500 - 999 DKK

Er du løbet tør for gode gaveideer? Vi har valgt at komme med vores bud på nogle gode gaverideer i prisklassen 500 - 999 DKK. Det er praktiske og flotte gaver, som overrasker og glæder mange. Det er helt sikkert en gave du vil blive husket for. 

 

18 vare(r)

per side

 • Gavekort intervaller a DKK 100,-

  Vil du give et gavekort, sælger vi gavekort med 100 kr´s intervaller. Så vil du give et gavekort på fx 500 DKK. skal du lægge 5 x 100 DKK i indkøbskurven.

  Husk at angive navnet på personen, der skal modtage gavekortet. Når du kommer frem til kassen, er der et felt der hedder: Kommentar til ordren. Der kan du skrive navnet på den eller de personer, der skal modtage gavekortet.

  Efter du har lagt din ordre vil du under normale omstændigheder modtage gavebeviset samme dag eller næste dag, afhængigt at bestillingstidpunktet. Du vil modtage en mail på den mailadresse du indtaster med en vedhæftet fil som du kan vælge at udskrive og give videre i fysisk form, eller som du kan videresende til personen du ønsker at give gavekortet til. I gavekortet/den vedhæftede fil vil der stå en unik kode som modtageren bare taster ind på betalingssiden i feltet "gavebevis" for at bruge det.

  OBS: I og med det er et gavekort som er gratis for os at sende skal du selvfølgelig IKKE betale fragt, husk derfor at trykke "hent selv" når du på betalingssiden skal vælge "leveringsmåde" (det betyder ikke at du skal hente selv, du vil som sagt få en mail med gavebeviset).

  Fungerer ovenstående løsning ikke for dig, kan vi i stedet sende et brev til angivne adresse. Ønskes dette bedes du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller (vælg stadig "hent selv").

  Les mer
  NOK 104,00

 • Ø60 Rundt corten spejlbassin

  Elegant spejlbassin i corten stål/rustfarve. Dette fad i cortenstål har en diameter på 60 cm og er god som et lille spejlbassin i et mindre bed eller den lille gårdhave til at skabe et flot spejleffekt. Havens fugle og insekter vil også elske at der er vand i haven - Det giver liv.

  Fadet har en påsvejst fod der er med til at stabilisere fadet og få det lidt op i højden. Det er løftet 3 cm. Det er derfor ikke nødvendigt at tilkøbe en ring.

  BEMÆRK: Du skal påregne der vil være rust i vandet, specielt i starten, da fadet endnu ikke har fået patina.

  Les mer
  NOK 830,96

 • Corten bålfade Ø60

  Bålfadet er lavet i det rusttræge cortenstål, der sikrer en lang levetid. Bålfadet vejer 8,5 kg og er 14 cm højt i en flot skålform. Cortenstålet er 3 mm tykt og er valset op i facon for max styrke. Der er påsvejst en fod/ring på 3 cm for at løfte fadet lidt op. Corten stålet får en flot rustfarve og står i sig selv som et dekorativt element i haven.

  Les mer
  NOK 830,96

 • Bålfat med høy kant Ø60, Ø80 og Ø120 cm

  Rundt bålfat med høy kant med en diameter fra 60 cm til 120 cm og priser fra 795 kr. Bålfatet er valset i fasong og er derfor sterkere end støpte bålfat. Kan lett stilles opp på 3 stein eller på en av de runde ringene våre. Husk å bore et par hull i bunnen, slik at regnvannet kan komme vekk. Klikk på detaljer for å velge diameter og pris. Les mer
 • Bålfade med flad kant Ø 80 cm

  Køb dansk produceret bålfade med flad kant og uden håndtag. Fadet er lavet i 3 mm stål og har derfor lang levetid. Skab et hygge bålsted i haven med dette fad. Man kan vælge at grave det lidt ned i jorden, men man kan også lave en høj af sten. Uanset hvad, er det med til at skabe et hyggeligt bålsted i haven, hvor familie og venner kan samles. Det er muligt at tilkøbe en fod til dette bålfad. "Foden" har en diameter på 40 centimeter. Find den her!

  Les mer
  NOK 826,80

 • Rundt fad i terrazzo - Gråt - Stor

  Pryd din have med et stort fuglebad i en flot grå farve. Fadet har en god størrelse, når det kommer til at bruge det som fuglebad. Terrazzo fadet er gråt med en lille smule struktur i, så det falder godt ind i naturen og passer godt sammen med de fleste andre sten du måtte have i haven. Alternativt kan fadet også bruges som blomsterfad, hvor det vil give et mildt udtrykt til haven med sin overflade i sten look.

