Plantekummer i Cortenstål

Her er vores plantekasser i cortenstål. Cortenstål har den fordel, at det har en væsentlig længere levetid end alm jern. Det vil sige at du får et produkt, der er dekorativ med lang levetid. Den flotte rustfarve spiller godt sammen med havens andre farver og giver en god glød. Alle vores firkantede corten kummer er foret med 2 cm højisolerende flamingo. Det har 3 funktioner, mest af alt så beskytter det planternes rødder mod varme, og det modsatte om vinteren hvor det beskytter sarte planter. Ligeledes beskytter det cortenstålet mod jordens surhed og dermed forlænger vi levetiden igen for plantekasserne.

Vi leverer til både private, erhverv og det offentlige, hvor vi altid leverer produkter i høj kvalitet. Du kan derfor med stor fordel købe en plantekasse eller plantekumme i cortenstål.

Jord skal der til, og har du ikke selv mulighed for at hente det, kan vi også tilbyde en lang række af jordtyper. Se mere her!

 

19 vare(r)

per side

 • Plantekumme cortenstål 80 x 40 x 40 cm med fødder

  Flot plantekumme I cortenstål. Cortenstålet vil få en flot rustfarve efter ca. 2 uger alt efter vejret. For at fremskynde denne proces, kan man give det lidt eddike- eller saltvand. Cortenstål har op til 8 gange længere levetid end almindeligt jern. Det vil sige at dette er en plantekumme du kan have i rigtig mange år. Den kan stå ude i alt slags vejr. Den er foret med flamingo, og det er med til at give jorden det bedste mulige miljø. Det sikrer dine planter mod både meget høje og lave temperaturer.

  Kummen leveres med 4 fødder i hård plast. De er med til at hæve den et par cm over jorden, så myrer m.m. ikke kan kravle op i bedet. Derudover kan kummen også blive drænet lidt for vand, så jorden ikke bliver sur og den ikke står og søber vand. Bundpladen har huller, så vandet kan dryppe ud.

  Les mer
  NOK 1 610,76

 • Plantekumme cortenstål 80 x 40 x 40 cm med kraftige hjul

  Plantekummen er 80 x 40 x 40 cm. Den har fire hjul monteret under bunden og er i cortenstål. Alle hjul er med bremser for at sikre at den ikke ruller væk. Hjulene gør at den er let at flytte rundt på, selv med jord i. Dette giver mulighed for at flytte den, hvis man får gæster. Man undgår også at skulle til at tømme plantekummen, hver gang man vælger at lave om på hyggekrogen. Derudover sikrer mellemrummet mellem kumme og underlaget, at den kan blive drænet lidt for vand, da der er små huller i bundpladen.
  Så sikrer du dig imod at kummen står og søber vand og at jorden ikke ender med at blive sur.

  Plantekummen er derudover foret med flamingo for at dine planter hverken har det for varmt eller for koldt. 

  Les mer
  NOK 2 230,76

 • Plantekumme cortenstål 80 x 80 x 40 med fødder

  Plantekumme i cortenstål, som vil få en flot rustfarve efter ca. 2 uger, alt efter vejret. For at fremskynde denne proces, kan man give det lidt eddike- eller saltvand. Cortenstål har op til 8 gange længere levetid en almindeligt jern. Plantekummen kan man derfor have i rigtig mange år. Den kan stå ude i alt slags vejr. Den er foret med flamingo som er med til at give jorden det bedste mulige miljø. Det sikrer dine planter mod både meget høje og lave temperaturer.

  Kummen leveres med 5 fødder i hård plast. De hæver kummen et par cm over underlaget og sikrer dig imod myrer og meget andet småkravl. Derudover kan den nemmere blive drænet for vand, bundpladen har huller. Hvis din kumme bliver fyldt med vand efter en kraftig byge, så kan den stå og søbe, så jorden bliver sur eller dine planter slet og ret drukner. Det undgår du med denne løsning.

  Les mer
  NOK 2 230,76

 • Plantekumme corten 80 x 80 x 40 med hjul

  Plantekummen kommer med 5 påmonterede hjul på bunden, den er derfor nem at flytte rundt med. Hvis der kommer gæster eller man har lyst til at eksperimentere med at sætte plantekummen flere steder, kan det derfor nemt klares og du slipper for at tømme den hver gang, da den er meget tung. Plantekummen kommer også foret med flamingo, som er med til at skabe et bedre miljø for jorden ved høje og lave temperaturer. Hjulene i hjørnerne har alle bremser for at sikre den ikke ruller væk, hvis underlaget hælder eller hvis der blæser en del.

