Redskabsophæng

Vi har et stort udvalg af dansk produceret ophæng, der passer til langt de fleste redskaber. Et eksempel kunne være hækkeklipper eller motorsavsophænget, hvor man kan hænge maskinen op, så den er lige til at gå til, fremfor at den ligger i et hjørne eller på et bord.

Derudover har vi også ophæng til slanger, cykler og mange flere, ligeledes i en kraftig kvalitet der er yderst holdbar. Alle ophængene er lette at sætte op på henholdsvis væg eller loft. De kræver maksimalt 4 skruer og lidt fingersnilde at sætte op.

De fleste kan købes i enten varmgalvaniseret stål eller i antracitgrå, så det er bare at gå på jagt på vores hjemmeside. Produkterne er i rigtig god kvalitet og er tilpasset vores nordiske klima. Vi giver derfor hele 5 års garanti på dem.

 

52 vare(r)

per side

52 vare(r)

per side

Ophæng i kraftig kvalitet

Zinkbakken.dk har et stort udvalg af redskabsophæng. Der har været meget fokus på at få ophængene designet og produceret i Danmark, da vi er stolte af det danske håndværk og den danske kvalitet. Ophængene er alle lavet i kraftig kvalitet, så de kan modstå diverse slag og knubs.

Stort udvalg af forskellige ophæng med forskellige funktionaliteter

Udvalget består af ophæng til diverse redskaber i skuret.

Zinkbakken.dk har redskabsophæng til forskellige antal redskaber. De forskellige antal pr. ophæng er 3-4, 6-8, 10 og 9-12 redskaber. De forskellige ophæng kommer i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål. Vi har også et ophæng, som er velegnet til grensakse, hvor man kan hænge 2 grensakse i midten og 2 små håndredskaber på hver sin side af grensaksen. 

Zinkbakken.dk har ophæng til støvler. Her kan de forskellige ophæng opbevarer henholdsvis 1 eller 3 par støvler. Man kan her vælge om man vil have ophænget i varmgalvaniseret stål eller i pulverlakeret stål.

Derudover har vi også ophæng til diverse slange. De er velegnet til have slanger, men kan sagtens bruges til andet. Ophængene kommer i to størrelser. Det er her muligt at vælge mellem varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Vi har ophæng til båndstrammere. Der er mulighed for at vælge mellem to størrelser alt efter, hvor mange båndstrammere man skal have plads til. Dette ophæng kommer kun i varmgalvaniseret stål.

Vi har også ophæng til overtøj. Vi har en knagerække med plads til 6 styk tøj, som kan fås i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Et af de nyeste ophæng vi har fået er hyldeknægte. De sælges i sæt af to ophæng. De er velegnet til lange genstande og redskaber. De kommer i varmgalvaniseret stål.

Det er muligt at købe et robust og solidt ophæng til hækkeklipperen eller til motorsaven. Alt efter, hvad farve man er til, kan det købes i varmgalvaniseret stål, som er stål

farvet, eller pulverlakeret stål, som har et mat og sort look.

Vores væg/loft ophæng til opbevaring af lange rør kan dog også fungerer som en hyldeknægt. Derudover har vi også et loftophæng der er særligt velegnet til opbevaring af ski. Det kan også sagtens bruges til opbevaring af andre ting. Disse to ophæng kommer også i enten varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Det er også muligt at købe et robust og praktisk ophæng til sin cykel. Vi har også ophæng til affaldsposer. Begge ophæng fås i enten varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Vi har også et andet smart og praktisk ophæng til din cykel. Dette ophæng hedder pedalophæng til cykel. Det er i varmgalvaniseret stål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De forskellige overfladebehandlinger

Varmgalvaniseret er en overfladebehandling stålet får. Det er med til at forlænge holdbarheden på stålet og det kommer ikke til at ruste. Denne overfladebehandling giver det et stål look.

Sort pulverlakering er en anden overfladebehandling stålet kan få. Det giver stålet en mere glat overflade, samt et matsort look.