Redskabsophæng

Vi har et stort udvalg af dansk produceret ophæng, der passer til langt de fleste redskaber. Et eksempel kunne være hækkeklipper eller motorsavsophænget, hvor man kan hænge maskinen op, så den er lige til at gå til, fremfor at den ligger i et hjørne eller på et bord.

Derudover har vi også ophæng til slanger, cykler og mange flere, ligeledes i en kraftig kvalitet der er yderst holdbar. Alle ophængene er lette at sætte op på henholdsvis væg eller loft. De kræver maksimalt 4 skruer og lidt fingersnilde at sætte op.

De fleste kan købes i enten varmgalvaniseret stål eller i antracitgrå, så det er bare at gå på jagt på vores hjemmeside. Produkterne er i rigtig god kvalitet og er tilpasset vores nordiske klima. Vi giver derfor hele 5 års garanti på dem.

 

Vare 1 til 30 av totalt 50

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Redskabsophæng krog - galvaniseret

  Fix lille krog til at opbevare dine kabler eller stropper. Giver dig mulighed for at udnytte pladsen bedre. Ophænget har et stilrent look. Det kan opbevare kabler, tov, stropper, stiger, arbejdstøj m.m. Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 122,76

 • Redskabsophæng krog - Antracitgrå

  Solid redskabsophængskrog, som er nem at hænge op på væggen. Det er lavet i antracitgrå pulverlakeret stål, som giver den et glat look. Det er velegnet til at opbevare kabler, tov, stige, stropper og arbejdstøj. Mulighederne er mange, den kan også bruges til at hænge græstrimmeren eller lign. op på (Her anbefales 2 kroge). Det er dansk design og produktion.

  Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 122,76

 • Redskabsophæng til 3 til 4 redskaber - galvaniseret

  Praktisk redskabsophæng der kan opbevare 3 til 4 redskaber. Det er i varmgalvaniseret stål, som giver det et sølvgråt look. Det kan også fint bruges til at hænge flere ting på, såsom kabler, cykelhjelme osv. Det er designet og produceret i Danmark og er af en kraftig kvalitet. Dette gør at det kan opbevare langt de fleste redskaber. Det har en rigtig lang levetid.

  Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 135,16

 • Redskabsophæng til 3 til 4 redskaber - Antracitgrå

  Redskabsophæng til 3 til 4 redskaber, der er pulverlakeret mørkegrå i kraftig kvalitet. Kan også bruges til cykelhjelmen m.v. Praktisk og langtidsholdbart ophæng til en god pris. Det er produceret og udviklet i Danmark.

  Les mer
  NOK 147,56 Fra NOK 135,16

 • Redskabsophæng dobbelt krog - galvaniseret

  Praktisk ophæng til redskaber. På grund af den store afstand imellem krogene er der plads til at både koste, river og andre haveredskaber med et bredt hoved kan hænge der uden problemer. Ophænget er i galvaniseret stål, som bibeholder stål-looket, men der med tiden vil få et mere mat udseende. Det er et solidt ophæng, der er lavet i et kraftigt materiale, hvilket gør det også sagtens kan tåle hårde slag.

  Les mer
  NOK 370,76 Fra NOK 345,96

 • Redskabsophæng dobbelt krog - Antracitgrå

  Praktisk og solidt redskabsophæng i mørk koksgrå pulverlakeret stål. Det kan opbevare adskillige haveredskaber og er velegnet til river, koste og lignende. Det er det på grund af den store afstand mellem krogsættene. Det er i en kraftig kvalitet, som kan tåle hårde slag. Det er dansk design og produktion. Dette ophæng kan holde i rigtig mange år.

  Les mer
  NOK 370,76 Fra NOK 345,96

 • Redskabsophæng til 9 til 12 redskaber - galvaniseret

  Redskabsophæng til 9 til 12 redskaber, der er galvaniseret i kraftig kvalitet. Der er 3 sektioner på ophænget. Kan også bruges til cykelhjelmen m.v. Praktisk og langtidsholdbart ophæng til en god pris. Bredden er 72 cm Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 370,76

 • Redskabsophæng til 9 til 12 redskaber - Antracitgrå

  Redskabsophæng til 9 til 12 redskaber, der er pulverlakeret mørkegrå i kraftig kvalitet. Der er 3 sektioner på ophænget. Kan også bruges til cykelhjelmen m.v. Praktisk og langtidsholdbart ophæng til en god pris. Bredden er 72 cm. 

  Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 370,76

 • Redskabsophæng til 10 haveredskaber - galvaniseret

  Smart redskabsophæng op til 10 haveredskaber det er varmgalvaniseret. Det fylder ikke meget og er derfor velegnet til at skabe orden og plads i redskabsskuret, så det er slut med redskaber på gulve og i hjørner. Med redskaber på væggen, får man et større overblik over sit redskabsskur. Det gør det også nemmere at svinge kosten. Det er dansk produceret til en superpris.

  Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 370,76

 • Redskabsophæng til 10 haveredskaber U - Antracitgrå

  Smart og solidt redskabsophæng til 10 haveredskaber. Det er i pulverlakeret stål, som giver ophænget et mørk koksgråt look. Selve ophænget fylder ikke meget, og det er derfor en super god løsning til et redskabsskur. Det er en god måde at få orden og plads i redskabsskuret. Ophængets form gør at det også kan bruges til kabler, tov, cykelhjelme mv. Det er designet og produceret i Danmark. Det er i en kraftig og utrolig slidstærk kvalitet, som sikrer dig en lang holdbarhed.

  Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 370,76

 • Støvleophæng til et par støvler - galvaniseret

  Støvleophæng til 1 par støvler/gummistøvler. Ophænget er lavet i jern, der er sendt til galvanisering og er dermed et solid produkt med lang levetid. Fordelen er at støvler hænger og tørrer og optager intet gulvplads. De sælges mest til landbruget og til industrien.

  Les mer
  NOK 283,96 Fra NOK 246,76

 • Støvleophæng til et par støvler - Antracitgrå

  Støvleophæng til 1 par støvler. En smart måde at opbevare gummistøvler på. Her undgår du dine støvler knækker sammen, og samtidig sikre du at fugt kan trække ud. Dine støvler vil hænge og tørre, uden de optager plads på gulvet. Ophænget er især velegnet til landbruget og industrien. Det solide støvleophæng har en lang levetid og er yderst holdbar. Det har en pulverlakeret overfladebehandling, som giver det et mørkegråt look. 

  Les mer
  NOK 283,96 Fra NOK 246,76

 • Støvleophæng til 3 par støvler

  Støvleophæng til 3 par støvler/gummistøvler. Ophænget er lavet i jern, der er sendt til galvanisering og er dermed et solid produkt med lang levetid. Fordelen er at støvler hænger og tørre og optager intet gulvplads. Den sælges specielt til landbruget og til industrien.

  Les mer
  NOK 556,76 Fra NOK 494,76

 • Støvleophæng til 3 par støvler - Antracitgrå

  Praktisk ophæng hvor dine støvler kan blive tørret, og hvor man undgår at støvlerne knækker sammen. Der er plads til 3 par. Den antracitgrå farve giver et enkelt udtryk til ophænget. Den kraftige kvalitet sikrer et robust ophæng, der har en lang levetid.

  Les mer
  NOK 556,76 Fra NOK 494,76

 • Ophæng til sko/træsko (3 par)

  Praktisk ophæng til dine beskidte sko. Ophænget er med til at sikre nem rengøring og orden. Derudover sikrer det en bedre ventilation i dine sko. Ophænget er multifunktionelt og kan også bruges til andet end opbevaring af sko. Den kan for eksempel benyttes til opbevaring af kabler og stropper mm.

  Les mer
  NOK 556,76

 • Ophæng til sko - Antracitgrå

  Ophæng der som vist på billedet er egnet til at hænge sine sko på. Men ophænget kan selvfølgelig også bruges til så mange andre ting. Sko ophænget har 6 knage hvor der er plads til 3 par sko. Pulverlakeringen giver et enkelt, glat og stilrent udseende. Den er designet og produceret i Danmark.

