Det mørkegrå pulverlak giver knagerækken et koksgråt look. Det ser stilrent og meget moderne ud. Det vil passe godt ind i en moderne stil, lige såvel som gammel. Knagerækken er designet og produceret i Danmark. 

  Les mer
  NOK 370,76

 • Knagerække med 6 kroge - Antracitgrå

  Den praktiske knagerække i mørkegrå er et solidt kvalitetsprodukt, der på grund af sin kraftige kvalitet især egner sig til erhverv. Den mørkegrå farve får knagerækken til at få et enkelt, glat og stilrent udseende, der passer ind de fleste steder. Knagerækken har 6 kroge, hvor der er god plads til jakker og arbejdstøj. Den er designet og produceret i Danmark.

  Les mer

  NOK 432,76

 • Stige ophæng - Antracitgrå

  Ophæng til stige i antrancitgrå, designet og produceret i Danmark. Et alternativ er at købe 2 stk. så stigen kan hænge vandret. Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 141,98

 • Weiner stige ophæng - Antracitgrå

  Ophængning af din stige. Ophænget strækker sig 16,5 cm ud fra væggen og selve beslaget er 24 cm x 8,5 cm. Les mer
  NOK 246,76

 • Lille slangeophæng - Antracitgrå

  Få styr på haveslangen i dette pulverlakeret slangeophæng i kraftig kvalitet. Et solidt dansk produkt til en god pris.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Stort slangeophæng - Antracitgrå

  Pulverlakeret slangeophæng i kraftig kvalitet. Rigtig god måde at holde styr på haveslangen, fremfor at lade den ligge på jorden. Ophænget er produceret i Danmark og er lavet i en rigtig god og kraftig kvalitet.

  Les mer
  NOK 432,76

 • Ophæng til 3 par sko - Antracitgrå

  Ophæng der som vist på billedet er egnet til at hænge sine sko på. Men ophænget kan selvfølgelig også bruges til så mange andre ting. Sko ophænget har 6 knage hvor der er plads til 3 par sko. Pulverlakeringen giver et enkelt, glat og stilrent udseende. Den er designet og produceret i Danmark.

  Les mer
  NOK 556,76

 • Ophæng til hækkeklipper - Antracitgrå

  Ophænget til hækkeklipperen er med til at give mere plads i redskabsskuret. Derudover er det også med til at holde orden og får redskabsskuret til at være mere overskueligt. Det har fået en pulverlakeret overfladebehandling, som giver det et koksgråt look.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til motorsav - Antracitgrå

  Enkelt og smart ophæng til din motorsav. Det er monteret med en plastbeskyttende slange for ikke at beskadige motorsaven. Det er lavet i kraftigt og slidstærkt materiale som kan modstå diverse slag. Det har en overfladebehandling, som giver det et mørkegråt look. 

  Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til grensakse - Antracitgrå

  Smart løsning til grensaksen og de mindre håndredskaber. Det kan opbevare op til 6 redskaber. Det er lavet i et kraftigt materiale, som gør at det kan tåle diverse slag og knubs. Det har en mørkegrå pulverlak, der giver det en glat og flot overflade.

  Les mer
  NOK 308,76

 • 2 stk. ophæng til opbevaring af rør - Antracitgrå

  Ophængene er lavet i et slidstærkt materiale, der gør at de kan tåle diverse slag og knubs. De sælges i sæt af 2 stk. De er egnet som væg- eller loftophæng til opbevaring af rør og diverse lange genstande. De er i mørkegrå pulverlakeret stål, der giver dem et glat look. De kan fungere som hyldeknægt, hvis der ligges enten 2 brædder på eller 1 plade i bunden. De er designet og produceret i Danmark.

  Les mer
  NOK 494,76

 • Loftophæng til ski - Antracitgrå

  Praktisk og smart ophæng til opbevaring af henholdsvis ski, stige, flagstang osv. Bemærk dog at ophænget sælges enkeltvis. Ophænget er i mørkegrå pulverlakeret stål, hvilket giver det et glat look. Design og produktion af det sker alt sammen i Danmark.

  Les mer
  NOK 221,96

 • Cykelophæng til forhjul - Antracitgrå

  Udnyt pladsen i skuret bedre med et ophæng til cyklerne. Det giver mulighed for at hænge cyklerne op på væggen. Dette gør at de ikke er i kontakt med jorden og man kan derfor feje under dem, hvis det trænger til det. Det gør også at der kan være flere cykler i skuret. Man kan for eksempel hænge sine cykler modsat af hinanden for derved at kunne hænge dem tættere. Grunden til at de kan hænge tættere er at styrene ikke rammer sammen. 
  Ophænget er i sortlakeret stål. Det er i et kraftigt materiale, som vil kunne holde i mange år. Der er sat et stykke plastslange på der, hvor fælg og ophæng mødes, for at undgår ridser i cyklens fælg. Fra muren og ud er ophænget 18 cm langt. Der er plads til en 6 cm bred fælg i ophænget.

  Les mer
  NOK 246,76 Fra NOK 209,56

 • Ophæng til affaldsposer - Antracitgrå

  Robust og praktisk vægophæng til affaldssække. Ophænget er velegnet til 120 liters affaldssække (70 x 110 cm). Det er muligt at opbevare poserullen på ophænget. Rulleposen placeres nederst på beslaget. Det er i en kraftig kvalitet, som gør at det kan holde til hårde slag. Det er designet og produceret i Danmark.

  Les mer
  NOK 494,76

 • Trofæ piedestal i sort

  Dine trofæer bør vises frem og ikke ligge på gulvet eller ude i skuret. Få dem ind og få dem løftet lidt op i højden med dette trofæ piedestal, så de bliver fremhævet og gør trofæet en del af dit hjem på en mere elegant måde. Under trofæ stativet er der monteret små gummi dutter, som gør det mere skridsikker og så skåner man også overfladen man sætter det. På samme vis er krogen betrukket med gummi, så trofæet hænger ordentligt fast. Les mer
  NOK 345,96

  Utsolgt

26 vare(r)

per side

Pulverlakerede redskabsophæng i God kvalitet 

Vores redskabsophæng er sort pulverlakeret. Det vil sige at stålet der bliver brugt, har fået en overfladebehandling, som gør at det ikke ruster. Det har også en mere glat overflade af den grund. Behandlingen giver stålet en matsort farve. Udover overfladebehandlingen har ophængene en godstykkelse på ø10 mm. af komprimeret rundstål og et pladebeslag på 5 mm. Det vil altså sige at det er nogle ophæng, der kan tåle både slag og knubs. Vi har et stort udvalg af ophæng til haveredskaber, jakker, støvler, cykler, slanger og hækkeklippere. Vores ophæng bliver produceret i Danmark og er i yderst høj kvalitet.