Plantekumme galvaniseret stål, 80 x 40 x 40 cm med hjul

Plantekumme som har fire kraftige dobbelt hjul. Den er i galvaniseret stål, hvilket giver den et sølv look. Det vil dog blive lidt mere mat med tiden. Plantekumme kan både bruges på altanen og terrassen. Hjulene gør at den let kan skubbes rundt med, selv med jord og planter i. Dette giver mulighed for at skubbe den til siden, hvis man ønsker at altanen eller terrassen er mere fri, hvis man får gæster på besøg. Alle hjul har desuden bremse, så du kan låse kummen fast. Er der en hældning, eller blæser der en frisk orkan, så bliver kummen stående.
Bundpladen har huller, så kummen bliver også drænet stille og roligt, så du ikke risikerer at den står og søber i vand. Oversvømmelse af din kumme kan drukne planterne og gøre din jord sur.Materialet gør at plantekummen kan stå ude året rundt og kan holde i rigtig mange år. 
På de sidste to billeder ser du 2 af denne type plantekumme i 80x40x40 sat ved siden af hinanden, billederne er taget af en kunde. 

Varekode: 30*G80-40-40/02

Availability: På lager

NOK 2 230,76
Produktbeskrivelse
Detaljer

Plantekummen har målene 80 cm i længden, 40 cm i bredden og 40 cm i højden. Den er lavet i galvaniseret stål og har en tykkelse på 2 mm. Den kommer på fire rigtig kraftige hjul, der både kan køre indenfor og udenfor.