Højbed i corten m. sneglekant - højde 40 cm

Bemærk grundet leverings tid på dette produkt er ca 14 dage grundet mangel på råvarer grundet corona. Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Plant blomster som rhododendron i bedet, for at give haven noget farve og kulør. Eller krydderurter og grøntsager hvis man godt kan lide at gå og plukke i haven til madlavningen.


Sneglekanterne gør dit bed sneglefrit. Bemærk at kanterne er ret skarpe, det er for at kunne forhindre sneglene i at kravle over kanten. Sneglekanterne skal man selv montere, men det er intet problem at sætte dem på. Som det kan ses på billederne er der et lille udhæng på kanterne med et lille luftrum, disse skal bare bøjes omkring kanten med en hammer eller lign. og så ryger de ingen steder.

Se videoguide her!

Cortenhøjbedene er alle 40 cm høje med en kant der er 3 cm bred. Der er ikke bund i. Det hele er dansk produceret og af høj kvalitet. Det har en godstykkelse på 2 mm og en lang levetid på 20-25+ år. Det er det mest holdbare materiale vi sælger.

Når det leveres har det ikke rust farve. Er man utålmodig kan man fremskynde rust processen ved at vaske siderne ned med sæbevand og derefter kører en klud med eddike over. Højbedet vil efter kort tid begynde at få sin flotte rustfarve. Det vil ske naturligt efter der har været ca. 14 dage med regnvejr. Vask ikke af med syre da det vil påvirke højbedets levetid.

Vores længder kan ses ved at klikke i menuen Længde x Bredde under billedet.

Ved at købe højbedene sammen med sneglekanterne som du gør her, kan du spare op til 289 kr. afhængigt at størrelsen, ift. at købe dem seperat.

Varekode: (98)15*C40/07

Availability: På lager

NOK 1 734,76

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Materiale: Cortenstål, lang levetid.
Højde: 40 cm
Godstykkelse: 2 mm
Kommer med sneglekanter
Produceret i Danmark

Siderne på højbedet bliver leveret som et samlesæt, hvor siderne max er 120 cm, så de let kan sendes med en Europalle.

Selve sneglekanten går 3,6 cm ud på hver side, dvs. bedet bliver 7,2 cm længere og 7,2 cm bredere.

Samlevejledning til højbedene - nemt og simpelt

Montering af sneglekante