Foderautomater

Hos Zinkbakken er der kun foderautomater i høj kvalitet. Foderautomaterne til fuglene er lavet i hårdt plast, som kan tåle at være ude året rundt. De hjælper til at skabe mere dyreliv i haven eller bibeholde det, hvis det allerede er der. Dette er en super måde at få fuglenes mad væk fra jorden. Når maden er væk fra jorden, undgår man at der kommer rotter i haven. Foderautomater er ikke kun med til at skabe dyreliv i haven om sommeren, men også om vinteren. Fuglene skal også fodres om vinteren. 
Foderautomaterne er lavet i genanvendeligt plast og kan holde mange år ud i fremtiden. 

 

22 vare(r)

per side

 • Frøautomat i rustfrit stål

  Simpel af hænge op, flyt rundt med den som du vil uden besvær. Fyldes med fuglefrø, men kan også tage nødder, idet den er opdelt i to.

  Les mer
  NOK 184,76

 • Beskyttet foderautomat til fuglefrø

  Flot foderautomat med gitter, der beskytter mod egern og større fugle, så småfugle føler sig mere trygge og kan spise i fred. Foderautomaten er let at fylde, man åbner bare låget på toppen og hælder den ønsket mængde af foder i.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Beskyttet foderautomat til nødder

  Super flot foderautomat til småfugle. Foderautomaten har et beskyttende gitter om sig, som beskytter de mindre fugle mens de spiser. Det er en god måde, at få de mindre fugle til at spise i sin have. Beskyttelsen rundt om foderautomaten gør at de kan spise i fred og ro, uden at føle sig truet af større fugle. 
  Foderautomaten er let at fylde op og rengøre. Man åbner blot låget og fylder den op med det ønskede foder. Hullet hvor foderet fyldes i har en diameter på 6,7 centimeter.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Nøddeautomat i rustfri stål

  Nøddeautomaten er til nødder som småfugle og lidt større fugle kan spise af. Let at hænge op i krog og flytte rundt med. Nem at fylde op, man løfter bare låget og fylder i. Les mer
  NOK 184,76

 • Nøddeautomat - Defender

  Denne nødde automat fra det engelske CJ Wildlife er lavet i kvalitets materialer med net af rustfritstål. Top og bund er lavet i vejrbestandig metal, så egern ikke kan røve denne automat for nødder. Da automaten er 38 cm lang, kan der være meget foder i den, så du ikke hele tiden skal gå og fylde op. Placerer gerne foderautomaten tæt på buske og krat, så vil du få mange besøg af fuglene i din have.

  Les mer
  NOK 234,36

 • Hello Sam - Til mejsekugler

  Mejsekugleholderen er lavet af 100% genanvendeligt plast og kan hænge ude året rundt i alt slags vejr.

  Den kan holde 3 mejsekugler, så der er foder nok til en længere tid, før du behøver at fylde op igen.

  Du kan også vælge at bruge den til redemetariale, som fuglene vil komme og tage af, til at bygge rede med. Du kan bruge lidt af hvert, halm mos, kviste eller lign. Har du en hund eller kat der fælder meget, kan du nemt fylde holderen med det. Du kommer af med nogle af hårene og fuglene vil blive henrykte.

  Holderen åbnes i midten og bliver til 2 halvdele, som så let klikkes sammen efter man har fyldt den op.

  Du kan også vælge at købe den som et sæt sammen med vores holder til 6 kugler. Du sparer DKK 29,- ved at købe det samlet.  Du finder sættet her!

  Les mer
  NOK 60,76

 • Foder ring til mejsekugler

  En ring der kan holde op til 6 mejsekugler med simpelt åbne-lukke system. Har et temmelig stort buet ophæng, så den er nem at hænge op. Les mer
  NOK 184,76

 • Hello Sam og foder ring - Sæt

  Du får en foderring med plads til 6 mejsekugler. Her kan der nemt sidde flere fugle på en gang og mæske sig i lækkerier. Derudover får du vores klimavenlige udgave, der hedder Hello Sam. Den er lavet af genanvendeligt plast, nemlig gamle juiceflasker. Her kan du have 3 kugler i eller evt. rester af halm eller lign, så fuglene kan plukke af det til deres reder. Vi hørte fra en kunde, at man også kunne proppe hundehår ned i den, når man havde børstet den. Så er der styr på hårene, og man giver fuglene en hjælpende hånd med redemateriale.

  Spar DKK 29,- på at købe et sæt af vores holdere til mejsekugler. 

