100 - 199 DKK

Billige gaveideer til hus og have

Glæd dem du holder af med en dejlig gave. Vi har gjort det let for dig at finde den perfekte gave til mellem 100 og 199 DKK. 

 

28 vare(r)

per side

 • Gavekort intervaller a DKK 100,-

  Vil du give et gavekort, sælger vi gavekort med 100 kr´s intervaller. Så vil du give et gavekort på fx 500 DKK. skal du lægge 5 x 100 DKK i indkøbskurven.

  Husk at angive for-og efternavnet på personen, der skal modtage gavekortet. Når du kommer frem til kassen, er der et felt der hedder: Kommentar til ordren. Der kan du skrive navnet på den eller de personer, der skal modtage gavekortet. Skriv også gerne hvilken dato, du vil give kortet.

  Efter du har lagt din ordre vil du under normale omstændigheder modtage gavebeviset samme hverdag eller næste dag, afhængigt at bestillingstidpunktet. Du vil modtage en mail på den mailadresse du indtaster med en vedhæftet fil som du kan vælge at udskrive og give videre i fysisk form, eller som du kan videresende til personen du ønsker at give gavekortet til. I gavekortet/den vedhæftede fil vil der stå en unik kode som modtageren bare taster ind på betalingssiden i feltet "gavebevis" for at bruge det.

  OBS!: I og med det er et gavekort som er gratis for os at sende skal du selvfølgelig IKKE betale fragt, husk derfor at trykke "hent selv" når du på betalingssiden skal vælge "leveringsmåde" (det betyder ikke at du skal hente selv, du vil som sagt få en mail med gavebeviset).

  Fungerer ovenstående løsning ikke for dig, kan vi i stedet sende et brev til angivne adresse. Ønskes dette bedes du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller (vælg stadig "hent selv").

  Les mer
  NOK 124,00

 • Omnioutil spande - Grøn

  En yderst holdbar spand der kan bruges inde og ude. Spanden er lavet i hård plastik der ikke bliver grimt af at stå ude i alt slags vejr. Den er i et japansk design og har vundet design prisen Good Design – Long Life Design Award. 

  Det flotte design gør at spandens anvendelsesmuligheder er ubegrænset. Den kan sagtens bruges i haven, hvor man kan have mindre haveredskaber i. Den kan tåle ned til minus 20 grader og helt op til 120 grader. 
  Man kan også bruge den til opbevaring af madvarer. Den er uden phtalater, og der er derfor ingen giftstoffer i. Man kan også have den stående på børneværelset, hvor man kan opbevare børnenes legesager. Det gør det også let for alle at få ryddet op nemt og hurtigt.
  Vi har også set den blive brugt som en lille blomster krukke. Dette er lidt anderledes og yderst flot at se på. 

  Les mer
 • Omnioutil spande - Grå

  Vores flotte omnioutile spande er lavet i et flot japansk design. De er lavet i hårdt plast og er i en høj kvalitet. Dette giver dem flere anvendelses muligheder. Man kan nemlig snildt tage dem med i haven, hvor man kan bruge dem til opbevaring af diverse små haveredskaber. De kan sagtens tåle at stå ude i vind og vejr uden at plastikken kommer til at se træls ud. 

  Få styr på børneværelset ved at pakke børnenes legetøj ned i spanden. Spanden kan også sagtens bruges som stol eller en lille skammel, da den kan holde til en belastning på op til 150 kg. 

  Da plastikken er uden phtalater og giftstoffer kan den sagtens anvendes til opbevaring af mad. Den kan bruges som en picnickurv, hvis man en dag skal på stranden eller i skoven.

  Les mer
 • Omnioutil spande - Sort

  En flot spand man både kan bruge lige såvel indenfor som udenfor. Spanden er i et smukt japansk design og er vinder af Good Design – Long Life Design Award. Det er et enkelt, men smuk spand med låg og hank. Spanden har mange anvendelsesmuligheder.

  Spanden er god til at opbevare madvarer, strikketøj eller børnenes legetøj. Hanken gør at den er let at flytte rundt med. Den er i en rigtig kraftig kvalitet og kan holde til 150 kg. Så man kan sagtens sidde på den, hvis man har den med på stranden eller i skoven. Man kan her fylde den med snacks til en hyggelig skov- eller strandtur.

  Spanden kan bruges som vase. Her vil Mini eller Small nok være dem der er mest velegnet til dette.

  Den sælges i fire forskellige størrelser – Mini, Small, Large og Xtra Large.
  Skal du bruge mange kan du spare penge ved at købe vores omnioutil spande sæt.

