Højbede i corten stål

Er du på udkig efter et smukt højbed i høj kvalitet, ville en oplagt mulighed være vores corten højbede. Den flotte rustfarve vil komme 3-6 uger efter opsætningen i haven, jo vådere vejret er, jo hurtigere kommer farven. Til forskel fra et jern, ruster corten kun i overfladen. Vores højbede i corten har en højde på 40 cm, hvor bredden og længden findes i mange forskellige standardstørrelser. Desuden er det muligt at forlænge siderne, hvis der ønskes et ekstra stort bed. Få et bed der passer lige netop dit behov.

12 vare(r)

per side

 • Store Højbede H 40 cm i cortenstål - Rust farve

  Vores store højbed med højden 40 cm er lavet i cortenstål og i en god og kraftig godstykkelse. Cortenstål vil få rust farve og er meget rusttræg. Dette betyder at metallet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år.

  Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet. 

  Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden. 

  Som man kan se på billederne, kan højbedene bruges mange steder. Cortenstålet giver en rigtig fin kontrast til både det nye og det gamle.

  Målene på dette højbed er 80 x 40 cm og op til 120 x 348 cm. Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse. Bemærk dog, at vores ender er i standardmål på enten 80 eller 120 cm, så det er siderne, der kan bygges videre på.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter.

  Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør. 

  Les mer
 • Store højbede H 40 cm i cortenstål m. flamingo - rust farve

  Store højbede med højden 40 cm lavet i corten stål i kraftig godstykkelse med 20 mm flamingo foring. Corten stål får rustfarve og er meget rust træg. Det vil sige at metallet har en meget lang levetid. Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Dette højbed har vi lavet i extra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet. Bedet kommer med en foring på 20 mm fast flamingo til siderne i højbedet. Det giver et mere varmestabilt bed og dermed sæson forlænger du dyrkningsperioden. Dels bliver rødderne om sommeren ikke brændt af og dels har de sarte planter bedre chance for at overleve i vinterens kulde. De 20 mm flamingo beskytter også metallet mod jordens surhed. Du køber et bed med meget lang levetid, vi regner med det holder i mindst 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Les mer
 • Højbed i corten m. sneglekant - højde 40 cm

  Bemærk grundet leverings tid på dette produkt er ca 14 dage grundet mangel på råvarer grundet corona. Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Plant blomster som rhododendron i bedet, for at give haven noget farve og kulør. Eller krydderurter og grøntsager hvis man godt kan lide at gå og plukke i haven til madlavningen.

  Sneglekanterne gør dit bed sneglefrit. Bemærk at kanterne er ret skarpe, det er for at kunne forhindre sneglene i at kravle over kanten. Sneglekanterne skal man selv montere, men det er intet problem at sætte dem på. Som det kan ses på billederne er der et lille udhæng på kanterne med et lille luftrum, disse skal bare bøjes omkring kanten med en hammer eller lign. og så ryger de ingen steder.

  Se videoguide her!

  Cortenhøjbedene er alle 40 cm høje med en kant der er 3 cm bred. Der er ikke bund i. Det hele er dansk produceret og af høj kvalitet. Det har en godstykkelse på 2 mm og en lang levetid på 20-25+ år. Det er det mest holdbare materiale vi sælger.

  Når det leveres har det ikke rust farve. Er man utålmodig kan man fremskynde rust processen ved at vaske siderne ned med sæbevand og derefter kører en klud med eddike over. Højbedet vil efter kort tid begynde at få sin flotte rustfarve. Det vil ske naturligt efter der har været ca. 14 dage med regnvejr. Vask ikke af med syre da det vil påvirke højbedets levetid.

  Vores længder kan ses ved at klikke i menuen Længde x Bredde under billedet.

  Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 289 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.

