Plantekumme i galvaniseret stål - 80 x 40 x 25

Plant dine blomster i en flot plantekumme. Den galvaniserede stål står i flot kontrast til dine planter. Brug den til dine krydderurter eller blomster. Plantekummer kan bruges på terrassen, altanen eller f.eks. i en gårdhave. Stål-looket får dine bede til at fremstå pæne og stilrene. Det galvaniserede stål vil med tiden få et mere mat udseende. Skab områder på din terrasse med kummen. Der skal måske være et spise-område og et afslapningsområde. Her kan plantekummer være en smart og enkel måde at få delt din terrasse op på.


Kummen leveres med 4 fødder i hård plast. De er med til at hæve plantekummen fra jorden, hvilket giver en flot skyggeeffekt samt hjælper til at holde myrerne ude. Derudover sikrer det en stabil dræning af din kumme, da der er huller i bundpladen. Står kummen under vand, kan dine planter drukne og jorden blive sur.


Kummen har et 3 cm bredt ombuk foroven, hvilket gør at den har en pæn afslutning på kanten. Derudover er den foret med flamingo, der er med til at dine planter får nogle bedre forhold at vokse under. Det er nemlig med til at sikre at planternes rødder ikke bliver brændt af i varmen, og holder derudover på varmen i de kolde måneder, så sæsonen kan forlænges en smule. Flamingoen er desuden med til at beskytte jernet imod jordens surhed. Plantekummen er dansk produceret, så du er sikret et produkt i høj kvalitet, der holder i mange år.

Varekode: 30*G80-40-25

Availability: På lager

NOK 1 114,76
Produktbeskrivelse
Detaljer

Plantekummen i varmt galvaniseret stål, der har målene 80 x 40 cm og en højde på 25 cm. Derudover har kummen 4 plastikfødder, der har en højde på 2 cm.

Vægten er 15 kg.