Højbedesæt

Ved at købe din nye gårdhave eller køkkenhave som et sæt, så er der penge at spare. Vi har lavet ekstra gode tilbud på nogen udvalgte sæt vi har sammensæt. Er det lige hvad du står og mangler for at få lavet f.eks. din gårdhave? Lad dig blive inspireret af de muligheder der er i sammensætningen af disse miljøer.

6 vare(r)

pr. side

 • Højbed sæt Ø40 - Kombi af alle højder i Ø40

  Sættet består af alle vores højbede i diameteren 40 cm.
  1 stk. rundt højbed 40 cm højt i Ø40.
  1 stk. rundt højbed 20 cm højt i Ø40.
  1 stk. rundt højbed 8 cm højt i Ø40.

  De komplimenterer hinanden godt i forhold til at få skabt noget højdeforskel i ens bed.

  Vis detaljer

  Pris: 1.244,88 NOK

  Specialpris 1.038,96 NOK

 • Højbedesæt – De runde højbede

  Skab dynamik i haven ved at bruge runde højbede i forskellige størrelser og niveauer. Sættet er sammensat af højbede med størrelser fra Ø50 til Ø120 cm, hvor højden svinger fra 10 cm til 40 cm. De forskellige niveauer gør bedene samlet bliver spændende at kigge på. Højbedene får en flot gylden rustfarve, der fungerer godt sammen med havens planter. Alternativt kan de runde højbede også bruges som kantafgrænsning rundt om bede eller træer i haven. Brug enten denne samlet pakke i din have, på fliseterrassen eller som en måde at udsmykke gårdhaven på. Ved at købe bedene som et samlet sæt, er der penge at spare. Normalt ville prisen være 3.745 DKK, hvor du her kan få det runde højbedesæt for 3.299 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 3.894,80 NOK

  Specialpris 3.430,96 NOK

 • Køkkenhaven - Højbede i cortenstål

  Skal der være plads til både salaten, gulerødderne, jordbærerne, kartoflerne og alle de andre ting, der er lækre at have i sin køkkenhave? Med dette sæt, bestående af 4 store cortenhøjbede, får du masser af plads til at dyrke lige præcis de afgrøder du lyster. Sættet er til personen, der har masser af plads og ønsker at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med højbedene får man styr på sin have, de bedste forudsætninger for sine grøntsager samt en bedre arbejdshøjde. De flotte cortenbede vil med tiden få en flot patina i form af en gylden rusten farve. Når bedet ankommer, har det endnu ikke fået farven, det vil tage ca. 2 uger udenfor. Et lille tip - Hvis man vasker siderne ned med sæbevand, og derefter kører en klud med eddike hen over, går processen hurtigere. Ved at købe bedene som et sæt, er der penge at spare. Højbedene i cortenstål vil normalt koste 11.196 DKK, hvor du ved at købe dem som et sæt kan få dem til 9.999 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 11.643,84 NOK

  Specialpris 10.398,96 NOK

 • Gårdhaven - Cortenstål

  Skal gårdhaven piftes op? Med dette sæt får du en masse højbede, hvor der kan plantes alverdens blomster, der kan bringe liv og farver ind i din gårdhave. Med bænkepladserne får du et hyggeligt sted at slappe af og nyde omgivelserne og evt lave snobrød på bålfadet i de sene sommeraftner. Skab et fantastisk gårdmiljø med denne pakkeløsning. Både højbedene og bålfadet vil få en gylden rustfarve, der står godt til naturens farver. Med de lækre bænke i træ, har sættet et gennemført udtryk, der kan give en glød og et smukt udseende til de fleste gårdhaver. Ved at købe sættet samlet spare du penge. Normalt ville det koste 16.999 DKK, men her kan du købe det for 13.999 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 17.678,96 NOK

  Specialpris 14.558,96 NOK

 • Køkkenhaven - Højbede i galvaniseret stål

  Har du drømme om den helt store køkkenhave? Med køkkenhavesættet får du 4 store højbede, hvilket gør der er plads til alle de grøntsager du kunne ønske dig. Det kræver, at du har masser af plads, for at denne store køkkenhave kan blive en realitet, til gengæld skal du ikke gå på kompromis med om der nu kun er plads til salaten eller jordbærrene. Med højbede i galvaniseret stål får du en stilren køkkenhave, der giver dine grøntsager de bedste forudsætninger for at vokse sig store og fine. En af de mange fordele ved at vælge at have højbede, er at du får en bedre arbejdshøjde, der kommer bedre styr på dine bede og planterne trives bedre heri. Ved at købe bedene som et sæt, sparer du penge. De ville normalt koste 9.996 DKK, men ved at købe dem som en samlet pakke, kan du købe dem får 8.999 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 10.395,84 NOK

  Specialpris 9.358,96 NOK

 • Gårdhaven - Galvaniseret stål

  Mangler du inspiration til hvordan gårdhaven kan blive flot og brugbar? Vi har lavet en samlet pakke til en gårdhave, hvor du kan sætte det som i vores foreslag, eller selv lege med placeringen af højbedene. Med bålfadet som centrum, er der lagt op til hygge og samvær i gårdhaven. Bænkene gør at du kan sidde og kigge på bålets flammer i ro og mag. I højbedene er der rig mulighed for at pryde dem med alverdens planter, der kan bringe liv og farver ind i gårdhaven. Ved at købe det som et samlet sæt der der penge at spare. Normalprisen er 14.999 DKK, men her kan du få det for 12.999 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 15.598,96 NOK

  Specialpris 13.518,96 NOK

6 vare(r)

pr. side