Tilbehør til plantekummer

Her finder du tilbehør til dine plantekummer, vi har både hjul, espalier og menutavler. Hjulene er virkelig kraftige og kan monteres på dine plantekummer, så de bliver mobile. De kan fås både med og uden bremse. Til vores plantekummer på 120 cm kan der købes espalier og menutavler. Her kan planterne klatre opad og vokse sig høje og fine. Espalierne findes enten i jern eller galvaniseret stål.

7 vare(r)

per side

 • Træbænk i Douglastræ

  Flot træbænk i Douglastræ. Bænken kan sættes på en plantekasse. Man kan have en bænk i den ene side af plantekassen og stadig have mulighed for at plante noget i den anden side. Det er også muligt at sætte den imellem to plantekummer, så den får et svævende udtryk. Den er designet sådan, at den sidder godt fast på kanten. Den passer også på et højbed. Man kan sætte den mellem to højbede for at skabe et hyggeligt lille miljø i haven. Det er også en god måde at sidde blandt planterne i haven på. 

  Vores træbænke er i høj kvalitet. Hver bænk er håndlavet og forarbejdet af en dansk håndværker. Siderne er pudset flot af, så du ikke risikerer en splint bagi eller at sommerkjolen får en revne.

  Det er en virkelig flot bænk, der holder i mange år. Vores vurdering er mindst 10 år.

  Les mer
 • Espalier i 4 mm jern og 14 mm massiv bøjle

  Espalier i 4 mm trådsvejst jern med 10 cm maskestørrelse. Espalieret er lavet i ubehandlet jern og passer derfor til vores corten plantekummer, da de begge får rustfarven. Hvis du bestiller plantekasse/plantekumme med, er de forstærket der hvor espalieret monteres. Vi har også lavet et sæt, der består af både plantekumme og espalier. Produktet er dansk designet og produceret. Det kan du finde her!
  Espalier gør at dine planter har noget at gro op ad. Dette giver en flot væg af blomster, som kan bruges til at indramme sin terrasse eller hyggekrog.
  Der medfølger ingen plantekumme til dette espalier.

  Planter der er gode klatreplanter, og der med garanti vil få dit espalier til at stå smukt, er skovplanten klematis, klatreroser og slyngroser. Disse planter er gode til at klatre og er helt vildt flotte, når de først for lov til at folde sig ud. 

  Les mer
  NOK 1 610,76

 • Espalier i 14 mm i bøjle massiv galvaniseret jern - 4 mm tråd net

  Med et espalier får du mulighed for at plante i højden. Det får dine planter til at sno sig rigtig flot op af det. Det er et rigtig smuk element i haven. Du får en væg af planter der ikke blot er rigtig smuk at se på, men som også kan være med til at give læ på terassen. Man kan derved let lave en lille oase i haven, hvor man kan slappe af og lade tankerne flyve mens man nyder sine planter.
  Varm galvaniseret espalier i 4 mm tråd og 14 mm bøjle. Espalier passer til vores plantekummer i længden 120 cm. Det er vigtigt at plantekummen er forstærket nede i kassen, hvor espalier går ned. Vi har derfor lavet et sæt der består af et espalier og en plantekumme der er forstærket. Det er selvfølgelig også muligt at købe en plantekumme med forstærket sider seperat.

   

  Les mer
  NOK 1 734,76

 • Tavle til Plantekumme 120 cm

  Tavle til at skrive dagens menu til restauranten, Tavle til indgangen hvor du kan byde velkommen. Denne tavle er tilpasset vores plantekasser i corten med længden 120 cm. Selve plantekummen bliver også forstærket hvor tavle sættes ned i kummen. Vi sælger primært disse til restauranter, hvor de bruger dem som indtrækker med dagens menu og gode tilbud til deres kunder.

  Kombineret med en plantekumme, giver den et helt andet og langt mere indbydende syn end det klassiske A skilt. Farverne fra blomster og planter i kummen, vil give en flot understregning af din tekst.

  Les mer
  NOK 3 098,76

  Utsolgt

 • Fod til plantekumme

  Undgå at dine plantekumme går i stykker i frostvejret. En løsning på dette problem kunne være at sætte fødder under den. Dette løfter plantekummen og gør at vandet lettere kan løbe ud af drænhullerne. Dine plantekummer bliver derved holdt tørre og dette mindsker risikoen for frostskader. 

  Fødderne sælges enkeltvis!

  Les mer
  NOK 12,34 Fra NOK 8,62

 • Dobbelthjul uden bremse til plantekummer

  Kraftigt dobbelthjul uden bremse. Montér på dine plantekasser, og gør dem dermed mobile. De kan klare en dynamisk vægt op til 70 kg. Hjulet er med kuglelejer Les mer
  NOK 70,68 Fra NOK 60,76

 • Dobbelthjul med bremse til plantekummer

  Kraftigt dobbelthjul med bremse der kan klare dynamisk vægt op til 70 kg. Hjulet er med kuglelejer. Les mer
  NOK 85,56 Fra NOK 73,16

7 vare(r)

per side

Hvorfor købe en espalier

Formålet med en espalier eller plantegitter er at støtte klatre- og slyngplanter. Planterne får god mulighed for at vokse, og er lettere at klippe og holde ved lige. Ved at bruge en plantekasse med espalier i, kan man lave en levende mur i et åbent område. Den er god som afskærmning, og virker måske mindre voldsom end at plante eksempelvis en hæk eller have en høj busk.

Er du ejer af restaurant eller cafe

Vores tavle til plantekummen er primært henvendt til erhverv. Her er den oplagt at bruge for som en menutavler for en restaurant eller en cafe, til at skrive dagens ret eller tilbud. Med plantekummen sammen med tavlen får man bragt lidt natur og charme ind i bylivet. Du skiller dig også lidt ud fra konkurrenterne, der måske kører med de tradionelle A skilte eller vippe skilte. Der er mere liv og det giver et unikt udtryk. 

Hjulene er særdeles kraftige og kan holde til en høj dynamisk vægt, hvilket gør det muligt at flytte rundt på sine plantekummer efter behov og ønsker. De hjul der er placeret i hvert hjørne er med klik bremse, så kummen ikke flytter sig på uønskede tidspunkter.