  Les mer
 • Regnmåler i aluminium

  En flot klassisk regnmåler til udendørs brug. Den er lavet i aluminium og glas, der giver den et stilrent udseende. Den måler både i milimeter og inches. Dette gør at du ikke bliver forvirret, når du snakker med en amerikaner om nedbør. Den er super let at sætte op og kræver kun 2 skruer. Disse skruer ligger i en rum bagerst i dens emballage. 
  Regnmåleren er produceret af den amerikanske producent, Conant Custom Brass.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Termometer i aluminium

  Rigtig flot og stilrent termometer fra den amerikanske producent Conant Custom Brass. Termometeret er til udendørs brug og kan f.eks. sættes op uden for køkkenvinduet. Man kan derved let følge med i, hvad temperatur det er udenfor. Termometerets flotte og enkelte design gør at det passer ind i moderne hjem lige såvel, som ældre. Det viser både celsius og fahrenheit, så du undgår forvirringen, når du snakker med amerikanere.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Regnmåler i bronzeret aluminium og glas

  Flot regnmåler i et klassisk design. Det er udført i smukt bronzeret aluminium og glas. Det kan monteres på stolper med de to medfølgende skruer. Det er et flot lille element til haven. Derudover kan man sikre sig at planterne får nok vand om sommeren, hvis der har været en længere periode uden regn.

  Les mer
  NOK 246,76

  Utsolgt

 • Termometer i bronzeret aluminium.

  Klassisk og flot termometer der er fremstillet i en bronzepatineret aluminiums legering. Termometret er skabt til udendørs ophængning. Eksempelvis kan det monteres på det nordvendte køkkenvindue. Det er muligt direkte at aflæse temperaturen såvel i celsius som fahrenheit.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Hjerte - lille i jern - rustfarve

  Dekorativt hjerte i jern der får rustfarve. Måler L x B x H - 30 x 27 x 10 cm. Det kan bruges til dekorationer, pynt ved hoveddøren eller et lille højbed med ex husløg. Rust farven gør at den er rigtig god til dekorationer. Den smukke rust farve får dekorationen til at stå rigtig flot frem. Der er hul hele vejen igennem hjertet, men man kan bruge oasis, som bund. Dette gør at man kan flytte rundt på dekorationen uden at det falder igennem. Hjertet leveres uden rust farve, men det vil få rustfarve efter et par uger med regnvejr.

  Les mer
  NOK 122,76

 • Hjerte - mellem i jern - rustfarve

  Flot hjerte i jern der får rustfarve. Målet er 42 x 34,5 x 10 cm. Hjertet kan bruges til dekorationer. Idet siderne er 10 cm høje giver det en god visuel effekt. Hjertet kan også bruges som et minihøjbed i haven til ex. husløg. Hjertet leveres uden rust farve, men det vil få rustfarve efter et par uger med regnvejr.

  Les mer
  NOK 184,76

 • Hjerte - stor i jern - rustfarve

  Stort og dekorativ hjerte der giver muligheder som at lave en helt specielt dekoration. Kan bruges som et dekorativt element i haven som et lille bed/kantafgrænsning med eksempelvis husløg. Passer også fint ind på et gravsted. Målet er 63 x 54 x 10 cm. Hjertet leveres uden rust farve, men det vil få rustfarve efter et par uger med regnvejr.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Foderautomater

  Går du og drømmer om mere fugleliv i haven? Så har vi en flot og stilren foderautomat, der passer ind i de fleste miljøer. 
  Om du vil have den på væggen eller i et træ, så er den egnet til det. Den har en strop på taget, så du kan nemt hænge den op, hvor du har lyst til.

  Vi sælger foderdispenseren i 4 forskellige farver, nemlig mørkegrøn, hvid og granit, granit og i lyseblå. Foderautomaten er produceret i genanvendeligt plastik, så du får helt klart en miljørigtig vare her. Det er også blevet frost og varme testet, så det ikke lige pludselig går i stykker til vinter.

  Den er nem at bruge, du piller bare indsatsen ud så ved at vippe fuglenes fodstøtte op og fylder den med de lækkerier du vil forkæle fuglene med. Indsatsen skubbes på plads og den er klar til brug. Du kan se en video længere nede på siden. Så er det bare at sidde og nyde synet af fuglene, der sidder og guffer godter i sig i midten af huset.

  Selvom du måske allerede har hængt foderautomaten op, er det nemt bare at pille indsatsen ud og genopfylde, hvor det måske er lidt mere besværligt med andre modeller. Indsatsen er gennemsigtig, så det er også nemt at se, hvornår den trænger til en genopfyldning.
  Desuden kan indsatsen skilles af i 2, så den er nem at rengøre.

  Les mer
 • Foderbræt

  Her får du et flot og multifunktionelt foderbræt i 3 farvekombinationer, nemlig mørkegrøn, granit og lyseblå. Du kan bruge brættet både som foder, men også til et lille fuglebad.

