Højbedesæt - Tilbud

Ved at købe din nye gårdhave eller køkkenhave som et sæt, så er der penge at spare. Vi har lavet ekstra gode tilbud på nogen udvalgte sæt vi har sammensat. Er det lige hvad du står og mangler for at få lavet f.eks. din gårdhave? Lad dig blive inspireret af de muligheder, der er i sammensætningen af disse miljøer.

 

16 vare(r)

per side

 • Højbed sæt Ø40 - Kombi af alle højder i Ø40

  Sættet består af alle vores højbede i diameteren 40 cm.

  1 stk. rundt højbed 40 cm højt i Ø40.
  1 stk. rundt højbed 20 cm højt i Ø40.
  1 stk. rundt højbed 8 cm højt i Ø40.

  De komplimenterer hinanden godt i forhold til at få skabt noget højdeforskel i ens bed.

  Bemærk: Ringen der er 40 høj og 8 cm høj er lukkede, den 20 cm høje ring er åben og kommer med bolte/møtrikker, det giver dig muligheden for at tage ringen omkring et bed, træ eller plante(r) der allerede er plantet.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 1 484,28

  Specialpris NOK 1 238,76

  Utsolgt

 • Højbedesæt – De runde højbede

  Skab dynamik i haven ved at bruge runde højbede i forskellige størrelser og niveauer. Sættet er sammensat af højbede med størrelser fra Ø50 til Ø120 cm, hvor højden svinger fra 10 cm til 40 cm. De forskellige niveauer gør bedene samlet bliver spændende at kigge på. Højbedene får en flot gylden rustfarve, der fungerer godt sammen med havens planter. Alternativt kan de runde højbede også bruges som kantafgrænsning rundt om bede eller træer i haven. Brug enten denne samlet pakke i din have, på fliseterrassen eller som en måde at udsmykke gårdhaven på. Ved at købe bedene som et samlet sæt, er der penge at spare. Normalt ville prisen være 3.745 DKK, hvor du her kan få det runde højbedesæt for 3.399 DKK.

  Sættet består af: Ø120 H40, Ø70 H10, Ø70 H20, Ø60 H20, Ø50 H20. Ø = diameter, H = højde. Alle ringene er åbne og der medfølger bolte/møtrikker som de lukkes med.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 643,80

  Specialpris NOK 4 214,76

 • Køkkenhaven - Højbede i cortenstål

  Skal der være plads til både salaten, gulerødderne, jordbærerne, kartoflerne og alle de andre ting, der er lækre at have i sin køkkenhave? Med dette sæt, bestående af 4 store cortenhøjbede, får du masser af plads til at dyrke lige præcis de afgrøder du lyster. Sættet er til personen, der har masser af plads og ønsker at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med højbedene får man styr på sin have, de bedste forudsætninger for sine grøntsager samt en bedre arbejdshøjde. De flotte cortenbede vil med tiden få en flot patina i form af en gylden rusten farve. Når bedet ankommer, har det endnu ikke fået farven, det vil tage ca. 2 uger udenfor. Et lille tip - Hvis man vasker siderne ned med sæbevand, og derefter kører en klud med eddike hen over, går processen hurtigere.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 14 875,04

  Specialpris NOK 13 638,76

 • Gårdhaven - Cortenstål

  Skal gårdhaven piftes op? Med dette sæt får du en masse højbede, hvor der kan plantes alverdens blomster, der kan bringe liv og farver ind i din gårdhave. Med bænkepladserne får du et hyggeligt sted at slappe af og nyde omgivelserne og evt lave snobrød på bålfadet i de sene sommeraftner. Skab et fantastisk gårdmiljø med denne pakkeløsning. Både højbedene og bålfadet vil få en gylden rustfarve, der står godt til naturens farver. Med de lækre bænke i træ, har sættet et gennemført udtryk, der kan give en glød og et smukt udseende til de fleste gårdhaver. Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 22 306,36