  Hjulene gør, at kummen er hævet nogle cm. Myrer og andet småkryb, får derfor problemer med at komme op i din kumme. Derudover kan kummen løbende blive drænet for vand, så den ikke står og drukner, bundpladen har huller. Søber kummen, kan jorden blive sur og dine planter vil risikere at drukne.  

  Les mer
  NOK 2 850,76

 • Dobbelt plantekumme i corten - 80 x 40 x 80

  Vælger du udgaven med hjul, får du monteret 4 hjul på plantekummen. Det gør flytning af den let. Hjul anbefales hvis du evt. får lyst til at flytte rundt på plantekummen, da selve kummen er tung, den vejer 43 kg. Dertil kommer vægten af jord. Alle hjul har bremser så den står fast, når du har fundet dit ideelle sted til den. Er du typen, der gerne vil omdekorere en gang i mellem, er pengene godt givet ud.

  Udgaven med fødder anbefales, hvis du ved den skal stå et bestemt sted og ikke flyttes foreløbigt.

  Om du vælger den ene eller andet udgave, så får du en kumme der er hævet lidt over jorden. Det giver flere fordele, bl.a. kan myrer og andet småkryb ikke kravle så let op i kummen. Derudover bliver kummen også drænet løbende for vand, da der er huller i bundpladen. Så undgår du at jorden bliver sur eller står og søber i vand.

  Les mer
 • Plantekasse 120 x 40 x 40 udført i cortenstål

  Plantekassen er lavet i 2 mm cortenstål. Den har målene 120 x 40 x 40 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader, så der er en flot afslutning øverst. Denne plantekasse kan bruges på terrassen og altanen. Det er til personen, der ønsker at skabe sit helt eget udendørsmiljø. Det er et udendørsprodukt og får en flot rust farve efter ca. 2 uger. Cortenstål har en rigtig lang levetid, så det er en plantekasse man ikke behøver at skifte lige foreløbig. Den kommer foret med flamingo. Det er en isolering af dine plantekasse og det sikrer at din jord har de bedste forhold, om det så er meget koldt eller meget varmt.

  Plantekassen kommer med bund og fem påmonteret fødder i hård plast. Fødder hæver kummen et par cm, så myrer og andet kryb ikke bare lige kan kravle op i kummen. Derudover kan kummen blive drænet stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Så undgår du at jorden bliver sur samt at kummen står og drukner i vand efter en kraftig byge.

  Les mer
  NOK 2 230,76

 • Plantekumme i cortenstål 120 x 40 x 40 med 5 hjul - Extra kraftigt

  Plantekummer i forsinket stål. Plantekassen måler L x B x H: 150 x 25 x 35 cm. . Den øverste kanten er bøyd i 90 grader med et par cm, hvilket skaper en flott avslutning øverst. Med plantekummen kan du lage ditt eget unike miljø på terrassen eller verandaen. Plantekummen er foret med isopor og deretter fuget med spesialfuge, slik at plantekassen er vanntett. Vi har solgt denne typen både til private og restauranter som vil skape deres eget utendørsmiljø. Les mer
  NOK 2 850,76

 • Plantekumme corten med espalier - 120 x 40 x 40

  Ønsker du at få afskærmet terrassen eller et område af haven? En plantekumme med espalier giver planterne støtte til at gro op ad, og de får samtidig mulighed for at brede sig ud. Hvis planterne snorer sig sammen, skaber det mere læ samtidig med at det ser rigtig flot ud. Man vil derved kunne indramme sin have eller terrassen og skabe områder med læ. Dette vil typisk være, hvis man har et siddeområde, hvor man ofte har gæster. Det er ikke kun praktisk, men ser også visuelt, super godt ud. Der er ikke noget mere fantastisk end at sidde blandt blomster om sommeren. 

  Klatreroser, slyngroser og skovplanten klematis er planter, der er gode til at klatre og samtidig ser flotte ud. Klematis vokser rigtig godt op af et espalier og er god til at brede sig ud, så der virkelig kommer noget farve på.

