Plantekummer indendørs

Er du på udkig efter plantekasser, der kan bruges indendørs? De stilrene plantekummer fra Emsa i plast er en smart løsning, der passer ind i de fleste hjem. Her finder du plantekummer med et fiks kapilærsystem, der gør du nemmere kan passe dine planter. Du kan let se hvornår dine planter skal have mere vand ved hjælp af indikatoren, der er i hjørnet af plantekummen. Kummerne har en vandbeholdning på 2,8 ltr, hvilket betyder der kan nemt gå over en uge imellem du skal tænke på at give nyt vand.

Skal du have skabt dig en grøn oase i hjemmet? Med vores hængepotter kan du få dine planter i forskellige niveauer og få skabt noget dynamik, enten i stuen eller på terrassen. Potterne er i plast og har et flot glaseret udseende. Der er stor jordvolumen, hvilket gør det muligt at få plads til de fleste type planter.

Plantekasserne kan både bruges indendørs og udendørs.

11 vare(r)

per side

 • Plantekumme i plast - Casa Cosy - 30 x 30 x 31 cm - Grå

  Plantekumme i plast i farven granite. Den ruflede struktur, får plantekummen til at skille sig ud. Den kvadratiske kumme er god til de lidt større planter, hvad enten det er til indenfor eller udenfor man har tænkt sig at placere den. Med det smarte vandingsystem, er det begrænset hvor ofte man skal huske at vande sine planter, og det er derfor ideelt til folk der ofte er på ture. Det kunne være sommerhusejerene, der sætter pris på at der ikke skal findes nogen personer der kan passe deres planter derhjemme mens de er afsted. Eller måske til personen med mindre grønne fingre, der stadig gerne vil have noget grønt i huset. Med vandingsystemet undgår du lettere at dine planter enten tørster eller drukner. Her suger de selv det vand de har behov for.

  Les mer
  NOK 618,76 Fra NOK 494,76

 • Plantekumme i plast - Casa Cosy - 30 x 30 x 31 cm - Hvid

  Den kvadratiske plantekumme gør sig godt i hjemmet med sin ruflede struktur,. Udover dine planter bliver lettere at passe med det smarte vandingsystem, får du en plantekumme til dine planter der ser flot ud. Kummen passer godt til dig, der gerne vil have noget grønt i hjemmet, men ikke nyder at gå at vande dine planter hele tiden. Med kapilærsystemet kan der let gå over en uge mellem behovene for at vandkanden bliver fundet frem. Systemet er let at bruge, og ved hjælp af indikatoren kan du nemt se, hvornår du igen skal fylde mere vand i beholderen. Derudover undgår du også at overvande dine planter, da de selv suger det væde til sig de har behov for. Plantekummen er ideel til kontormiljøer.

  Les mer
 • Plantekumme i plast - Casa Matt - 30 x 30 x 31 cm - Grå

  Plantekumme i plast med selvvandingssystem. Den matte overflade er med til at give krukken et stilrent look, der passer ind i de fleste hjem. Den har målene 30 x 30 x 31 cm, og kan bruges både ude og inde. Krukken har en vandindholdsindikator med en vandbeholder, hvilket sikrer at dine planter har det vand de har behov for. Med vandbeholderen kan dine planter snildt klare sig op til 12 dage, uden du skal huske at vande dem. Krukkerne er ideelle hvis man skal på sommerhustur eller ud og rejse, hvor man ikke har mulighed for at vande jævnligt i en periode. I og med planterne også selv suger det vand de har behov for, undgår du også at overvande dine planter. Den flotte plastkumme er i farven grå, der går godt til de fleste ting i dit hjem.

  Les mer
  NOK 618,76 Fra NOK 494,76

 • Plantekumme i plast - Casa Matt - 30 x 30 x 31 cm - Hvid

  Den flotte plantekumme i plast fra Emsa, kan både bruges inde og ude. Med den hvide matte overflade, passer den ind i de fleste hjem. Plantekumme har et virkeligt smart vandingsystem, der gør det nemt for dig at passe dine planter. Du kan let ved hjælp af indikatoren i det ene hjørne se hvornår vandbeholderen igen skal fyldes. Da din plante selv styrer hvor meget vand den tager af gangen, undgår du også at overvande dine planter. Plantekummen er ideel til personen der f.eks. gerne vil tage i sommerhus eller ud og rejse, uden at skulle tænke over at få sine planter passet. Du kan let være afsted en uge ad gangen uden dine planter lider nød. Kummen er også en fordel til personen, der gerne vil have noget grønt indendørs, uden at have de mest grønne fingre. Les mer
  NOK 618,76 Fra NOK 494,76

 • Plantekumme i plast - Casa Cosy - 30 x 30 x 58 cm - Hvid

  Den hvide ruflede plantekumme er pæn både i stuen og på terrassen. Idet den har lidt højde, vil en plante af en vis størrelse også fungere særdeles godt, hvad enten det er en blomst eller en lille busk. Det smarte vandingsystem gør det nemt for dig at holde dine planter grønne og flotte. Idet der er en vandbeholder på 2,8 ltr, kan der sagtens gå længere tid imellem du behøver at vande, samtidigt undgår du også at overvande dine planter, da de selv suger det væske de har behov for. Plantekummerne er ideel til kontormiljøer og andre arbejdspladser, hvor der kan gå længere tid imellem planterne får opmærksomhed.

