Højbede 40 cm højde

Højbedene har en højde på 40 cm og er produceret i 2 mm plade, der sikrer en lang levetid for produktet. Nedenfor kan du vælge de forskellige størrelser ved at klikke på produktet. Du kan ligeledes vælge at fore vores dansk produceret højbede i metal med flamingo. Flamingoen sikrer at du får et mere varmestabilt bed om sommeren, og om vinteren har sarte planter nemmere ved at overleve. Du kan vælge at købe højbedene i varmgalvaniseret plade eller i corten stål, der holder mellem 4 til 8 gange længere end almindelig ubehandlet jern.

 

17 vare(r)

per side

 • Rundt højbed Ø40, 40 cm høj

  Højbed med en diameter på 40 cm og en højde på 40 cm i 3 mm tykt jern. Højbedet bliver ikke leveret med rustfarve, men rustfarven kommer rimelig hurtigt. Et par dage med regnvejr og man vil se stor forskel. Det er produceret i Danmark i en rigtig god kvalitet. På billederne ses påbegyndt rustnings proces. Kan fx bruges til at løfte et lille bed op i højden.

  Les mer
  NOK 742,76

 • Store Højbede i galvaniseret stål - højde 40 cm

  Store højbede med højden 40 cm lavet i galvaniseret jern i kraftig godstykkelse. Dette højbed har vi lavet i ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Kanten er 3 cm og bukket i 90 grader. Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 462 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet, og du kommer op i en bedre arbejds højde. Du køber et bed med lang levetid, vores erfaring siger gerne 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Les mer
 • Højbede i galvaniseret stål m. flamingo - højde 40 cm

  Store højbede med højden 40 cm lavet i galvaniseret jern i kraftig godstykkelse med flamingoforing med høj isoleringsværdi. Dette højbed har vi lavet i ekstra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Kanten er 3 cm bukket i 90 grader Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Højbedene kan forlænges med stykker af 114 cm. Kontakt på 20 13 00 77. Ved valg af dette højbed er der foring af flamingo i siderne. Flamingoen har 3 fordele. Dels beskytter det mod varme om sommeren så planternes rødder er beskyttet. Dels beskytter det de sarte planter om vinteren og til sidst så beskytter flamingoen metallet mod indvendig tæring. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet, og du kommer op i en bedre arbejdshøjde. Du kan også stable dem til dobbelt højde på 80 cm. Du køber et bed med lang levetid, det holder gerne 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Les mer
 • Højbed i galvaniseret stål m. sneglekant - højde 40 cm

  Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet, og du kommer op i en bedre arbejds højde. Du køber et bed med lang levetid, vores erfaring siger gerne 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Sneglekanterne vil gør bedet sneglefrit. Kanterne er ret skarpe for at kunne forhindre sneglene i at kravle over kanten, så vær opmærksom på det. Sneglekanterne skal man selv montere, men det er meget simpelt. Alt man skal bruge er en hammer. Se videoguide her.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 209 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe sneglekant og højbed seperat.

  Les mer
 • Store Højbede H 40 cm i cortenstål - Rust farve

  Vores store højbed med højden 40 cm er lavet i cortenstål og i en god og kraftig godstykkelse. Cortenstål vil få rust farve og er meget rusttræg. Dette betyder at metallet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år.

  Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet.
  Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.
  Som man kan se på billederne, kan højbedene bruges mange steder. Cortenstålet giver en rigtig fin kontrast til både det nye og det gamle.

  Målene på dette højbed er 80 x 40 cm og op til 120 x 348 cm. Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse. Bemærk dog, at vores ender er i standardmål på enten 80 eller 120 cm, så det er siderne, der kan bygges videre på.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter.

  Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør. Man kan også vælge at have krydderurter eller grøntsager i, hvis man godt kan lide at gå og plukke lidt engang imellem til madlavningen.