  Billederne viser kummen med hjul, men du kan også få den med fødder.
  Fordelen ved hjul, er at den er nem at lytte rundt med på terrassen, hvis du ønsker en ny indretning. Den har 5 hjul, hvoraf de 4 yderste har en bremse. Du kan derfor låse den fast, så den ikke triller, når der blæser, eller hvis der en en hældning.
  Skal den stå fast en sted, er udgaven med fødder et udmærket alternativ. De 5 fødder i hård plast løfter kummen et par cm, så det værner mod myrer m.m. 

  Begge udgaver har den fordel, at når de står hævet, kan de blive drænet lidt for vand, så kummen ikke står og søber vand eller at jorden bliver sur. Der er huller i bundpladen, så vandet kan dryppe ud.

  Les mer
 • Dobbelt plantekumme i corten - 120 x 40 x 80

  Vælger du udgaven med hjul får du monteret 5 hjul på plantekummen. Det gør flytning af den let. Hjul anbefales du evt. får lyst til at flytte rundt på plantekummen, da selve kummen er tung, den vejer 58 kg. Dertil kommer vægten af jord. De 4 yderste hjul har bremse, så den står fast, når du har fundet dit ideelle sted til den. Er du typen, der gerne vil omdekorere en gang i mellem, er pengene godt givet ud.

  Udgaven med fødder anbefales, hvis du ved den skal stå et bestemt sted og ikke flyttes foreløbigt.

  Om du vælger det ene eller andet alternativ, så bliver kummen hævet nogle cm. Det giver et pænt løft og flere fordele. Bl.a. kan myrer og andet småkryb ikke kravle så let op i kummen, og derudover bliver den drænet stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Står kummen og er fyldt med vand, så risikerer du både at jorden bliver sur samt at dine planter drukner.

  Les mer
 • Corten Plantekumme med 10 cm ben

  Corten Plantekumme i målet 120 x 40 x 40 cm med 5 stk. ben (10 x 5 cm) svejst på. Cortenstål får med tiden en flot rustfarve, der har en varm glød. Denne tomme plantekumme vejer 36 kg. Fyldt med jord og planter, kan den let flyttes med palleløfter eller truck og er god i det offentlige rum, boligforening, institutioner, hvor der kan være en hård belastning af udemøbler m.v. Idet plantekumme vejer omkring 370 kg med jord, vand og planter, så bliver den hvor den er og kan bruges til at sikre et område mod kørende trafik (terrorsikring). Plantekumme leveres naturligvis samlet, så der ikke skal bruges arbejdstid på dette.

  Les mer
  NOK 2 850,76

 • Plantekasse i cortenstål - flere varianter

  Pryd din terrasse, gårdhave eller have med en plantekasse i cortenstål. Materialet cortenstål vil med tiden få en flot gylden rustfarve, der passer godt sammen med naturens farver. Den holdbare plantekumme er svejset sammen i siderne, hvilket betyder du får et produkt, der mere slidstærkt end de fleste andre på markedet. Vi har et stort udvalg af størrelser, hvilket gør du helt sikkert kan finde en plantekumme, der passer til dit behov. Brug f.eks. to plantekummer i 50 x 50 x 50 cm ved dit indgangsparti, eller vælg en af de lidt større til at afgrænse din terrasse med. Ved at vælge plantekasser i forskellige størrelser og højder, kan der skabes et dynamisk og spændende område med flotte blomsterbede.

  Modellerne har 1 til flere drænhuller, afhængig af størrelsen på kummen. Dermed undgår du at dine kummer bliver oversvømmet.

  Vær opmærksom på at ved dette produkt, er der omkring 1-4 ugers leveringstid, da plantekummen bliver speciallavet.

  Les mer
 • Plantekasse i cortenstål med 9 cm fødder - flere varianter

  Utrolig solid og pæn plantekumme i cortenstål. Den gyldne rust-farve har et godt samspil med naturens farver. Plantekummen er yderst anvendelig på terrassen, i gårdhaven eller ved indgangspartiet. Med de mange muligheder i valg af størrelser, er der en der passer til de fleste behov. Plantekassen leveres samlet, og da siderne er svejset sammen, er man sikret et produkt der er meget holdbart og som holder mange år frem.

  Vær opmærksom på at ved dette produkt er der omkring 1-4 ugers leveringstid, da plantekummen bliver speciallavet.

