Espalier i 4 mm jern og 14 mm massiv bøjle

Espalier i 4 mm trådsvejst jern med 10 cm maskestørrelse. Espalieret er lavet i ubehandlet jern og passer derfor til vores corten plantekummer, da de begge får rustfarven. Hvis du bestiller plantekasse/plantekumme med, er de forstærket der hvor espalieret monteres. Vi har også lavet et sæt, der består af både plantekumme og espalier. Produktet er dansk designet og produceret. Det kan du finde her!
Espalier gør at dine planter har noget at gro op ad. Dette giver en flot væg af blomster, som kan bruges til at indramme sin terrasse eller hyggekrog.
Der medfølger ingen plantekumme til dette espalier.


Planter der er gode klatreplanter, og der med garanti vil få dit espalier til at stå smukt, er skovplanten klematis, klatreroser og slyngroser. Disse planter er gode til at klatre og er helt vildt flotte, når de først for lov til at folde sig ud. 

Varekode: 55*J120-180

Availability: På lager

NOK 1 610,76
Produktbeskrivelse
Detaljer

Espalier er lavet i 4 mm trådsvejst jern og har en maskestørrelse på 10 x 10 cm. Stativet er en 14 mm tyk bøjle i massivt jern og vejer 10 kg. Det hele er i ubehandlet jern. Det er dansk designet og produceret.