Kapillærmatter

Her kan du kjøpe kapillærmatter til undervanning. Fiberduk til overdekning av grønnsakene dine i hagen. Skyggenett til drivhuset ditt, slik at plantene dine ikke får for mye sol, og bobleplast til å frostsikre plantene dine i løpet av vinteren.

7 vare(r)

per side

 • Kapillærmatte - fibertex - 1,2 kvm

  Kapillærmatte som fordeler og holder på vannet, hvis du vil gi plantene dine optimale forhold. Matten kan løfte vannet mellom 6 - 8 cm. Matten yter også beskyttelse mod riper i brettene dine. Kan gjenbrukes år etter år, da den tåler rengjøring med stiv børste. Matten selges i løpende meter. Så hvis du kjøper en enhet, får du 120 x 100 cm. Les mer
  NOK 49,29

 • Vattex 1 kvm

  Vattex som brukes av profesjonelle. Vattex fordeler og holder på vannet på plantebrettene og gir dermed plantene dine optimale forhold ved undervanning. Vattex skåner også brettene dine. Vattex selges her i hele kvadratmeter. Les mer
  NOK 31,00 Fra NOK 23,56

 • Vattex med Folie, 1 m kvm

  Vattex med Folie som brukes av profesjonellele. Vattex fordeler og holder på vannet på plantebrettene og gir dermed plantene dine optimale forhold ved undervanning. Foliet gør at planterødderne ikke hænger fast i vattexen så nemt. Vattex skåner også brettene dine. Vattex selges her i hele kvadratmeter. Les mer
  NOK 34,72 Fra NOK 21,08

 • 20 stk. opbindingspinde 30 cm

  Blomsterpinde/opbindingspinde med længden 30 cm i træ. Ideel til tomater, chillier mv. mens de er mindre planter. Sælges i bundter af 20 stk.

  Les mer
  NOK 14,82

 • Opbindingsrem - sikkerhedssele

  Denne opbindingsrem er lavet som sikkerhedssele og er derfor umulig at slide op. Selen er 5 cm bred. Vi sælger det i løbende meter. Så ved bestilling på 1 stk. vil du få 1 meter sikkerhedssele/opbindingsrem, ved 7 stk. vil du få 7 meter lang sele osv. Vores anlægsgartnere bruger disse, når der skal plantes træer. Husk at bestille opbindingslåse dertil. Mængderabat gives. Låsene finder du ved at klikke her: Opbindingslås

  Les mer
  NOK 14,82 Fra NOK 10,54

 • Opbindingslås i gummi

  Opbindingslås i gummi der passer til 50 mm/5 cm bredde opbindingsrem. Husk bestil opbindingsremme også. Mængde rabat gives. Remmene kan du finde ved at klikke her: Opbindingsrem/Sikkerhedsele

  Les mer
  NOK 14,82 Fra NOK 11,10

 • Homefarm Kapilærkasse

  Homefarm er en rigtig god erstatning, hvis man førhen har plantet i flamingokasser. Denne kasse er produceret i 100% genbrugsplast, og med sin hårde overflade er den mere modstandsdygtig sammenlignet med en flamingokasse. Denne hårde plastik giver den lang levetid, og gør at planternes rødder ikke kan gro igennem kassen. En anden fordel plastikken har, er at den er let kan rengøres, hvis man vil skifte til nye planter eller nye skud. 
  Den koniske form på kasse gør at den ikke frostsprænger om vinteren. Vandbeholderen gør at man kan fylde den med vand og ikke behøves at tænke på at vande hver dag, da planterne selv vil suge det vand de har brug for. Så vil du have et simpelt selvvandingssystem, der holder i mange år, så er Homefarm et rigtig godt bud.

  Homefarm kapilærkasse har en længde på 80 cm og en bredde på 40. Kassens højde er 26 cm og den har i alt et rumfang på 63 liter. Kassens låg passer fint med en pose jord på enten 40 eller 50 liter. Sække med jord, kan du finde her! 

  Hvorfor bør man vælge Homefarm frem for alm. flamingo?
  Modellen er dyrere end lign. modeller i flamingo, men du får så meget mere for pengene. Her får du en kasse der er meget mere modstandsdygtig for slag, frost m.m. En flamingokasse kan risikere at blive utæt, så vandet kan løbe ud. Det vil være rigtig træls, hvis du feks. har du den i havestuen eller lign.

  Den har en pæn blank sort farve, og ser også pænere ud end en hvid kasse, der desuden kan have jordpletter på. Så hvor man måske vil bruge en skjuler i andre tilfælde, pynter den her på en helt anden måde.

  De fleste der har brugt flamingokasser, ved at de kan være svære at gøre rene. Homefarm kassen skal bare spules og gøres ren med en børste og lidt sæbevand for at dræbe evt. jordbakterier, så er den helt ren igen uden en masse knofedt.

  Les mer
  NOK 432,76 Fra NOK 412,92

7 vare(r)

per side

Effektiviseret vanding med undervandingsbakker og kapilærmåtter

Har du været ude og investere i undervandingsbakker, det kunne f.eks. være en af vores zinkbakker, så kan du med fordel anvende en kapilærmåtte deri. Måtterne er med til at gøre dine undervandingsbakker endnu mere effektive. Dine planter kan lettere suge det vand du hælder i, og vandet bliver fordelt bedre. Vi har 3 typer: kapilærmåtte fra fibertex, vattex med folie og vattex uden folie.

Derudover har vi også fiberdug og skyggenet, der beskytter henholdsvis mod kulde og varme.