  Les mer
 • Store højbede H 40 cm i cortenstål m. flamingo - rust farve

  Store højbede med højden 40 cm lavet i corten stål i kraftig godstykkelse med 20 mm flamingo foring. Corten stål får rustfarve og er meget rust træg. Det vil sige at metallet har en meget lang levetid. Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

  Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

  Dette højbed har vi lavet i extra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet. Bedet kommer med en foring på 20 mm fast flamingo til siderne i højbedet. Det giver et mere varmestabilt bed og dermed sæson forlænger du dyrkningsperioden. Dels bliver rødderne om sommeren ikke brændt af og dels har de sarte planter bedre chance for at overleve i vinterens kulde. De 20 mm flamingo beskytter også metallet mod jordens surhed. Du køber et bed med meget lang levetid, vi regner med det holder i mindst 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

  Les mer
 • Højbed i corten m. sneglekant - højde 40 cm

  Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Plant blomster som rhododendron i bedet, for at give haven noget farve og kulør. Eller krydderurter og grøntsager hvis man godt kan lide at gå og plukke i haven til madlavningen.

  Sneglekanterne gør dit bed sneglefrit. Bemærk at kanterne er ret skarpe, det er for at kunne forhindre sneglene i at kravle over kanten. Sneglekanterne skal man selv montere, men det er intet problem at sætte dem på. Som det kan ses på billederne er der et lille udhæng på kanterne med et lille luftrum, disse skal bare bøjes omkring kanten med en hammer eller lign. og så ryger de ingen steder.

  Se videoguide her!

  Cortenhøjbedene er alle 40 cm høje med en kant der er 3 cm bred. Der er ikke bund i. Det hele er dansk produceret og af høj kvalitet. Det har en godstykkelse på 2 mm og en lang levetid på 20-25+ år. Det er det mest holdbare materiale vi sælger.

  Når det leveres har det ikke rust farve. Er man utålmodig kan man fremskynde rust processen ved at vaske siderne ned med sæbevand og derefter kører en klud med eddike over. Højbedet vil efter kort tid begynde at få sin flotte rustfarve. Det vil ske naturligt efter der har været ca. 14 dage med regnvejr. Vask ikke af med syre da det vil påvirke højbedets levetid.

  Vores længder kan ses ved at klikke i menuen Længde x Bredde under billedet.

  Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 289 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.

  Les mer
 • Køkkenhaven - Højbede i cortenstål

  Skal der være plads til både salaten, gulerødderne, jordbærerne, kartoflerne og alle de andre ting, der er lækre at have i sin køkkenhave? Med dette sæt, bestående af 4 store cortenhøjbede, får du masser af plads til at dyrke lige præcis de afgrøder du lyster. Sættet er til personen, der har masser af plads og ønsker at dyrke sine grøntsager under de bedste forhold. Med højbedene får man styr på sin have, de bedste forudsætninger for sine grøntsager samt en bedre arbejdshøjde. De flotte cortenbede vil med tiden få en flot patina i form af en gylden rusten farve. Når bedet ankommer, har det endnu ikke fået farven, det vil tage ca. 2 uger udenfor. Et lille tip - Hvis man vasker siderne ned med sæbevand, og derefter kører en klud med eddike hen over, går processen hurtigere.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 14 875,04

  Specialpris NOK 12 398,76

 • Køkkenhaven - Højbede i galvaniseret stål

  Har du drømme om den helt store køkkenhave? Med køkkenhavesættet får du 4 store højbede, hvilket gør der er plads til alle de grøntsager du kunne ønske dig. Det kræver, at du har masser af plads, for at denne store køkkenhave kan blive en realitet, til gengæld skal du ikke gå på kompromis med om der nu kun er plads til salaten eller jordbærrene. Med højbede i galvaniseret stål får du en stilren køkkenhave, der giver dine grøntsager de bedste forudsætninger for at vokse sig store og fine. En af de mange fordele ved at vælge at have højbede, er at du får en bedre arbejdshøjde, der kommer bedre styr på dine bede og planterne trives bedre heri.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 12 891,04

  Specialpris NOK 11 778,76

 • Gårdhaven - Galvaniseret stål

  Mangler du inspiration til hvordan gårdhaven kan blive flot og brugbar? Vi har lavet en samlet pakke til en gårdhave, hvor du kan sætte det som i vores foreslag, eller selv lege med placeringen af højbedene. Med bålfadet som centrum, er der lagt op til hygge og samvær i gårdhaven. Bænkene gør at du kan sidde og kigge på bålets flammer i ro og mag. I højbedene er der rig mulighed for at pryde dem med alverdens planter, der kan bringe liv og farver ind i gårdhaven. 
  Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere informationer, rul ned på siden.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 20 694,36

