Salg

Gittersæt - 3 foderautomater

Foderautomaterne til frø og nødder har begge et beskyttende gitter omkring selve foderstationen. Gitteret giver tryghed og beskyttelse til mindre fugle, når de kommer og spiser. De er alle simple og nemme at åbne og fylde op med foder.


Sættet er oprettet på baggrund af at de er af samme design og så giver det en god blandet mængde foder, da foderautomaterne hver især er beregnet til 3 forskellige slags mad, nemlig nødder, frø og mejsekugler.


De 3 foderautomater vil normalt koste samlet DKK 547,-, så du sparer DKK 98,- svarende til 18% ved køb af dette sæt.

Varekode: 91*X035/GØ

Availability: På lager

Vanlig pris: NOK 678,28

Specialpris NOK 556,76

Produktbeskrivelse
Detaljer

Sættet består af 3 foderautomater, her er navnene de sælges under på hjemmesiden samt deres mål:

Foder ring til mejsekugler. Ringen er Ø18 og 8 cm bred, ophænget er 9,5 cm højt. Det vejer 200-300 gram og er lavet i rustfri stål.

Beskyttet foderautomat til nødder. Foderautomaten er 21 cm høj og har en diameter på 23 cm. Den vejer 1 kilo og kan let hænges op (skruer medfølger ikke). Lavet i rustfri stål.

Foderautomat til fuglefrø. Foderautomat som er 20 cm bred, 21 cm høj (28 cm med hank) som vejer 0,5 kg. Lavet i rustfri stål.

Tip: Ønsker man flere fugle om vinteren, er det en god ide at starte med at fodre tidlig efterår. Ved at gøre det, får fuglene kendskab til at der er mad og vil derfor komme tilbage, også om vinteren.