Salg

Hyggekrogen - Galvaniseret stål

Skab en god hyggekrog ved hjælp af plantekummer, en espalier og en bænk. Der skal ikke de store ting for at få skabt sig selv en hyggelig lille oase. Omgivet af blomster og planter, kan der slappes af mens sommersolen nydes.


Ved at bruge espalieren som afskærmning, gøres hyggekrogen mere privat og intimt. Med planter der slanger sig op ad den, er det en god måde at skabe en levende og spændende mur på. I plantekummerne kan der plantes farverige blomster, der er med til at gøre en i godt humør.


Bænken i Douglas, er fleksibelt i forhold til placering, da den kun behøver 2 af plantekummernes kanter i den rette afstand for at fungere. Placer dette sæt udfra din egen fantasi, og skab et lækkert udemiljø.

Varekode: 90*G-HYGGEKROGEN

Availability: På lager

Vanlig pris: NOK 9 109,04

Specialpris NOK 7 934,76

Produktbeskrivelse
Detaljer

Sættet består af 3 plantekummer, den ene med espalier, og en bænk. De to plantekummer der bruges sammen med bænken, har henholdvis målene 120 x 40 og 80 x 40 cm, begge med en højde på 40 cm. Plantekummen med espalier har målene 120 x 40 x 40 cm. Espalieren har en højde på 130 cm fra plantekummens øvre kant, men kan klippes til at være 110 cm i stedet. Selve bøjlen er 20 mm, mens rionettet er 6 mm, med en maskestørrelse på 10 cm. Plantekummerne er uden hjul, men med bund. Bænken er lavet af Douglas og har målet 80 x 40 cm. Det er dansk produceret, og her er du garanteret produkter i høj kvalitet med lang levetid.