Højbede i H 40 cm i galvaniseret jern m. flamingo

Store højbede med højden 40 cm lavet i galvaniseret jern i kraftig godstykkelse med flamingoforing med høj isoleringsværdi. Dette højbed har vi lavet i extra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Kanten er 3 cm bukket i 90 grader
Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm. Højbedene kan forlænges med stykker af 114 cm. Kontakt på 20 13 00 77.
Ved valg af dette højbed er der foring af flamingo i siderne. Flamingoen har 3 fordele. Dels beskytter det mod varme om sommeren så planternes rødder er beskyttet. Dels beskytter det de sarte planter om vinteren og til sidst så beskytter flamingoen metallet mod indvendig tæring.
Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet og du kommer op i en bedre arbejds højde. Du kan stable dem til dobbelt højden 80 cm. Du køber et bed med lang levetid. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

Lagerstatus: På lager

882,96 NOK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Højde 40 cm eller 80 cm da de kan stables. Godstykkelse 2 mm Øvre kant på 3 cm Galvaniseret Jern - metal Flamingo foring 20 mm med høj isoleringsværdi Bedst til prisen