  Les mer
 • Rund plantekumme - Ø120 Corten stål

  Stor rund plantekumme der får rustfarve. Den er i 3 mm corten stål og har en højde på 50 cm. Bunden i plantekummen er løftet for at give extra styrke. Denne store runde plantekumme har vi solgt til gårdanlæg i boligforeninger samt parkeringspladser, primært til erhverv og offentlige byggerier. Denne er ligeledes brugt til "Terrorsikring" for at skærme af for køretøjer. Kontakt os ved flere enheder for tilbud. Der er ca 4 ugers leveringtid på dette produkt. Les mer
  NOK 6 198,76

 • Trekant Højbed

  Vi står selv for produktionen af disse trekantede højbede her i Danmark og kan sikre at kvaliteten af højbedene er i top. De er lavet i 3 mm corten, som er stål der ruster hurtigt i overfladen, men har en meget langsommere gennemtæring end andre metaller. Det betyder en meget lang levetid, i hert fald +10 år. Efter som højbedene udsættes for vejr og vind, vil du komme til at se flere forskellige nuancer af den karakteristiske rødlige rustfarve i løbet af årene.

  Du modtager højbedene ubehandlet, uden rustfarve, og som en af billederne illustrerer er den som ny en sølvig koksgrå. Når de bruges udenfor vil du få rustfarve uanset hvad. Du stiller den bare ud og så vil rustfarven komme lige så stille, hvor lang tid der går afhænger udelukkende af vejret. Er man utålmodig med det og ønsker hurtig rustfarve, kan man vaske overfladen af med sæbe for at fjerne fedtet fra produktion og så smøre den med eddike. Intet stærkere, så vil det gå udover levetiden.

  Du kan ved at købe 3 trekanter danne en trapez form som billedet illustrerer eller du kan købe en ekstra trekant og, udover at spare penge, kan du danne en pyramide form. Ved køb af 5 kunne du danne en stjerne, mulighederne er mange og man bestemmer selvfølgelig selv.

  Bedet leveres som 3 enkelte sider, der skal samles, hver side vejer 3,5 kg så det er til at håndtere. Samlet set vejer trekanten 10,5 kg. Så der er noget gods i det.
  Vi har lavet en video som illustrerer hvordan de skal samles, som du finder i bunden af denne side. Det kræver ikke skruer eller møtrikker, bare en hammer og et par handsker.

  Vi sælger også disse trekantede højbede som brændeskjulere, samme produkt men under andet navn, så du kan man fordel tjekke ud om det var noget du kunne bruge for at opnå mængderabbaten. Dem finder du her.

  Prisen er pr. trekant, så ønsker du fx at lave pyramideformen vil det koste dig DKK 4 x 599,- (pga. mængderabat) = DKK 2.396,-.

  Les mer
  NOK 742,76 Fra NOK 618,76

 • Stjernen med corten spejlbassin

  Her får du et flot og dekorativt sæt. Sættet er her formet som en stjerne med et spejlbassin i midten. Spejlbassinet er hævet, da det står på en ring der er Ø40 og 40 cm højt.

  Her kan du sidde og nyde planterne i bedene og genspejlningerne i spejlbassinet. Du får et bed som er anderledes, både i selve bedenes form, men også en helt unik form og kombination af bede og spejlbassin.

  Vi har valgt at forme det som en stjerne, men du kan selvfølgelig være lige så kreativ, som du har lyst til.

  Sættet her er vist med et spejlbassin i 2 mm cortenstål og med en diameter på 60 cm, men du kan også få det i naturrust til samme pris. Det sæt finder du her!

  Spar penge!

  Hvis du køber sættet enkeltvis, vil det samlet koste DKK 4.393,-, men du køber du det samlet, koster det kun 3.999,- Du sparer altså DKK 394,-

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 5 447,32

  Specialpris NOK 4 958,76

 • Stjernen med spejlbassin, høj kant

  Her får du et flot og dekorativt sæt. Sættet er her formet som en stjerne med et spejlbassin i midten. Spejlbassinet er hævet, da det står på en ring der er Ø40 og 40 cm højt.

  Her kan du sidde og nyde planterne i bedene og genspejlningerne i spejlbassinet. Du får et bed som er anderledes, både i selve bedenes form, men også en helt unik form og kombination af bede og spejlbassin.