  Les mer
  NOK 556,76

 • Slangeophæng galvaniseret

  Galvaniseret slangeophæng i kraftig kvalitet. Det er en praktisk måde at holde styr på slangen, så den ikke bare ligger og flyder. Dansk produkt til en god pris.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Slangeophæng - Antracitgrå

  Få styr på haveslangen i dette pulverlakeret slangeophæng i kraftig kvalitet. Et solidt dansk produkt til en god pris.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Slangeophæng galvaniseret stor

  Galvaniseret slangeophæng i kraftig kvalitet. Dansk produkt til en god pris. Tilpasset det danske vejr og klima, et robust produkt fremstillet i varmgalvaniseret stål. Velegnet til lange slanger og til tykke slanger. 

  Les mer
  NOK 432,76

 • Slangeophæng stor - Antracitgrå

  Pulverlakeret slangeophæng i kraftig kvalitet. Rigtig god måde at holde styr på haveslangen, fremfor at lade den ligge på jorden. Ophænget er produceret i Danmark og er lavet i en rigtig god og kraftig kvalitet.

  Les mer
  NOK 432,76

 • Ophæng til 4 stk. båndstrammere - lille

  De fleste har prøvet at deres båndstrammere til traileren eller lastbilen ligger lidt hulter til bulter eller i en gammel kasse. Her kan du holde styr på dem på en enkelt måde med et flot og rustikt ophæng. Der er plads til 4 stk. 2 tons båndstrammere og spændetænger. Det er i en kraftig kvalitet, hvilket vil sige at det kan modstå hårde slag. Det er designet og produceret i Danmark. Dette ophæng findes også i en større udgave. Les mer
  NOK 432,76

 • Ophæng til 4 stk. båndstrammere - stor

  Smart og praktisk ophæng til at holde styr på dine båndstrammere, fremfor de ligger i en gammel kasse eller lign.. Det er let at sætte op og kan være de fleste sted i skuret eller garagen. Det er i en kraftig kvalitet og kan modstå hårde slag. Det er designet og produceret i Danmark. Dette ophæng fås også i en mindre udgave.

  Les mer
  NOK 494,76

 • Ophæng til hækkeklipper

  Ophænget kan nemt placeres i redskabsskuret og er med til at udnytte pladsen i skuret fornuftigt. Det er i en god og kraftig kvalitet, som er med til at sikre en lang levetid på ophænget. Det har fået en varmgalvaniseret overfladebehandling, der giver det et stål-look. Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til hækkeklipper - Antracitgrå

  Ophænget til hækkeklipperen er med til at give mere plads i redskabsskuret. Derudover er det også med til at holde orden og får redskabsskuret til at være mere overskueligt. Det har fået en pulverlakeret overfladebehandling, som giver det et koksgråt look.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til motorsav

  Praktisk og solidt ophæng til en motorsav. Det er i en kraftig kvalitet og kan modstå adskillige slag. Det er i varmgalvaniseret stål, der giver det et rustikt look. Det er designet og produceret i Danmark.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til motorsav - Antracitgrå

  Enkelt og smart ophæng til din motorsav. Det er monteret med en plastbeskyttende slange for ikke at beskadige motorsaven. Det er lavet i kraftigt og slidstærkt materiale som kan modstå diverse slag. Det har en overfladebehandling, som giver det et mørkegråt look. 

  Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til grensakse - Varmgalvaniseret

  Praktisk ophæng til grensakse og mindre håndredskaber. Det er let at sætte op og kan opbevare op til 6 redskaber. Det er af kraftig kvalitet og kan derfor holde til diverse slag. Det er af varmgalvaniseret stål, der giver det et rustikt og sølvgrå look. Det er designet og produceret i Danmark.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Ophæng til grensakse - Antracitgrå

  Smart løsning til grensaksen og de mindre håndredskaber. Det kan opbevare op til 6 redskaber. Det er lavet i et kraftigt materiale, som gør at det kan tåle diverse slag og knubs. Det har en mørkegrå pulverlak, der giver det en glat og flot overflade.

