Lakeret plantekasser

Vi har et stort udvalg af flotte plantekasser. Vi har valgt at give dig muligheden for at sætte dit præg på din næste plantekasse. Det kan du gøre ved selv at vælge farven på plantekassen. Alt efter dit ønske kan du vælge at få dine plantekasser på hjul. Dette gør at de er super lette at flytte rundt på, hvis man får gæster og ønsker at de står et andet sted, eller hvis du bare gerne vil have dekoreret lidt om.

1 vare(r)

per side

  • Plantekasser i sort lak

    Ønsker du dig en plantekasse i en bestemt farve, så er du kommet det rigtige sted. Vi har besluttet os for at gøre det muligt at købe dine næste plantekasser i en farve efter dit eget valg. Den som ses på billedet, er i sort lak. Det eneste du skal gøre, hvis du ønsker en anden farve end sort, er at sende RAL-koden på din farve til os. Så sørger vi for at dine plantekasser kommer sikkert frem til dig. Afhængigt af, hvilken farve du vælger, påvirker det prisen.

    Bemærk: Der er 10 til 14 dage leveringstid på disse produkter, idet de bliver lakeret efterhånden som de bliver solgt.

    Les mer

1 vare(r)

per side

Inspiration til farvevalg af plantekummer

 Vi har fået lakeret sider, ender og bunden på en plantekasse for at giver dig noget inspiration. Vores standard farve er sort og, hvis du ønsker en anden farve skal du bare sende os en mail. Dette vil naturligvis ændre prisen, da sort er den billigste farve.

 Plantekasser-i-forskellige-farver

Mange-flotte-farver

Plantekasse-i-farver

 

Plantekasser i dansk kvalitet

Hos Zinkbakken er alle vores plantekasser i dansk design. Vi går meget op i at få produceret så meget som muligt lokalt. Det gør vi, da vi først og fremmest støtter op om lokalsamfundet, men også fordi at der ikke er noget der slår dansk kvalitet.