Natugle og Falkekasse

Du kan med god grund hænge natugle og falkekasser op, hvis du vil være med til at øge bestanden. I naturen yngler de i sprækker og huller i gamle træer, hvilket Danmark ikke har så mange af længere, så her er en lille hjælp. Har du falke eller natugler i området som du ønsker at have tættere på, så kan du hænge denne op i haven eller nærliggende område. Det viser sig at natugle og falke bestanden vokser, der hvor de hænges op, og man kan se at de faktisk gør brug af kasserne.


Derudover er natugler og falke med til at holde bestanden af mus og rotter nede. Et fuglepar kan fortære op mod 1.000 mus og rotter om året, så du kan være med til at være en vigtig faktor for reguleringen af skadedyr.

Ophængning af falkekasse - gode råd til når du skal hænge din natugle -og falkekasse op
For at skabe de optimale præmisser for at få en ugle eller falk i boet, bør du sætte kasserne højt oppe og væk mod den mest almindelige vindretning, og da de normalt flyver ind i kassen nedefra og op, er det en god ide at fjerne grene som er i vejen for den. Der følger en lille pose halm med, da det er en god ide at lave din egen lille hønserede inde i kassen, for at uglens æg ikke ruller rundt derinde. Lav det lidt hyggeligt for den. Natugler lægger æg allerede i februar/marts måned.

Varekode: 43*X032

Availability: Utsolgt

NOK 616,28
Produktbeskrivelse
Detaljer
Kassen her passer både til natugler og falke. Kassen er 42,5 cm høj, 29,5 cm bred og vejer 6,9 kg. Indgangen til kassen er 27,5 cm bred og 15 cm høj. Lavet af træ.