  Det har en praktisk lille bakke du let kan trække ud og fylde med hvad du nu har lyst til. 
  Om sommeren kan du evt bruge det som fuglebad, så fuglene har frisk vand hele tiden. Om vinteren kan det passende bruges til foder, da fuglenes naturlige føde er begrænset. Bakken har en lille prop i bunden, der bør pilles op, så regnvand kan komme ud. Ellers vil det ligge i foderet og søbe, så foderet kan rådne.

  Foderbrættet er flot og stilrent. Du bestemmer selv om du vil have det til at hænge på en væg, et gelænder, en stang eller oppe i et træ. Det kan passe ind alle steder. Farverne er enkle og der er et sødt lille gelænder i hver ende og et ”vindue” i hver side, så man rigtig kan hygge sig med at betragte fuglene, når de er på besøg til en lille tur i badet eller for at få dagens ret.

  Vores foderbrætter fra tyske EMSA er lavet i genanvendeligt plastik og kan holde til alt slags vejr, så det kan skabe dyreliv i din have hele året rundt. Det er både varme og frostsikkert. Brættet er desuden nemt at rengøre.

  Les mer
 • Fuglehus

  Her får du et sødt lille fuglehus i genanvendt plast. Det er lavet af den tyske producent EMSA og er også produceret i Tyskland.EMSA er et miljørigtigt firma, der bruger genanvendeligt plast i mange af deres produkter.

  Huset her har fået et sødt lille twist i form af et hvidt stakit, der giver et sødt og sjovt look. Derudover er der stilrene linjer og flotte farver, der står i god kontrast til hinanden. Fuglekassen kan nemt åbnes foran, hvis du vil gøre det rent eller hvis du vil hjælpe fuglene med lidt rede materiale i bunden. Bunden af huset har desuden dræn, så hvis der kommer vand eller fugt indenfor, kan det dryppe ud fra gulvet. Der er også en videoguide længere nede på siden.

  Huset har en stofstrop, så det er let at hænge op i et træ eller under tagudhænget. Du kan også vælge at skrue det fast på en væg eller et træ. Skruer og rawplugs medfølger. Fuglehuset har nogle stærke farver, der samtidig giver det et moderne look. Det vil lyse op i din have og er også en ideel gaveide til fugleelskeren.

  Les mer
 • Beskyttet foderautomat til nødder

  Super flot foderautomat til småfugle. Foderautomaten har et beskyttende gitter om sig, som beskytter de mindre fugle mens de spiser. Det er en god måde, at få de mindre fugle til at spise i sin have. Beskyttelsen rundt om foderautomaten gør at de kan spise i fred og ro, uden at føle sig truet af større fugle. 
  Foderautomaten er let at fylde op og rengøre. Man åbner blot låget og fylder den op med det ønskede foder. Hullet hvor foderet fyldes i har en diameter på 6,7 centimeter.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Beskyttet foderautomat til fuglefrø

  Flot foderautomat med gitter, der beskytter mod egern og større fugle, så småfugle føler sig mere trygge og kan spise i fred. Foderautomaten er let at fylde, man åbner bare låget på toppen og hælder den ønsket mængde af foder i.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Halvåben fuglekasse

  Denne fuglekasse er i en flot grøn farve. Den har en stor åbning, som gør at en kan blive besøgt af rødhals, vipstjert, grå fluesnapper, gærdesmutte og solsort. Det vil altså sige at man kan få besøg af en masse forskellige fugle. Dette giver naturligvis mere dyreliv i haven året rundt. Fuglekassen er lavet i træbeton, som sørger for at miljøet i den er perfekt for fuglene. Det er et åndbart og holdbart materiale, der holder i mange år.
  Hæng gerne fuglekassen op i 2 meters højde.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Fuglekasse i træbeton - Ø28 mm

  Går du også og tænker på, hvordan du får mere fugleliv i haven? Med denne fuglekasse får du flere fugle i haven og fuglene har det trygt og godt. Fuglekassen er i træbeton, som er åndbart, og gør at fuglene har et godt miljø. Det er et holdbart produkt, som kan holde i 10 år. 
  Fuglekassens indflyvningshul gør den ideel til blåmejse, sort mejse og broget fluesnapper. Det er dog også muligt at se topmejse og musvit.  

  Les mer
  NOK 246,76

 • Oval fuglekasse

  Flot oval fuglekasse til at hænge op i din have. Fuglekassen vil skabe mere dyreliv i din have. Det er let at sætte op og er i et materiale, der både er holdbart og åndbart. Den er lavet i træbeton, som vil skabe et godt miljø for fuglene i den. Det er åndbart og fugten kan trænge igennem det. 
  Fuglekassen er ideel for topmejse og musvitter. Der er dog også mulighed for at blåmejse, skovspurve, broget fluesnapper, rødstjert og sortmejse vil kigge forbi. Det vil være bedst for disse fugle, hvis fuglekassen hænger i to meters højde.