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 245,52

  Specialpris NOK 209,56

 • Foderautomat til mejsekugler

  Buret her er egnet til mejsekugler som er fedtholdige hvilket er godt, dels er det sundt for fuglene, men det tiltrækker også flere fugle til haven. Det er en rigtig god snack. Nem at fylde og nem at hænge op, man hænger bare krogen på et pind i et træ eller hvorend man gerne vil se fuglene henne. Les mer
  NOK 184,76

  Utsolgt

 • Beskyttet foderautomat til mejsekugler

  Gitteret beskytter de mindre fugle fra de større, så de kan spise i ro og fred. Kan holde op til 3 mejsekugler. Den er 21 cm bred og 19 cm høj. Les mer
  NOK 246,76

 • foderautomat, SODA BOTTLE BIRD FEEDER

  Foderautomat til småfugle i din have. Soda Bottle Bird Feeder kan indeholde op til 2 liter frø. Du genbruger blot en stor sodavandsflaske som beholder. Den hænger i en aluminiumbøjle. du borer eller skærer blot et par huller i din flaske. Selve fodringshovedet er en zinklegering, der giver lang levetid, og så er den nem at rengøre.

  Les mer
  NOK 122,76

 • Fugle foderautomat til frø

  Fin foderautomat til fuglene i haven. Foderautomaten kan have mange frø i sig og skal derfor ikke fyldes op så ofte. Den er let at hænge op og fylde op. Den er god, hvis man vil have mere liv i haven, og hvis man nyder at sidde og betragte fuglene, mens de spiser.

  Les mer
  NOK 246,76

 • Beskyttet fodrings sæt

  Flotte foderautomater med gitter omkring sig til at beskytte mod egern og større fugle, så småfugle føler sig trygge og kan spise i fred.

  Foderautomaterne er let at fylde. Åbn låget og hæld den ønskede mængde foder i.

  Foderautomaten til mejsekugler kan holde 3 mejsekugler. 

  Størrelserne på dem er angivet under beskrivelsen længere nede på siden.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 740,28

  Specialpris NOK 618,76

 • Gittersæt - 3 foderautomater

  Foderautomaterne til frø og nødder har begge et beskyttende gitter omkring selve foderstationen. Gitteret giver tryghed og beskyttelse til mindre fugle, når de kommer og spiser. De er alle simple og nemme at åbne og fylde op med foder.

  Sættet er oprettet på baggrund af at de er af samme design og så giver det en god blandet mængde foder, da foderautomaterne hver især er beregnet til 3 forskellige slags mad, nemlig nødder, frø og mejsekugler.

  De 3 foderautomater vil normalt koste samlet DKK 547,-, så du sparer DKK 98,- svarende til 18% ved køb af dette sæt.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 678,28

  Specialpris NOK 556,76

 • Foderautomater

  Går du og drømmer om mere fugleliv i haven? Så har vi en flot og stilren foderautomat, der passer ind i de fleste miljøer. 
  Om du vil have den på væggen eller i et træ, så er den egnet til det. Den har en strop på taget, så du kan nemt hænge den op, hvor du har lyst til.

  Vi sælger foderdispenseren i 4 forskellige farver, nemlig mørkegrøn, hvid og granit, granit og i lyseblå. Foderautomaten er produceret i genanvendeligt plastik, så du får helt klart en miljørigtig vare her. Det er også blevet frost og varme testet, så det ikke lige pludselig går i stykker til vinter.

  Den er nem at bruge, du piller bare indsatsen ud så ved at vippe fuglenes fodstøtte op og fylder den med de lækkerier du vil forkæle fuglene med. Indsatsen skubbes på plads og den er klar til brug. Du kan se en video længere nede på siden. Så er det bare at sidde og nyde synet af fuglene, der sidder og guffer godter i sig i midten af huset.

  Selvom du måske allerede har hængt foderautomaten op, er det nemt bare at pille indsatsen ud og genopfylde, hvor det måske er lidt mere besværligt med andre modeller. Indsatsen er gennemsigtig, så det er også nemt at se, hvornår den trænger til en genopfyldning.
  Desuden kan indsatsen skilles af i 2, så den er nem at rengøre.

  Les mer
 • Foderbræt

  Her får du et flot og multifunktionelt foderbræt i 3 farvekombinationer, nemlig mørkegrøn, granit og lyseblå. Du kan bruge brættet både som foder, men også til et lille fuglebad.

  Det har en praktisk lille bakke du let kan trække ud og fylde med hvad du nu har lyst til. 
  Om sommeren kan du evt bruge det som fuglebad, så fuglene har frisk vand hele tiden. Om vinteren kan det passende bruges til foder, da fuglenes naturlige føde er begrænset. Bakken har en lille prop i bunden, der bør pilles op, så regnvand kan komme ud. Ellers vil det ligge i foderet og søbe, så foderet kan rådne.

  Foderbrættet er flot og stilrent. Du bestemmer selv om du vil have det til at hænge på en væg, et gelænder, en stang eller oppe i et træ. Det kan passe ind alle steder. Farverne er enkle og der er et sødt lille gelænder i hver ende og et ”vindue” i hver side, så man rigtig kan hygge sig med at betragte fuglene, når de er på besøg til en lille tur i badet eller for at få dagens ret.

