Omnioutil spande

Disse omnioutil spande er skabt med baggrund i japansk design og har vundet designprisen Good Design – Long Life Design Award.

6 vare(r)

per side

 • Omnioutil spande - Sort

  En flot spand man både kan bruge lige såvel indenfor som udenfor. Spanden er i et smukt japansk design og er vinder af Good Design – Long Life Design Award. Det er et enkelt, men smuk spand med låg og hank. Spanden har mange anvendelsesmuligheder.

  Spanden er god til at opbevare madvarer, strikketøj eller børnenes legetøj. Hanken gør at den er let at flytte rundt med. Den er i en rigtig kraftig kvalitet og kan holde til 150 kg. Så man kan sagtens sidde på den, hvis man har den med på stranden eller i skoven. Man kan her fylde den med snacks til en hyggelig skov- eller strandtur.

  Spanden kan bruges som vase. Her vil Mini eller Small nok være dem der er mest velegnet til dette.

  Den sælges i fire forskellige størrelser – Mini, Small, Large og Xtra Large.
  Skal du bruge mange kan du spare penge ved at købe vores omnioutil spande sæt.

  Les mer
 • Omnioutil spande - Grå

  Vores flotte omnioutile spande er lavet i et flot japansk design. De er lavet i hårdt plast og er i en høj kvalitet. Dette giver dem flere anvendelses muligheder. Man kan nemlig snildt tage dem med i haven, hvor man kan bruge dem til opbevaring af diverse små haveredskaber. De kan sagtens tåle at stå ude i vind og vejr uden at plastikken kommer til at se træls ud. 

  Få styr på børneværelset ved at pakke børnenes legetøj ned i spanden. Spanden kan også sagtens bruges som stol eller en lille skammel, da den kan holde til en belastning på op til 150 kg. 

  Da plastikken er uden phtalater og giftstoffer kan den sagtens anvendes til opbevaring af mad. Den kan bruges som en picnickurv, hvis man en dag skal på stranden eller i skoven.

  Les mer
 • Omnioutil spande - Grøn

  En yderst holdbar spand der kan bruges inde og ude. Spanden er lavet i hård plastik der ikke bliver grimt af at stå ude i alt slags vejr. Den er i et japansk design og har vundet design prisen Good Design – Long Life Design Award. 

  Det flotte design gør at spandens anvendelsesmuligheder er ubegrænset. Den kan sagtens bruges i haven, hvor man kan have mindre haveredskaber i. Den kan tåle ned til minus 20 grader og helt op til 120 grader. 
  Man kan også bruge den til opbevaring af madvarer. Den er uden phtalater, og der er derfor ingen giftstoffer i. Man kan også have den stående på børneværelset, hvor man kan opbevare børnenes legesager. Det gør det også let for alle at få ryddet op nemt og hurtigt.
  Vi har også set den blive brugt som en lille blomster krukke. Dette er lidt anderledes og yderst flot at se på. 

  Les mer
 • Omnioutil spande - Navy Blå

  Spandene her er designet i japan og de er lavet i hård plast i en høj kvalitet. Dette giver dem flere anvendelses muligheder. Brug den i haven til opbevaring af diverse små haveredskaber, eller som en picnickurv til en tur på stranden eller i skoven. De kan sagtens tåle at stå ude i vind og vejr uden at plastikken kommer til at se træls ud.

  Plastikken er uden phtalater og giftstoffer og kan den derfor sagtens anvendes til opbevaring af mad eller til børneværelset til alt legetøjet. Spanden kan også sagtens bruges som stol eller en lille skammel, da den kan holde til en belastning på op til 150 kg. Mål og rumfang er længere nede på siden under beskrivelsen.

  Les mer
 • Omnioutil Spande - Gul

  Omnioutil spanden kan bruges inde -og udenfor. Spanden har vundet Good Design – Long Life Design Award i Japan, som direkte oversat betyder "godt holdbart design".
  Den er i rigtig kraftig kvalitet og kan holde til 150 kg. Så man kan sagtens bruge den som stol, til at sidde på, hvis man fx har den med på stranden eller i skoven. Her kan man så vælge at medbringe snacks og drikkevarer i spanden og bruge den multifunktionelt på denne måde.

  Du får en enkel og smuk spand med låg og hank. Spanden har mange anvendelsesmuligheder. Spanden er god til opbevaring af madvarer, legetøj, strikketøj, etc.
  Håndtaget gør den er let at flytte rundt med og hullet i håndtaget passer til en vandslange.

  Spanden kan fint bruges som vase. Her vil Mini eller Small nok være dem der er mest velegnet til dette.

  Den sælges i fire forskellige størrelser – Mini, Small, Large og Xtra Large. Skal du bruge mange kan du spare penge ved at købe vores omnioutil spande sæt.

  Les mer
 • Omnioutil spande sæt

  Spar 121kr. på at købe vores sæt af spande. I sættet indgår alle størrelserne, du kan rulle ned på siden og se beskrivelsen for deres mål samt hvor mange liter de hver kan rumme. Vi sælger dem i 3 udgaver, nemlig grå, sort og grøn.

  Denne japanske spand har utrolig mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til opbevaring af stort set alting; strikketøj, blade, dit barns legetøj og meget mere. Spanden er fri for gift og de kræftfremkaldende phthalater, hvilket gør at du også sagtens kan bruge den til at opbevare dine madvarer i. Tag den med på stranden og hav både mad, kolde drinks og stol i selv samme spand. Spanden kan holde op til 150 kg, så den kan også benyttes som skammel på stranden, til børneværelset eller til udendørs arbejde.

  Hvis du ønsker at kombinere farverne i dit sæt af spande, bedes du kontakte os på mail: Morten@zinkbakken.dk eller på telefonen 20130077. 

  Les mer

  Vanlig pris: NOK 987,04

  Specialpris NOK 837,00

  Vis detaljer

6 vare(r)

per side

Et solidt produkt

Omnioutil spandende er lavet i hård plastik og er derfor rigtig hårdføre. De kan stå både inde og ude. De tager ikke skade af vejret og bliver ikke grimme af at stå i dårligt vejr. De fås i fire forskellige størrelser og kan rumme 4, 8, 10 og 20 liter. Spandene kan bære op til 150 kg.

Ideer til anvendelsesmuligheder for omnioutil spande

I og med spandene kan bære op til 150 kg, kan fleste roligt sætte sig på dem og bruge dem som skamler.
Du kan opbevare børns legetøj, også uden at bekymre dig om giftstoffet phtalat. Spanden er nemlig helt fri for stoffet, det er et blødgørende middel man bruger til plastik, og desuden er farligt for mennesker.
Af samme grund egner spandene sig også til opbevaring af madvarer, spanden er fødevaregodkendt. Kan alternativt bruges som krukke til at plante i.

I håndtaget på spanden er der et hul, som passer til en vandslange med standard bredde, så man kan stikke slangen deri og fylde spanden op. Mange har sikkert prøvet at finde en spand frem for at vaske bilen eller for at bruge den til noget andet. Man stikker slangen ned i spanden og tænder for vandet, hvorefter slangen pisker rundt og pjasker det hele til. Her sidder den godt fast i hullet og vandet ender i spanden, frem for på terrassen eller i indkørslen
Ønsker man at hænge spanden op, er det også muligt.