  Les mer
  NOK 726,96

 • Rundt fad i terrazzo - Sort - Stor

  Det store sorte fad er ideelt som fuglebad og spejlbassin i haven. Fuglene kan nyde godt af fadet, samtidig med det fungerer som et smuk spejlbassin. Da fadet er sort, kan det være med til at give en flot genspejling af haven, hvis det fyldes med vand. Derudover står det sorte fad i flot kontrast til havens blomster og planter. Overfladen har en lille smule struktur, hvilket også gør at fadet er naturlig at bruge i haven.

  Les mer
  NOK 726,96

 • Regnmåler og Termometer i messing og glas

  Sampak af regnmåler og termometer i messing og glas til DKK 529,-, så du sparer DKK 69,-

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 621,92

  Specialpris NOK 550,16

 • Stort termometer i messing og glas

  Termometret er velegnet til udebrug og kommer fra det kendte Conant Custom Brass fra USA. Kan hænges op ved brug af medfølgende skruer. Termometret er 30,5 cm høj og 5,5 cm bred, det kan måle på skalaen ÷40 °C til 50 °C / ÷40 °F til 120 °F (Celsius/Fahrenheit). Hænger 5 cm ud fra væggen. Les mer
  NOK 622,96

 • Omnioutil spande sæt

  Spar 121kr. på at købe vores sæt af spande. I sættet indgår alle størrelserne, du kan rulle ned på siden og se beskrivelsen for deres mål samt hvor mange liter de hver kan rumme. Vi sælger dem i 3 udgaver, nemlig grå, sort og grøn.

  Denne japanske spand har utrolig mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til opbevaring af stort set alting; strikketøj, blade, dit barns legetøj og meget mere. Spanden er fri for gift og de kræftfremkaldende phthalater, hvilket gør at du også sagtens kan bruge den til at opbevare dine madvarer i. Tag den med på stranden og hav både mad, kolde drinks og stol i selv samme spand. Spanden kan holde op til 150 kg, så den kan også benyttes som skammel på stranden, til børneværelset eller til udendørs arbejde.

  Hvis du ønsker at kombinere farverne i dit sæt af spande, bedes du kontakte os på mail: Morten@zinkbakken.dk eller på telefonen 20130077. 

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 827,84

  Specialpris NOK 702,00

  Vis detaljer

 • Forspiringspakke

  Spar DKK 126,75, svarende til 18%, på at købe sættet. De 4 zinkbakker koster DKK 676,-. i alenekøb i alt, du får dermed 1 kvm vattex, 1 duo tusch og 20 skilte for kun DKK 23,- mere. Går du med tanken om at gå i gang med at forspire, men ikke er helt sikker på, hvad du skal købe til at starte med? Fortvivl ej!

  Vi er nemlig kommet med vores bud på, hvad vi mener vil være en god start til at komme i gang med at forspire. Vores forspiringspakke indeholder 4 stk. bakker, som har målene 53,5 x 31,5 x 5,5 cm. De er lavet i Danmark og er alle vandtætte. Du kan derfor trygt have dem stående indenfor uden at du skal frygte lækager. Der vil også være 1 kvadratmeter vattex med i pakken. Vattex sikrer at vandet fordeler sig jævnt i bakkerne. Dette giver planterne mulighed for at suge den vand de har brug for, for at få en optimal vækst. Har du behov for mere vattex, finder du det lige her!

  For at sikre at man ikke mister overblikket over planterne, er der skilte i pakken. Der er 5 x L-formet skilte, 5 x hængeskilte og 10 x lige skilte. Der er selvfølgelig også en vandfast tusch med. Tør evt skiltene af med acetone eller neglelakfjerner, inden du skriver på dem for at teksten sidder bedre fast .
  Det er vores bud på en god forspiringspakke. Rigtig god fornøjelse!

  Hvis du ønsker at lave dine helt egne jordblokke til spiringen, så kan du også købe Soil Blockers. Dem finder du lige her! 

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 858,78

  Specialpris NOK 726,96

 • Soil Blocker sæt

  Soil Blocker skaber de helt perfekte komprimerede jordblokke til forspiring. Man starter med at så et frø i de helt små blokke, hvorefter man flytter dem videre over i en af de større. Dette er super nemt og man kan få sået mange frø på meget kort tid. Den komprimerede jord er rigtig god for planterne. Frøene bliver godt oxyderet og det er med til at give dem et godt miljø til at vokse i.