  Vores foderbrætter fra tyske EMSA er lavet i genanvendeligt plastik og kan holde til alt slags vejr, så det kan skabe dyreliv i din have hele året rundt. Det er både varme og frostsikkert. Brættet er desuden nemt at rengøre.

  Les mer
 • Fodersæt og fuglehus i flere farver EMSA - Sætpris

  Hvis du gerne vil have en kombination af vores foder og fuglehuse, så det giver et rigtig flot look og vil du samtidig gerne spare lidt penge, er vores sæt fra tyske EMSA en rigtigt godt bud.

  Her får du både vores flotte foderautomat, der kan rumme en stor mængde foder, vores foderbræt, der også kan bruges som et lille fuglebad samt fuglehuset, der passer godt til de små fugle.

  Sættet kan du få i enten lyseblå og granit eller i hvid og granit. Produktet er lavet i genanvendt plast og er derfor miljørigtigt. Udover det er det nogle flotte og stilrene farver.
  Du kan vælge at hænge dem op ved siden af hinanden, eller bare spredt rundt i haven, mulighederne er mange.

  Så er det bare at sidde og nyde fuglene mens de spiser, bader eller er på vej ind i fuglehuset for at bygge rede eller evt fodre dens unger.

  Samlet koster det DKK 567,-, men køber du samlet, er prisen kun DKK 499,-.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 703,08

  Specialpris NOK 618,76

  Vis detaljer

 • Natur foderhus i eg

  Foderhuset har et påhængt reb så den er let at hænge op og flytte rundt på. Det er åbnet i alle 4 sider, så det er nemt for fuglene at komme til.

  Fyld den med hvad du har lyst til. Madrester, mejsekugler, fuglefrø eller nødder. I midten af bunden er der boret 5 huller, der kan fungere som drænhuller, så der ikke ligger en sø af vand inde i huset. For meget fugt kan ødelægge foderet, så der kommer mug eller råd i det.

  Les mer
  NOK 494,76

 • Egern foderhus i eg

  Har du egern i haven, så kan du hænge denne egern restaurant op. Den vil være til fornøjelse for både dig og de kære dyr. Du kan stå og se egern komme hen og stå på platformen, åbne låget op til de lækkerier, som du har lagt deri og spise dem lige foran dig.

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 266,60

  Specialpris NOK 223,20

 • Egern foderautomat grøn

  Foderhus fra CJ Wildlife til egern. Fyld den med nødder eller andre egernlækkerier og følg med i egernens adfærd i din have. Når egernet vil have mad, sætter den sig på foderbrættet og skubber låget til nødde foderautomaten op. Dette giver dig rig mulighed for at stå og betragte dem, mens de spiser. 

  Les mer
  NOK 184,76

 • Safe Bird mejsekugleholder til vinduet

  Safe-Bird er beregnet til foderkugler og er til montering på vinduer vha sugekoppen. Det er en billig og enkelt løsning til at byde fuglene på mejsekugler.

  Vejledning ved anvendelse af Safe-Bird:

  Foderpind og sugekop samles under LUNKENT vand. Sugekoppen trykkes godt fast på den rensede rude, ved at presse på hele fladen, så der ikke opstår luft imellem ruden og sugekoppen. Foderkuglen sættes på den nedadvendte krog. Der vil gå en 14 dage inden fugle vænner sig til at spise ved vinduet.

  Les mer
  NOK 36,89

 • Fuglefoderhus til vinduet - Frø

  Flot fuglefoderhus til vinduet. Foderhuset er lavet i gennemsigtigt plastik, så man rigtig kan se når fuglene tager for sig af godterne. Det skal monteres med to sugekopper, som følger med. Vask gerne ruden inden du monterer foderhuset. Taget på foderhuset er med til at hold foderet tørt. Ud over taget er der fire huller i bunden af det, som sørger for at få drænet, hvis der er kommet vand i foderet. 


  Les mer
  NOK 221,96

22 vare(r)

per side

Dyreliv i haven

Få mere dyreliv i haven med en foderautomat fra Zinkbakken. En foderautomat vil ikke kun skabe liv om sommeren, men også om vinteren. Vores produkter er i høj kvalitet, som både kan holde til høj sol og varme samt frost om vinteren. De er lette at hænge op og fylde op med foder. 

Undgå de dyr du nødigt vil have i haven. Hvis man gerne vil undgå rotter og andre skadedyr i haven, er en foderautomat en rigtig god ting. Det at få foderet op i højden og væk fra jorden, er med til at reducere ubudne dyr i haven. Rotter kan nemlig godt finde på at spise de fuglefrø, man fodrer fuglene med.