  Specialpris NOK 18 598,76

 • Køkkenhaven - Højbede i galvaniseret stål

  Har du drømme om den helt store køkkenhave? Med køkkenhavesættet får du 4 store højbede, hvilket gør der er plads til alle de grøntsager du kunne ønske dig. Det kræver, at du har masser af plads, for at denne store køkkenhave kan blive en realitet, til gengæld skal du ikke gå på kompromis med om der nu kun er plads til salaten eller jordbærrene. Med højbede i galvaniseret stål får du en stilren køkkenhave, der giver dine grøntsager de bedste forudsætninger for at vokse sig store og fine. En af de mange fordele ved at vælge at have højbede, er at du får en bedre arbejdshøjde, der kommer bedre styr på dine bede og planterne trives bedre heri.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 12 891,04

  Specialpris NOK 11 778,76

 • Gårdhaven - Galvaniseret stål

  Mangler du inspiration til hvordan gårdhaven kan blive flot og brugbar? Vi har lavet en samlet pakke til en gårdhave, hvor du kan sætte det som i vores foreslag, eller selv lege med placeringen af højbedene. Med bålfadet som centrum, er der lagt op til hygge og samvær i gårdhaven. Bænkene gør at du kan sidde og kigge på bålets flammer i ro og mag. I højbedene er der rig mulighed for at pryde dem med alverdens planter, der kan bringe liv og farver ind i gårdhaven. 
  Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere informationer, rul ned på siden.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 20 694,36

  Specialpris NOK 17 358,76

 • Urtehaven - Cortenstål - "Den lille gårdhave"

  Sid på bænk og nyd duft og aroma af dine urter. Det vil komme til at fylde 314 x 240 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Højbedene er lavet i materialet cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Disse højbede holder i mange, mange år.

  DU SPARER:
  På sættet uden bund sparer du 1691 kr. ift at købe elementerne enkeltvis.
  Med bund og fødder sparer du 1891 kr.
  Med bund og hjul sparer du 2391 kr.

  Les mer
 • Urtehaven - Galvaniseret - "den lille gårdhave"

  Sid på bænk og nyd duft og aroma af dine urter. Det vil komme til at fylde 314 x 240 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på.

  Ved at købe sættet ift. hvis du skulle købe hver enkelt ting invidiuelt SPARER DU:

  Uden bund = 1091 kr.
  Med bund og fødder = 1791 kr.
  Med bund og hjul = 2191 kr.

  For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Les mer
 • Højbede i corten med bænk 120 x 40 x 40

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Vælger du dette sæt, sparer du også penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.647,-, men samlet får du det for DKK 3.299,-, en besparelse på DKK 348,-

  Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år. 
  Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 522,28

  Specialpris NOK 4 090,76

 • Højbede i corten med bænk 80 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 80 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så har du en fin bænk med udsigt til bedet. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Vælger du dette sæt, sparer du også penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.447,-, men samlet får du det for DKK 2.999,-, en besparelse på DKK 448,-

  Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år.  
  Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 274,28

  Specialpris NOK 3 718,76

 • Højbede i galvaniseret stål med bænk 120 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, hvor bænken hviler imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 

  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Hvis du gerne vil spare lidt penge, er der rabat på dette sæt. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.247,-, men samlet får du det for DKK 2.999,-, en besparelse på DKK 248,-

  Højbedene er lavet i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har en skinnende sølv farve fra starten, og får løbende en mat grå farve.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 026,28

  Specialpris NOK 3 718,76

 • Højbede i galvaniseret stål med bænk 80 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 80 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, hvor bænken hviler imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 

  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er højbedet dækket og du kan sidde godt med udsigt til det andet bed. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Hvis du gerne vil spare lidt penge, er der rabat på dette sæt. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.047,-, men samlet får du det for DKK 2.899,-, en besparelse på DKK 148,-

  Højbedene er lavet i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har en skinnende sølv farve fra starten, og får løbende en mat grå farve.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 3 778,28

  Specialpris NOK 3 594,76

 • Højbedesæt - 4 cortenhøjbede og bænk

  Med dette sæt kan du få lavet en afskærmning i din have, enten som en lang række eller stillet i en u-form som på billedet.