  Dette sæt indeholder alt, hvad du skal bruge til at komme rigtig godt i gang med at forspire. Det har de tre forskellige Soil Blockere til at lave de tre forskellige størrelser og så er der også tilbehør i form af fire dupper til at sætte på, når man vil lave 1,7 x 1,7 cm huller i blokkene. Derudover er der også fire dyvler med, som er to cm. Disse laver en større fordybning i jordblokkene. Dette er velegnet, hvis man ønsker at så større frø.

  Hvis man skal købe alle produkterne enkeltvis, koster det i alt 756,50 DKK. Der er derfor noget at spare ved at købe dette sæt.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 786,76

  Specialpris NOK 702,00

 • Bakkebord - varmgalvaniseret - med håndtag

  Fin bakkebord med håndtag. Bakken kan også bruges til andre formål, da den nemt kan aftages. Benene klappes let sammen, og gør det let at opbevare sættet. Bordet er dansk produceret og i høj kvalitet. Det er lavet i kraftige materialer, der giver en lang levetid.

  Les mer
  NOK 934,96

  Utsolgt

 • Kobberbakke 51,5 x 31,5 x 5,5 cm

  Kobberbakke med målet 53,5 x 31,5 x 5,5 cm. Den har en god størrelse, der er nem at håndtere. Kobberbakken kan bruges til undervanding af planter i drivhus, på terrassen, i vindueskarmen eller til dekorationer. Bakken er loddet sammen med tin i hjørnerne og derfor 100% vandtæt. Du kan med fordel bruge kapilærmåtte eller vattex i bunden til at holde på og fordele vandet. En investering for livet. Les mer
  NOK 622,96

  Utsolgt

 • Plantekasse 40 x 40 x 40 cm jern/rust farve

  Plantekasse i jern i målet 40 x 40 x 40 cm. Plantekassen er lavet i 1,5 mm tykt jern og er popnittet sammen. Det er derfor et solidt produkt, der også egner sig til erhverv, restauranter og institutioner. Plantekummen har en god volume, der sikrer at planterne ikke tørrer ud hurtigt. Plantekummen er velegnet til indgangspartier, altanen og terrassen.

  Les mer
  NOK 726,96

 • Plantekasse 40 x 40 x 40 cm galvaniseret stål

  Plantekasse i galvaniseret i målet 40 x 40 x 40 cm med. Plantekassen er lavet i 1,5 mm tykt galvaniseret stål og er popnittet sammen. Det er derfor et solidt produkt, der også egner sig til erhverv, restauranter og institutioner. Plantekummen har en god volume, der sikrer at planterne ikke tørrer ud hurtigt. Plantekummen er velegnet til indgangspartier, altanen og terrassen.

  Les mer
  NOK 570,96

 • Plantekumme i jern - 120 x 40 x 25

  Indret din have med plantekummer i jern. De har en flot rustfarve, der spiller godt sammen med resten af havens farver. Den har et rustikt look, der samtidig giver et færdigt look til din have eller terrasse. Plantekummer er en god måde at lave områder i din have eller på din terrasse. Brug den f.eks. til at omkranse din terrasse, så den bliver mere intim og mindre åben. Kummerne er gode til både den lille urtehave og de flotte farvestrålende blomster. Plantekummen leveres ubehandlet, og vil i løbet af kort tid få den flotte rustfarve.

  Les mer
  NOK 1 038,96

 • Plantekumme i galvaniseret stål - 120 x 40 x 25

  Den galvaniserede plantekumme med en længde på 120 cm passer godt ind på terrassen eller i et gårdmiljø. Kummen er med til at holde det hele overskueligt, samtidig med at du kan få delt f.eks. din terrasse op eller afgrænset et område. Stål-farven står i flot kontrast til nogle farvestrålende blomster eller nogle grønne planter. Hvad enten du vil bruge den til krydderurter eller blomster, så er plantekummen ideel. Brug flere forskellige størrelser plantekummer til at skabe liv og dynamik i haven. Denne har en højde på 25 cm, men vi har også kummer i højden 40 cm. Vær ikke bange for at skabe forskellige niveauer, de er kun med til at gøre din have endnu mere spændende.

  Les mer
  NOK 1 038,96

18 vare(r)

per side