Plantekumme galvaniseret stål, 80 x 40 x 40 cm

Plantekumme 80 x 40 x 40 cm produceret i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Den er god tilu både terrassen og altanen. På altanen kan man skabe et dejligt tilflugtssted fra hverdagen. Man kan plante blomster, grøntsager og krydderurter i den. På terrassen kan man lave en lille hyggelig krog, ved at bruge plantekummen til at skærme lidt af. Dette er en skøn måde at få mere planteliv på altanen, men også på terrassen.


Der medfølger 4 fødder i hård plast, som er med til at hæve kummen. Det giver flere fordele, bl.a. hæver det kummen rent synsmæssigt. Udover det, sikrer det din kumme mod myrer og andet småkryb.
Endelig vil det løbende sørge for dræning af din kumme, da der er huller i bundpladen. Hvis din kumme står under vand pga en regnbyge eller lign. vil det kunne stå og såbe og drukne dine planter samt gøre jorden sur. Det afhjælper dræningen på.

Varekode: 30*G80-40-40

Availability: På lager

NOK 1 734,76
Produktbeskrivelse
Detaljer

Plantekummen er i galvaniseret stål, der giver den et sølv udseende. Målene er 80 cm i længden, 40 cm i bredden og 40 cm i højden. Plantekummen kommer på fire fødder, der er i hård plastik.