  Les mer
 • Hyggekrogen - Cortenstål

  Vil du skabe et hyggeligt miljø i din have, terrasse eller et helt tredje sted? Med sættet Hyggekrogen kan du nemt komme i gang med at skabe en afslapningskrog, ved hjælp af plantekummer, en espalier og en bænk. Med espalieren kan du skabe en levende mur, der både er dekorativ og gør din hyggekrog mere privat og hyggelig. Omgiv dig med smukke blomster og spændende planter, og slap af på den enkle bænk. Placer evt. en pude på bænken for at sidde endnu mere komfortabel. Placer de forskellige dele af sættet efter dit behov og fantasi. Bænken placeres let imellem to plantekummer, og kan nemt flyttes til en anden placering, hvor der er samme afstand mellem plantekummernes kant.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 9 233,04

  Specialpris NOK 8 058,76

 • Plantekummer i cortenstål på hjul med bænk 120 x 40 x 40 cm

  Vi udvikler løbende nye varianter af vores produkter, og her får du en hyggelig lille oase for en fornuftig pris.
  Vælger du dette sæt, sparer du nemlig en god sjat penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 5.847,-, men samlet får du det for DKK 5.399,-, en besparelse på DKK 448,-

  Vi har lavet et sæt, bestående af 2 plantekummer på hjul og en bænk. Vi har bl.a. valgt at stille kummerne ved siden af hinanden og sat bænken mellem dem. Men der er flere muligheder. Du kan stille dem overfor hinanden og bænken imellem, eller måske sætte bænken ned i den ene kumme. Så er der stadig lidt "friplads" til planter ved siden af siddepladsen.
  Da sættet er på hjul, kan du nemt flytte rundt på det, hvis du får lyst til en ny opstilling eller bare en anden placering. Husk at slå bremsen ned, så de ikke flytter sig efterfølgende.

  Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 250 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plan underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her.

  Kummerne er foret med flamingo, der virker som isolering. Det beskytter mod kulde, så jorden hurtigere kan tages i brug efter vinteren og også mod varme, så solen ikke svitser det hele.

  Selve kummen er lavet af cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Corten ruster i overfladen, men har en langsom tæringsproces. Dvs. at du får et produkt med en meget lang levetid, minimum 20 år.
  Kummen leveres ubehandlet og i en koksgrå farve, men efter få uger med fugtig vejr, kommer rustfarven. Vil du hjælpe den lidt på vej, kan du tørre overfladen af med sæbevand og derefter tørre det af med almindelig husholdnings eddike. Brug endelig ikke syre eller lign. Det kan ødelægge metallet.
  Kummen kommer samlet og er klar til brug.

  Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 7 250,28

  Specialpris NOK 6 694,76

 • Plantekummer i cortenstål på hjul med bænk 80 x 40 x 40 cm

  Vi udvikler løbende nye varianter af vores produkter, og her får du en hyggelig lille oase for en fornuftig pris. 
  Vælger du dette sæt, sparer du nemlig en god sjat penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 4.847,-, men samlet får du det for DKK 4.399,-, en besparelse på DKK 448,-

  Vi har lavet et sæt, bestående af 2 plantekummer på hjul og en bænk. Kummerne kan stå ved siden af hinanden og bænken mellem dem. Men der er flere muligheder. Du kan stille dem overfor hinanden og bænken imellem, eller måske sætte bænken ned i den ene kumme. 
  Da sættet er på hjul, kan du nemt flytte rundt på det, hvis du får lyst til en ny opstilling eller bare en anden placering. Husk at slå bremsen ned, så de ikke flytter sig efterfølgende.

  Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 200 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plant underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her.

  Kummerne er foret med flamingo, der virker som isolering. Det beskytter mod kulde, så jorden hurtigere kan tages i brug efter vinteren og også mod varme, så solen ikke svitser det hele.

  Selve kummen er lavet af cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Corten ruster i overfladen, men har en langsom tæringsproces. Dvs. at du får et produkt med en meget lang levetid, minimum 20 år. 
  Kummen leveres ubehandlet og i en koksgrå farve, men efter få uger med fugtig vejr, kommer rustfarven. Vil du hjælpe den lidt på vej, kan du tørre overfladen af med sæbevand og derefter tørre det af med almindelig husholdnings eddike. Brug endelig ikke syre eller lign. Det kan ødelægge metallet.
  Kummen kommer samlet og er klar til brug.

  Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 6 010,28

  Specialpris NOK 5 454,76

 • Rund corten plantekumme - trapez formet

  Pryd din have med en flot plantekumme i corten. Plantekummerne sælges i forskellige størrelser alt efter dit behov. Brug eksempelvis to plantekummer i dit indgangsparti for at indramme døren. Corten stålet vil få en flot rust farve efter 2 uger, alt efter vejret. Den flotte rust farve vil passe godt ind i havens omgivelser.

  Vær opmærksom på: op til  4-5 ugers levering da plantekummen speciallaves.

  Les mer
 • Cylinder formet plantekummer i corten

  Flotte rustfarvet plantekummer der passer perfekt ind i havens naturomgivelser. Plantekummerne vil få en flot rustfarve efter 2 uger. Egner sig godt til buske eller små træer. Man vil også kunne indramme sin indkørsel med to kummer. 

  Modellen i Ø60 har et drænhul, og de øvrige har 2. Så undgår du at få oversvømmelse i din kumme.

  Tegningen illustrerer 3 modeller. Den store er 120 x 60 cm, den mellem er 80 x 60 cm og den mindste er 60 x 60 cm.

  Vær opmærksom på! Op til 4-5 ugers levering da plantekummen speciallaves.

  Les mer
 • Rund corten plantekumme - trapez m. kant

  Stor rund plantekumme med god plads til planter og blomster. Brug plantekummen enten i haven, ved dit indgangsparti eller på en parkeringsplads. Plantekummen sælges i store størrelser, der gør den velegnet til erhverv, hvor den kan bruges som en god måde af afskærme eksempelvis en parkeringsplads. Her kan der laves smukke blomsterarrangementer i et væld af farver. Med den flotte rustfarve kummen vil få, står den godt til alverdens planter og blomster.

  Vær opmærksom på: der kan være op til 4-5 uger levering, da plantekummen speciellaves.

  Les mer
 • Rund plantekumme - Ø120 Corten stål

  Stor rund plantekumme der får rustfarve. Den er i 3 mm corten stål og har en højde på 50 cm. Bunden i plantekummen er løftet for at give extra styrke. Denne store runde plantekumme har vi solgt til gårdanlæg i boligforeninger samt parkeringspladser, primært til erhverv og offentlige byggerier. Denne er ligeledes brugt til "Terrorsikring" for at skærme af for køretøjer. Kontakt os ved flere enheder for tilbud. Der er ca 4 ugers leveringtid på dette produkt. Les mer
  NOK 6 198,76

19 vare(r)

per side

Med hjul eller fødder?

Få et mobilt uderum. Vores plantekasser fås med hjul, hvilket gør at du let kan flytte på dem alt efter dit behov. Vælger du en kasse uden hjul, vil der dog stadig være fødder på, hvilket er med til at løfte kummen fra jorden og dermed skabe en flot skyggekant. Desuden forhindrer det myrer i at bosætte sig i dit bed.

Valg af materiale

Cortenstål er en stål der ruster hurtigere i overfladen. Rusten har en langsommere gennemtæring af cortenstålet, og det har derfor en længere holdbarhed end andet stål. Det vil få sin flotte røde rust farve i løbet af 2 uger, hvis kummen står ude og det regner lidt.

Plantekasserne kan bruges til mange funktioner, f.eks. til urtehave, blomsterbed eller til en lille busk. Så hvad end de skal bruges i haven, terrassen, altanen eller ved et indgangsparti, kan de flotte kummer i den varme rustfarve gøre en stor forskel for dit uderum.

De mange størrelser gør du kan finde en plantekasse, der passer lige netop til dit behov. Skal du bruge en lille kumme til hver side ved din indgang, eller en aflang kasse til at dele et fliseområde op? Så har vi med stor sandsynlighed løsningen til dig. 

Vi leverer altid vores plantekummer samlet og klar til brug med mindre andet er aftalt. Så du sparer både som privat eller erhvervskunde meget tid og løn på ikke at skulle samle produktet. Jord i plantesække og bigbags kan også leveres sammen med produktet, så du blot skal plante dem til.

Er du anlægsgartner eller en boligforening, der har et større projekt, så giver vi gerne et samlet tilbud.

Dansk produktion

Vi er stolte af vores danske produktion. Vi producerer selv de fleste af vores produkter og ellers får vi det lavet lokalt. Vi går meget op i at det enten er os selv eller nogle lokale, som producerer vores produkter. Dette skyldes at vi ved at det er lavet, som vi vil have det samt at arbejdsforholdene er i orden.