  Les mer
  NOK 742,76 Fra NOK 618,76

 • Plantekumme i plast - Casa Cosy - 30 x 30 x 58 cm - Grå

  Den grå plantekumme er både flot til indendørs og udendørsbrug. Den ruflede overflade får kummen til at skille sig ud og fremstå moderne og spændende. Plantekummen fungerer særdeles godt til de større planter, eller en mindre busk. Med det smarte vandingsystem er der minimal arbejde med at holde dine planter grønne og flotte. Kapilærsystemet gør at planten selv kan suge det væske den behøver, og med vandbeholderen på 2,8 ltr kan der godt gå længere tid imellem vandingerne. Dermed undgår du både at tørste eller drukne dine planter. Plantekummerne er ideel til kontormiljøer og andre arbejdspladser, hvor der kan gå længere tid imellem planterne får opmærksomhed.

  Les mer
  NOK 742,76 Fra NOK 618,76

 • Plantekumme i plast - Casa Matt - 30 x 30 x 58 cm - Hvid

  En stilren plantekumme i mat hvid plast. De store potteplanter kommer til sin ret i den enkle plantekumme, og med det smarte vandingsystem, er det et begrænset mængde arbejde der skal bruges på at passe dem. Planterne kan stå grønne og flotte, hvor der nemt kan gå mere en uge imellem vandbeholderen på 2,8 ltr igen skal fyldes. Indikatoren i hjørnet af kummen, viser hvornår det igen er ved at være tid til at fylde den op. Da planterne selv suger den væske de har behov for, undgår du også at overvande dine planter. Plantekummerne er ideel til personer der ofte er ude at rejse flere dage af gangen, og hvor pasningen af planter helst skal gøres så ubesværet som muligt.

  Les mer
  NOK 742,76 Fra NOK 618,76

 • Plantekumme i plast - Casa Matt - 30 x 30 x 58 cm - Grå

  En elegant plantekumme i en mat grå kan passe godt ind mange steder. Måske er det kontoret der mangler lidt planter, hvor det er begrænset hvor meget pasning der skal til i hverdagen. Med det smarte vandingsystem er der minimal arbejde med at holde dine planter grønne og flotte. Gennem stofstykker kan jorden og planterne suge den væske, de behøver fra vandbeholderen, hvilket betyder at der kan gå lang tid imellem der skal nyt vand til planterne. Vandbeholderen er på 2,8 ltr, så der kan gå mere en uge imellem der igen skal fyldes vand på.

  Les mer
  NOK 742,76 Fra NOK 618,76

 • Hængepotte Siena Nobile i plast - Sort

  Skab liv og dynamik i huset eller på terrassen med hængende potter. De vejrbestandige plastkrukker fra det tyske firma Emsa, har et glaseret keramik-look. Krukken hænger i tre metalkæder der samles i en ring, der let kan sættes på en krog. Plastkrukkerne kan tåle både sol og frost. Les mer
  NOK 159,96 Fra NOK 122,76

 • Hængepotte Siena Nobile i plast - Grå

  Skal dine planter op i højden? Med de hængende potter fra det tyske firma Emsa, kan du få en smart løsning der skaber dynamik i din stue eller på din terrasse. Plastkrukken er meget vejrbestandig og har et glaseret keramik-look. Med metalkæderne kan du let hænge dine potter op ved hjælp af en krog. Den har en god jordvolumen, der giver gode muligheder i udvalget af hvilke planter, du vælger at plante.

  Les mer
  NOK 159,96 Fra NOK 122,76

 • Hængepotte Siena Nobile i plast - Hvid

  Elsker du også planter i hjemmet? Med den fine plastkrukke fra Emsa, kan du få dine planter op at hænge og dermed skabe liv og dynamik. Måske er det voksblomsten eller vedbend, der skal være med til at skabe junglestemning i din indretning. Potten er i plast og har et glaseret keramik-look, hvor den hvide farve passer ind i de fleste boligindretninger. Metalkæden er sort, og er meget neutral i sit udseende, hvilket betyder at dine planter kan komme til sin ret og få fokus.

  Les mer
  NOK 159,96 Fra NOK 122,76

11 vare(r)

per side

Emsa

EMSA er mest kendt for sin høje kvalitet og har siden 1949 haft meget fokus på mennesker og miljøet. De er bosiddende i Tyskland og har i dag over 750 ansatte. Siden 2016 har EMSA været en del af Group SEB, som er en fransk koncerngruppe. Denne koncerngruppe er i over 150 land og har 32.000 ansatte verden over.