  2 stk. 120 x 40 x 40
  2 stk. 80 x 40 x 40
  Og 1 bænk i Douglas træ på 80 x 40 

  Køber du sættet her ift. at købe alt invidiuelt sparer du:

  Uden bund: 700 kr.
  Med bund/fødder: 800 kr.
  Med bund/hjul: 1000 kr.


  Vores urtehavesæt består af det dobbelte af det hele og her er der en større besparelse, hvis du kunne have interesse kan du tjekke det ud her: Urtehavesæt.

  Vores træbænke er i høj kvalitet. Hver bænk er håndlavet og forarbejdet af en dansk håndværker. Siderne er pudset flot af, så du ikke risikerer en splint bagi eller at sommerkjolen får en revne.

  Les mer
 • Højbedesæt - 4 galvaniserede højbede og bænk

  Du får 4 galvaniserede højbede og 1 lækker bænk i douglas træ. Højbedene er 120 x 40 og 80 x 40, 40 cm høje. Bænken passer til højbedene og er 80 x 40. 2 af højbedene skal stå "sammen" for at du kan bruge bænken, men de 2 andre højbede kan du stille som du har lyst til, så der er et par muligheder. En u-form som på billedet eller én lang række.

  Du sparer på køb af sættene ift. invidiuelt køb:
  Uden bund: 450 kr.
  Bund / fødder: 800 kr.
  Bund / hjul: 900 kr.

  Les mer
 • Stjernen med corten spejlbassin

  Her får du et flot og dekorativt sæt. Sættet er her formet som en stjerne med et spejlbassin i midten. Spejlbassinet er hævet, da det står på en ring der er Ø40 og 40 cm højt.

  Her kan du sidde og nyde planterne i bedene og genspejlningerne i spejlbassinet. Du får et bed som er anderledes, både i selve bedenes form, men også en helt unik form og kombination af bede og spejlbassin.

  Vi har valgt at forme det som en stjerne, men du kan selvfølgelig være lige så kreativ, som du har lyst til.

  Sættet her er vist med et spejlbassin i 2 mm cortenstål og med en diameter på 60 cm, men du kan også få det i naturrust til samme pris. Det sæt finder du her!

  Spar penge!

  Hvis du køber sættet enkeltvis, vil det samlet koste DKK 4.393,-, men du køber du det samlet, koster det kun 3.999,- Du sparer altså DKK 394,-

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 5 447,32

  Specialpris NOK 4 958,76

 • Stjernen med spejlbassin, høj kant

  Her får du et flot og dekorativt sæt. Sættet er her formet som en stjerne med et spejlbassin i midten. Spejlbassinet er hævet, da det står på en ring der er Ø40 og 40 cm højt.

  Her kan du sidde og nyde planterne i bedene og genspejlningerne i spejlbassinet. Du får et bed som er anderledes, både i selve bedenes form, men også en helt unik form og kombination af bede og spejlbassin.

  Vi har valgt at forme det som en stjerne, men du kan selvfølgelig være lige så kreativ, som du har lyst til.

  Sættet her er vist med et spejlbassin i 3 mm natur/rust med høj kant og med en diameter på 60 cm, men du kan også få det i cortenstål til samme pris. Det sæt finder du her!

  Spar penge!

  Hvis du køber sættet enkeltvis, vil det samlet koste DKK 4.393,-, men du køber du det samlet, koster det kun 3.999,- Du sparer altså DKK 394,-

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 5 447,32

  Specialpris NOK 4 958,76

16 vare(r)

per side