  Les mer
  NOK 308,76

 • Knagerække 2 stk - Antracitgrå

  En fix lille knagerække til ophæng af to jakker eller trøjer. Knagerækken har 2 knager. Det vil sige at alt efter størrelserne på jakkerne vil der kunne hænge to jakker og mere. Ophængets størrelse gør at det kan hænge de fleste steder. Det kunne være bag en dør eller i entreen, hvis man ikke er så mange i huset. Ophænget har fået en mørkegrå pulverlak, som giver den en flot, glat og elegant mørkegrå farve, nærmest sort. Det gør at den passer ind i langt de fleste hjem. Der er god plads mellem krogene, hvilket gør at der er god plads til overtøj og arbejdstøj.
  Ophænget er produceret i Danmark og er i en kraftig og slidstærk kvalitet.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Knagerække med 4 knager - Antracitgrå

  Flot knagerække med fire knager i en mørkegrå farve. Det er praktisk og solidt. Det er af rigtig høj kvalitet og kan holde i mange år. Det skal hænges op med 3 skruer (medfølger ikke). Det mørkegrå pulverlak giver knagerækken et koksgråt look. Det ser stilrent og meget moderne ud. Det vil passe godt ind i en moderne stil, lige såvel som gammel. Knagerækken er designet og produceret i Danmark. 

  Les mer
  NOK 370,76

Vare 1 til 30 av totalt 50

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Ophæng i kraftig kvalitet

Zinkbakken.dk har et stort udvalg af redskabsophæng. Der har været meget fokus på at få ophængene designet og produceret i Danmark, da vi er stolte af det danske håndværk og den danske kvalitet. Ophængene er alle lavet i kraftig kvalitet, så de kan modstå diverse slag og knubs.

Stort udvalg af forskellige ophæng med forskellige funktionaliteter

Udvalget består af ophæng til diverse redskaber i skuret.

Zinkbakken.dk har redskabsophæng til forskellige antal redskaber. De forskellige antal pr. ophæng er 3-4, 6-8, 10 og 9-12 redskaber. De forskellige ophæng kommer i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål. Vi har også et ophæng, som er velegnet til grensakse, hvor man kan hænge 2 grensakse i midten og 2 små håndredskaber på hver sin side af grensaksen. 

Zinkbakken.dk har ophæng til støvler. Her kan de forskellige ophæng opbevarer henholdsvis 1 eller 3 par støvler. Man kan her vælge om man vil have ophænget i varmgalvaniseret stål eller i pulverlakeret stål.

Derudover har vi også ophæng til diverse slange. De er velegnet til have slanger, men kan sagtens bruges til andet. Ophængene kommer i to størrelser. Det er her muligt at vælge mellem varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Vi har ophæng til båndstrammere. Der er mulighed for at vælge mellem to størrelser alt efter, hvor mange båndstrammere man skal have plads til. Dette ophæng kommer kun i varmgalvaniseret stål.

Vi har også ophæng til overtøj. Vi har en knagerække med plads til 6 styk tøj, som kan fås i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Et af de nyeste ophæng vi har fået er hyldeknægte. De sælges i sæt af to ophæng. De er velegnet til lange genstande og redskaber. De kommer i varmgalvaniseret stål.

Det er muligt at købe et robust og solidt ophæng til hækkeklipperen eller til motorsaven. Alt efter, hvad farve man er til, kan det købes i varmgalvaniseret stål, som er stål

farvet, eller pulverlakeret stål, som har et mat og sort look.

Vores væg/loft ophæng til opbevaring af lange rør kan dog også fungerer som en hyldeknægt. Derudover har vi også et loftophæng der er særligt velegnet til opbevaring af ski. Det kan også sagtens bruges til opbevaring af andre ting. Disse to ophæng kommer også i enten varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Det er også muligt at købe et robust og praktisk ophæng til sin cykel. Vi har også ophæng til affaldsposer. Begge ophæng fås i enten varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Vi har også et andet smart og praktisk ophæng til din cykel. Dette ophæng hedder pedalophæng til cykel. Det er i varmgalvaniseret stål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De forskellige overfladebehandlinger

Varmgalvaniseret er en overfladebehandling stålet får. Det er med til at forlænge holdbarheden på stålet og det kommer ikke til at ruste. Denne overfladebehandling giver det et stål look.

Sort pulverlakering er en anden overfladebehandling stålet kan få. Det giver stålet en mere glat overflade, samt et matsort look.