  Specialpris NOK 17 358,76

 • Gårdhaven - Cortenstål

  Skal gårdhaven piftes op? Med dette sæt får du en masse højbede, hvor der kan plantes alverdens blomster, der kan bringe liv og farver ind i din gårdhave. Med bænkepladserne får du et hyggeligt sted at slappe af og nyde omgivelserne og evt lave snobrød på bålfadet i de sene sommeraftner. Skab et fantastisk gårdmiljø med denne pakkeløsning. Både højbedene og bålfadet vil få en gylden rustfarve, der står godt til naturens farver. Med de lækre bænke i træ, har sættet et gennemført udtryk, der kan give en glød og et smukt udseende til de fleste gårdhaver. Det vil komme til at fylde 542 x 400 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 22 306,36

  Specialpris NOK 18 598,76

 • Urtehaven - Cortenstål - "Den lille gårdhave"

  Sid på bænk og nyd duft og aroma af dine urter. Det vil komme til at fylde 314 x 240 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på. For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Højbedene er lavet i materialet cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Disse højbede holder i mange, mange år.

  DU SPARER:
  På sættet uden bund sparer du 2000 kr. ift at købe elementerne enkeltvis.
  Med bund og fødder sparer du 2391 kr.
  Med bund og hjul sparer du 2891 kr.

  Les mer
 • Urtehaven - Galvaniseret - "den lille gårdhave"

  Sid på bænk og nyd duft og aroma af dine urter. Det vil komme til at fylde 314 x 240 cm + mellemrummet i midten, som man jo selv bestemmer længden på.

  Ved at købe sættet ift. hvis du skulle købe hver enkelt ting invidiuelt SPARER DU:

  Uden bund = 1091 kr.
  Med bund og fødder = 1791 kr.
  Med bund og hjul = 2191 kr.

  For yderligere oplysninger, rul ned på siden.

  Les mer
 • Højbede i corten med bænk 120 x 40 x 40

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Vælger du dette sæt, sparer du også penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.647,-, men samlet får du det for DKK 3.299,-, en besparelse på DKK 348,-

  Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år. 
  Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 522,28

  Specialpris NOK 4 090,76

 • Højbede i corten med bænk 80 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 80 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så har du en fin bænk med udsigt til bedet. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Vælger du dette sæt, sparer du også penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.447,-, men samlet får du det for DKK 2.999,-, en besparelse på DKK 448,-

  Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år.  
  Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 274,28

  Specialpris NOK 3 718,76

 • Højbede i galvaniseret stål med bænk 120 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, hvor bænken hviler imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 

  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Hvis du gerne vil spare lidt penge, er der rabat på dette sæt. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.247,-, men samlet får du det for DKK 2.999,-, en besparelse på DKK 248,-

  Højbedene er lavet i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har en skinnende sølv farve fra starten, og får løbende en mat grå farve.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 4 026,28

  Specialpris NOK 3 718,76

 • Højbede i galvaniseret stål med bænk 80 x 40 x 40 cm

  Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
  Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 80 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, hvor bænken hviler imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 

  Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er højbedet dækket og du kan sidde godt med udsigt til det andet bed. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

  Hvis du gerne vil spare lidt penge, er der rabat på dette sæt. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 3.047,-, men samlet får du det for DKK 2.899,-, en besparelse på DKK 148,-

  Højbedene er lavet i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har en skinnende sølv farve fra starten, og får løbende en mat grå farve.

  Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

  De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 3 778,28

  Specialpris NOK 3 594,76

17 vare(r)

per side

Arranger dine planter nærmere øjenhøjde og nyd din have endnu mere

Vil du lidt op i højden i din have? De super flotte højbede med en højde på 40 cm, kan gøre undervækker i de fleste haver. Udover at give en bedre arbejdshøjde er bedene med til at skabe orden og overblik. Måske er du til mange små bede, hvor du ex. har krydderurter i den ene og ærter i den anden. Eller måske er et stort bed vejen frem. Uanset hvad, så har vi et bed der passer i størrelsen. Vi har størrelser fra 80 x 40 til 348 x 120 cm. Bedene kan også stables, enten for at få et endnu højere højbed, eller for at skabe forskellige niveauer og spændende løsninger. Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til udformningen af din have.

Samlevejledning til højbede

Er du i tvivl om hvordan bedene skal samles, så får du her en 3 minutters samlevejledning