Pindsvinebo

Pindsvinebo til at sætte der hvor pindsvinene opholder sig, fx under komposten, så de kan få et sikkert opholdssted, hvor de kan overnatte om sommeren og overvintre om vinteren, med plads til at sætte en lille skål vand eller lidt mad ud til den, skulle man have lyst til det. Giv dem ikke mælk.
Pindsvin bruger huset til at overvintrer i, og kan godt finde på at grave sig lidt ned i jorden. Derfor kan du hjælpe det lidt, ved at kultivere jorden i bunden lidt, så den nemmere kan grave.
Derudover må du meget gerne dække boet lidt til, så det er mere i skjul. Pas dog på ikke at dække hullerne for meget til, da der skal være venlitation for at undgå kondens og skimmel.


Pindsvin foretrækker snegle og går også efter en af havens største fjender, nemlig dræbersnegle. Så har du problemer med dem, så kan den lille fyr hjælpe dig. Derudover er de jo også søde at se på.

Varekode: 43*T-01

Availability: Utsolgt

NOK 482,36
Produktbeskrivelse
Detaljer
Mål for pindsvinebo / pindsvinehus Tag: 29 cm bredt og 39 cm langt. Hus: 16,7 cm højt, 25,3 cm bredt og 33 cm langt. Indgangen: 16,7 cm højt, 25,3 cm bredt og 33 cm langt. Vejer i alt 5,3 kg. Materiale: Lavet af egetræ, eg.