Kapillærmatter

Her kan du kjøpe kapillærmatter til undervanning. Fiberduk til overdekning av grønnsakene dine i hagen. Skyggenett til drivhuset ditt, slik at plantene dine ikke får for mye sol, og bobleplast til å frostsikre plantene dine i løpet av vinteren.

10 vare(r)

pr. side

 • Homefarm Kapilærkasse

  Homefarm er en rigtig god erstatning, hvis man førhen har plantet i flamingokasser. Denne kasse er produceret i 100% genbrugsplast, og med sin hårde overflade er den mere modstandsdygtig sammenlignet med en flamingokasse. Denne hårde plastik giver den lang levetid, og gør at planternes rødder ikke kan gro igennem kassen. En anden fordel plastikken har, er at den er let kan rengøres, hvis man vil skifte til nye planter eller nye skud. 
  Den koniske form på kasse gør at den ikke frostsprænger om vinteren. Vandbeholderen gør at man kan fylde den med vand og ikke behøves at tænke på at vande hver dag, da planterne selv vil suge det vand de har brug for.

  Homefarm kapilærkasse har en længde på 80 cm og en bredde på 40. Kassens højde er 26 cm og den har i alt et rumfang på 63 liter. Kassens låg passer fint med en pose jord på enten 40 eller 50 liter.

  Vis detaljer

 • 20 stk. opbindingspinde 30 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 30 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 20 stk.

  Vis detaljer
  12,43 NOK

 • 15 stk. opbindingspinde/blomsterpinde 40 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 40 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 15 stk.

  Vis detaljer
  12,43 NOK

 • 10 stk. blomsterpinde 50 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 50 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 10 stk.

  Vis detaljer
  12,43 NOK

 • Vattex 1 kvm

  Vattex som brukes av profesjonelle. Vattex fordeler og holder på vannet på plantebrettene og gir dermed plantene dine optimale forhold ved undervanning. Vattex skåner også brettene dine. Vattex selges her i hele kvadratmeter. Vis detaljer

 • Fiberduk 18 gram

  Fiberduk til overdekning av grønnsaker, urter, jordbær, salat og andre lave vekster. Den er luft-, vann-, og lysgjennomtrengelig, den isolerer mot kulde i de tidlige vårmånedene, samt yter beskyttelse mot insektangrep fra larver og sommerfugler. Fiberduken er 2 meter bred = når du bestiller 1 får du 1 x 2 meter, ved 3 enheter får du 3 x 2 meter osv. Vis detaljer

 • Kapillærmatte - fibertex - 1,2 kvm

  Kapillærmatte som fordeler og holder på vannet, hvis du vil gi plantene dine optimale forhold. Matten kan løfte vannet mellom 6 - 8 cm. Matten yter også beskyttelse mod riper i brettene dine. Kan gjenbrukes år etter år, da den tåler rengjøring med stiv børste. Matten selges i løpende meter. Så hvis du kjøper en enhet, får du 120 x 100 cm. Vis detaljer

 • Skyggenett 18 gram

  Billig skyggenett som demper solens stråler og temperaturen i drivhuset ditt. Skyggenettet er 2 meter bredt = når du bestiller 1 får du 1 x 2 meter, ved 3 enheter får du 3 x 2 meter osv. Vis detaljer

 • Opbindingsrem - sikkerhedssele

  Denne opbindingsrem er lavet som sikkerhedssele og er derfor umulig at slide op. Selen er 5 cm bred. Vi sælger det i løbende meter. Så ved bestilling på 1 stk. vil du få 1 meter sikkerhedssele/opbindingsrem, ved 7 stk. vil du få 7 meter lang sele osv. Vores anlægsgartnere bruger disse, når der skal plantes træer. Husk at bestille opbindingslåse dertil. Mængderabat gives. Låsene finder du ved at klikke her: Opbindingslås

  Vis detaljer

 • Opbindingslås i gummi

  Opbindingslås i gummi der passer til 50 mm/5 cm bredde opbindingsrem. Husk bestil opbindingsremme også. Mængde rabat gives. Remmene kan du finde ved at klikke her: Opbindingsrem/Sikkerhedsele

  Vis detaljer

10 vare(r)

pr. side

Effektiviseret vanding med undervandingsbakker og kapilærmåtter

Har du været ude og investere i undervandingsbakker, det kunne f.eks. være en af vores zinkbakker, så kan du med fordel anvende en kapilærmåtte deri. Måtterne er med til at gøre dine undervandingsbakker endnu mere effektive. Dine planter kan lettere suge det vand du hælder i, og vandet bliver fordelt bedre. Vi har 3 typer: kapilærmåtte fra fibertex, vattex med folie og vattex uden folie.

Derudover har vi også fiberdug og skyggenet, der beskytter henholdsvis mod kulde og varme.

Behold frugterne på dine træer og planter

Har du problemer med at fuglene æder dine bær og æbler? Den simple løsning er at bruge fuglenet, hvilket kan beskytte dine træer, buske og bede.