  Vi har valgt at forme det som en stjerne, men du kan selvfølgelig være lige så kreativ, som du har lyst til.

  Sættet her er vist med et spejlbassin i 3 mm natur/rust med høj kant og med en diameter på 60 cm, men du kan også få det i cortenstål til samme pris. Det sæt finder du her!

  Spar penge!

  Hvis du køber sættet enkeltvis, vil det samlet koste DKK 4.393,-, men du køber du det samlet, koster det kun 3.999,- Du sparer altså DKK 394,-

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 5 447,32

  Specialpris NOK 4 958,76

 • Køkkenhaven - Højbede i cortenstål

  Skal der være plads til både salaten, gulerødderne, jordbærerne, kartoflerne og alle de andre ting, der er lækre at have i sin køkkenhave? Med dette sæt, bestående af 4 store cortenhøjbede, får du masser af plads til at dyrke lige præcis de afgrøder du lyster. Sættet er til personen, der har masser af plads og ønsker at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med højbedene får man styr på sin have, de bedste forudsætninger for sine grøntsager samt en bedre arbejdshøjde. De flotte cortenbede vil med tiden få en flot patina i form af en gylden rusten farve. Når bedet ankommer, har det endnu ikke fået farven, det vil tage ca. 2 uger udenfor. Et lille tip - Hvis man vasker siderne ned med sæbevand, og derefter kører en klud med eddike hen over, går processen hurtigere.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 14 875,04

  Specialpris NOK 13 638,76

 • Gårdhaven - Cortenstål

  Skal gårdhaven piftes op? Med dette sæt får du en masse højbede, hvor der kan plantes alverdens blomster, der kan bringe liv og farver ind i din gårdhave. Med bænkepladserne får du et hyggeligt sted at slappe af og nyde omgivelserne og evt lave snobrød på bålfadet i de sene sommeraftner. Skab et fantastisk gårdmiljø med denne pakkeløsning. Både højbedene og bålfadet vil få en gylden rustfarve, der står godt til naturens farver. Med de lækre bænke i træ, har sættet et gennemført udtryk, der kan give en glød og et smukt udseende til de fleste gårdhaver. Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 22 306,36

  Specialpris NOK 18 598,76

 • Urtehaven - Cortenstål - "Den lille gårdhave"

  Sid på bænk og nyd duft og aroma af dine urter. Det vil komme til at fylde 314 x 240 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Højbedene er lavet i materialet cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Disse højbede holder i mange, mange år.

  DU SPARER:
  På sættet uden bund sparer du 2000 kr. ift at købe elementerne enkeltvis.
  Med bund og fødder sparer du 2391 kr.
  Med bund og hjul sparer du 2891 kr.

  Les mer
 • Højbede i corten med bænk 120 x 40 x 40

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Vælger du dette sæt, sparer du også penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.647,-, men samlet får du det for DKK 3.299,-, en besparelse på DKK 348,-

  Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år. 
  Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 522,28

  Specialpris NOK 4 090,76

 • Højbede i corten med bænk 80 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 80 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så har du en fin bænk med udsigt til bedet. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Vælger du dette sæt, sparer du også penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.447,-, men samlet får du det for DKK 2.999,-, en besparelse på DKK 448,-

  Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år.  
  Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 274,28

  Specialpris NOK 3 718,76

12 vare(r)

per side

Fordele ved et højbed

Dine planter får de optimale forhold ved at du benytter dig af et højbed. Der er god dræning af jorden. Om foråret bliver bedet hurtigere opvarmet og dermed giver det en bedre start for dine planter. Derudover har du mulighed for at få vores højbede foret med flamingo, hvilket er med til at holde på varmen de kolde dage, samt sørge for dine planter ikke bliver overopvarmet en hed sommerdag. Flamingoen er desuden med til at give en længere levetid på corten stålet, da det beskytter mod jordens nedbrydende effekter. Alle vores højbede er dansk produceret og i virkelig høj kvalitet. Lad dig inspirere af hele vores udvalg på Zinkbakken.