Højbede galvaniseret stål

Højbede i galvaniseret stål kan være med til at skabe overblik i din have. De har et stilrent udtryk, der giver en flot afslutning til dine bede. Vi har et stort udvalg indenfor forskellige størrelser, og finder du ikke et der passer til dit behov, har du mulighed for at få lavet et på special mål. Ved at sammensætte længderne, kan du skabe et stort højbed, og både få plads til gulerødderne, salaten, kartoflerne og krydderurterne. Bedene er dansk håndværk og i virkelig høj kvalitet. Få det flotteste resultat i din have.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Højbede i god kvalitet

Få kvalitet og luksus ind i din have. Med et højbed i stål fra Zinkbakken får du et højbed i topkvalitet der holder mange år frem, samtidig med det er æstetisk flot og er med til at skabe orden i din have. Pladerne på de 25 cm høje bede har en godstykkelse på 1,25 mm. De har et 30 mm ombuk både foroven og forneden, der er med til at stabilisere pladerne endnu mere. Det er desuden også med til at give en flot afslutning på bedets kanter. Siderne sættes sammen med skruer og møtrikker, hvilket er langt mere holdbare end et klik system. Ved de store højbede er der tværstivere med, der er med til at holde siderne på plads, og forhindre jordens tryk får bedet ud af form. Vi giver altid prisgaranti, hvis du finder et lignende produkt i samme kvalitet og størrelse et andet sted.

Sneglekant til højbed, undgå dræbersnegle i dit højbed

Mange oplever at der kommer dræbersnegle i deres højbed. Dræbersnegle er ikke spor sjove at have blandt sine grøntsager, planter eller krydderurter. De spiser alt, hvad de kan komme i nærheden af og det er derfor mange ønsker at sikre sit højbed om dem. Vi har udviklet en sneglekant der let sættes på et højbed. Sneglekanterne kan købes i galvaniseret stål, så de passer til højbedet.
Måden sneglekanten forhindrer