Højbede i corten stål

Er du på udkig efter et smukt højbed i høj kvalitet, ville en oplagt mulighed være vores corten højbede. Den flotte rustfarve vil komme 4-6 uger efter opsætningen i haven. Til forskel fra et jern, ruster corten kun i overfladen. Vores højbede i corten har en højde på 40 cm, hvor bredden og længden findes i mange forskellige standardstørrelser. Desuden er det muligt at forlænge siderne, hvis der ønskes et ekstra stort bed. Vi laver også højbede på special mål, så vi er sikker på at kunne finde et bed der passer lige netop til dit behov.

7 vare(r)

pr. side

 • Store Højbede H 40 cm i cortenstål - Rust farve

  Vores store højbed med højden 40 cm er lavet i cortenstål og i en god og kraftig godstykkelse. Cortenstål vil få rust farve og er meget rusttræg. Dette betyder at metallet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år.

  Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet.
  Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.
  Som man kan se på billederne, kan højbedene bruges mange steder. Cortenstålet giver en rigtig fin kontrast til både det nye og det gamle.

  Målene på dette højbed er 80 x 40 cm og op til 120 x 348 cm. Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter.

  Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør. Man kan også vælge at have krydderurter eller grøntsager i, hvis man godt kan lide at gå og plukke lidt engang imellem til madlavningen.

  Vis detaljer
 • Store højbede H 40 cm i cortenstål m. flamingo - rust farve

  Store højbede med højden 40 cm lavet i corten stål i kraftig godstykkelse med 20 mm flamingo foring. Corten stål får rustfarve og er meget rust træg. Det vil sige at metallet har en meget lang levetid. Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Dette højbed har vi lavet i extra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet. Bedet kommer med en foring på 20 mm fast flamingo til siderne i højbedet. Det giver et mere varmestabilt bed og dermed sæson forlænger du dyrkningsperioden. Dels bliver rødderne om sommeren ikke brændt af og dels har de sarte planter bedre chance for at overleve i vinterens kulde. De 20 mm flamingo beskytter også metallet mod jordens surhed. Du køber et bed med meget lang levetid, vi regner med det holder i mindst 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Vis detaljer
 • Højbed i corten m. sneglekant - højde 40 cm

  Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Plant blomster som rhododendron i bedet, for at give haven noget farve og kulør. Eller krydderurter og grøntsager hvis man godt kan lide at gå og plukke i haven til madlavningen.

  Sneglekanterne gør dit bed sneglefrit. Bemærk at kanterne er ret skarpe, det er for at kunne forhindre sneglene i at kravle over kanten. Sneglekanterne skal man selv montere, men det er intet problem at sætte dem på. Som det kan ses på billederne er der et lille udhæng på kanterne med et lille luftrum, disse skal bare bøjes omkring kanten med en hammer eller lign. og så ryger de ingen steder.

  Se videoguide her!

  Cortenhøjbedene er alle 40 cm høje med en kant der er 3 cm bred. Der er ikke bund i. Det hele er dansk produceret og af høj kvalitet. Det har en godstykkelse på 2 mm og en lang levetid på 20-25+ år. Det er det mest holdbare materiale vi sælger. Når det leveres har det ikke rust farve. Er man utålmodig kan man fremskynde rust processen ved at vaske siderne ned med sæbevand og derefter kører en klud med eddike over. Højbedet vil efter kort tid begynde at få sin flotte rustfarve. Det vil ske naturligt efter der har været ca. 14 dage med regnvejr. Vask ikke af med syre da det vil påvirke højbedets levetid. Vores længder kan ses ved at klikke i menuen Længde x Bredde under billedet.

  Vis detaljer
 • Rund plantekumme - Ø120 Corten stål

  Stor rund plantekumme der får rustfarve. Den er i 3 mm corten stål og har en højde på 50 cm. Bunden i plantekummen er løftet for at give extra styrke. Denne store runde plantekumme har vi solgt til gårdanlæg i boligforeninger samt parkeringspladser, primært til erhverv og offentlige byggerier. Denne er ligeledes brugt til "Terrorsikring" for at skærme af for køretøjer. Kontakt os ved flere enheder for tilbud. Der er ca 4 ugers leveringtid på dette produkt. Vis detaljer
  5.198,96 NOK

 • Køkkenhaven - Højbede i cortenstål

  Skal der være plads til både salaten, gulerødderne, jordbærerne, kartoflerne og alle de andre ting, der er lækre at have i sin køkkenhave? Med dette sæt, bestående af 4 store cortenhøjbede, får du masser af plads til at dyrke lige præcis de afgrøder du lyster. Sættet er til personen, der har masser af plads og ønsker at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med højbedene får man styr på sin have, de bedste forudsætninger for sine grøntsager samt en bedre arbejdshøjde. De flotte cortenbede vil med tiden få en flot patina i form af en gylden rusten farve. Når bedet ankommer, har det endnu ikke fået farven, det vil tage ca. 2 uger udenfor. Et lille tip - Hvis man vasker siderne ned med sæbevand, og derefter kører en klud med eddike hen over, går processen hurtigere. Ved at købe bedene som et sæt, er der penge at spare. Højbedene i cortenstål vil normalt koste 11.196 DKK, hvor du ved at købe dem som et sæt kan få dem til 9.999 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 11.643,84 NOK

  Specialpris 10.398,96 NOK

 • Gårdhaven - Cortenstål

  Skal gårdhaven piftes op? Med dette sæt får du en masse højbede, hvor der kan plantes alverdens blomster, der kan bringe liv og farver ind i din gårdhave. Med bænkepladserne får du et hyggeligt sted at slappe af og nyde omgivelserne og evt lave snobrød på bålfadet i de sene sommeraftner. Skab et fantastisk gårdmiljø med denne pakkeløsning. Både højbedene og bålfadet vil få en gylden rustfarve, der står godt til naturens farver. Med de lækre bænke i træ, har sættet et gennemført udtryk, der kan give en glød og et smukt udseende til de fleste gårdhaver. Ved at købe sættet samlet spare du penge. Normalt ville det koste 16.999 DKK, men her kan du købe det for 13.999 DKK.

  Vis detaljer

  Pris: 17.678,96 NOK

  Specialpris 14.558,96 NOK

 • Rusthæmmende owatrol olie til højbede og plantekummer

  Denne olie kan du bruge til vores corten plantekummer og til vores højbede som får rustfarve, dem i corten og i jern. Ikke til galvaniseret, da det ikke ruster. Olien penetrerer gennem rusten til det rene metal, forviser fugten derfra og bruger rusten som en pigment. Man formindsker afsmitningen af rustfarven og gør at produktet holder længere. Vis detaljer
  310,96 NOK

7 vare(r)

pr. side

Fordele ved et højbed

Dine planter får de optimale forhold ved at benytte dig af et højbed. Der er god dræning af jorden. Om foråret bliver bedet hurtigere opvarmet og dermed giver det en bedre start for dine planter. Derudover har du mulighed for at få vores højbede foret med flamingo, hvilket er med til at holde på varmen det kolde dage, samt sørge for dine planter ikke bliver overopvarmet en hed sommerdag. Flamingoen er desuden med til at give en længere levetid på corten stålet, da det beskytter mod jordens nedbrydende effekter. Alle vores højbede er dansk produceret og i virkelig høj kvalitet. Lad dig inspirere af hele vores udvalg på Zinkbakken.