Foderbræt

Her får du et flot og multifunktionelt foderbræt i 3 farvekombinationer, nemlig mørkegrøn, granit og lyseblå. Du kan bruge brættet både som foder, men også til et lille fuglebad.


Det har en praktisk lille bakke du let kan trække ud og fylde med hvad du nu har lyst til. 
Om sommeren kan du evt bruge det som fuglebad, så fuglene har frisk vand hele tiden. Om vinteren kan det passende bruges til foder, da fuglenes naturlige føde er begrænset. Bakken har en lille prop i bunden, der bør pilles op, så regnvand kan komme ud. Ellers vil det ligge i foderet og søbe, så foderet kan rådne.


Foderbrættet er flot og stilrent. Du bestemmer selv om du vil have det til at hænge på en væg, et gelænder, en stang eller oppe i et træ. Det kan passe ind alle steder. Farverne er enkle og der er et sødt lille gelænder i hver ende og et ”vindue” i hver side, så man rigtig kan hygge sig med at betragte fuglene, når de er på besøg til en lille tur i badet eller for at få dagens ret.


Vores foderbrætter fra tyske EMSA er lavet i genanvendeligt plastik og kan holde til alt slags vejr, så det kan skabe dyreliv i din have hele året rundt. Det er både varme og frostsikkert. Brættet er desuden nemt at rengøre.

Varekode: (98)43*Foderbræt

Availability: På lager

NOK 209,56

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Foderbrættet er designet og produceret i Tyskland af producenten EMSA. Det er i genanvendeligt plastik, der kan tåle alt slags vejr.

Det er 14 cm bredt, 15 cm dybt og 21 cm højt. Det er et 3 i 1 foderbræt, der kan bruges som foderbræt til foderkugle, foderbræt til fuglefrø samt fuglebad.