  Les mer
  NOK 246,76

 • foderautomat, SODA BOTTLE BIRD FEEDER

  Foderautomat til småfugle i din have. Soda Bottle Bird Feeder kan indeholde op til 2 liter frø. Du genbruger blot en stor sodavandsflaske som beholder. Den hænger i en aluminiumbøjle. du borer eller skærer blot et par huller i din flaske. Selve fodringshovedet er en zinklegering, der giver lang levetid, og så er den nem at rengøre.

  Les mer
  NOK 122,76

 • Fuglefoderhus til vinduet - Frø

  Flot fuglefoderhus til vinduet. Foderhuset er lavet i gennemsigtigt plastik, så man rigtig kan se når fuglene tager for sig af godterne. Det skal monteres med to sugekopper, som følger med. Vask gerne ruden inden du monterer foderhuset. Taget på foderhuset er med til at hold foderet tørt. Ud over taget er der fire huller i bunden af det, som sørger for at få drænet, hvis der er kommet vand i foderet. 


  Les mer
  NOK 221,96

 • Lille klokke til foderkugle

  Dekorativ klokke i jern til en enkelt foderkugle eller æble. Produktet er dansk produceret samt lavet i 6 mm jern - så det har lang levetid. Les mer
  NOK 122,76

  Utsolgt

 • Stor klokke til foderkugle

  Klokke i jern til fx foderkugler. Det vil være et flot element, hængende fra et træ i haven til glæde for havens fugle. Produktet er dansk produceret i 6mm = lang levetid.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Hello Sam og foder ring - Sæt

  Du får en foderring med plads til 6 mejsekugler. Her kan der nemt sidde flere fugle på en gang og mæske sig i lækkerier. Derudover får du vores klimavenlige udgave, der hedder Hello Sam. Den er lavet af genanvendeligt plast, nemlig gamle juiceflasker. Her kan du have 3 kugler i eller evt. rester af halm eller lign, så fuglene kan plukke af det til deres reder. Vi hørte fra en kunde, at man også kunne proppe hundehår ned i den, når man havde børstet den. Så er der styr på hårene, og man giver fuglene en hjælpende hånd med redemateriale.

  Spar DKK 29,- på at købe et sæt af vores holdere til mejsekugler. 

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 245,52

  Specialpris NOK 209,56

 • Hængepotte Siena Nobile i plast - Sort

  Skab liv og dynamik i huset eller på terrassen med hængende potter. De vejrbestandige plastkrukker fra det tyske firma Emsa, har et glaseret keramik-look. Krukken hænger i tre metalkæder der samles i en ring, der let kan sættes på en krog. Plastkrukkerne kan tåle både sol og frost. Les mer
 • Hængepotte Siena Nobile i plast - Grå

  Skal dine planter op i højden? Med de hængende potter fra det tyske firma Emsa, kan du få en smart løsning der skaber dynamik i din stue eller på din terrasse. Plastkrukken er meget vejrbestandig og har et glaseret keramik-look. Med metalkæderne kan du let hænge dine potter op ved hjælp af en krog. Den har en god jordvolumen, der giver gode muligheder i udvalget af hvilke planter, du vælger at plante.

  Les mer
  NOK 159,96 Fra NOK 122,76

 • Hængepotte Siena Nobile i plast - Hvid

  Elsker du også planter i hjemmet? Med den fine plastkrukke fra Emsa, kan du få dine planter op at hænge og dermed skabe liv og dynamik. Måske er det voksblomsten eller vedbend, der skal være med til at skabe junglestemning i din indretning. Potten er i plast og har et glaseret keramik-look, hvor den hvide farve passer ind i de fleste boligindretninger. Metalkæden er sort, og er meget neutral i sit udseende, hvilket betyder at dine planter kan komme til sin ret og få fokus.

  Les mer
 • Sinkbrett med håndtak

  Sinkbrett med håndtak med målene 53,5 x 31,5 x 5,5 cm. Vårt mest solgte brett, bare med håndtak. Et fint all-round brett til drivhuset. Les mer
  NOK 296,36

28 vare(r)

per side

Billige gaveideer til hus og have

Zinkbakkens gaveideer til gaver i den billige kategori fra hjemmesiden. En blanding af lidt af hvert. Foderhuse og fuglehuse, termoter eller regnmåler og ting til dekorationer i form af hjerter og træer. Der er lidt til enhver smag.