Omnioutil spande

Disse omnioutil spande er skabt med baggrund i japansk design og har vundet designprisen Good Design – Long Life Design Award.

De er lavet i hård plastik og er derfor rigtig hårdføre. Kan stå inde og ude. De tager ikke skade af vejret og bliver ikke grimme af at stå i dårligt vejr. De fås i fire forskellige størrelser og kan rumme 4, 8, 10 og 20 liter. Spandene kan bære op til 150 kg, hvilket betyder de kan bruges som skamler. Spandene har rigtigt mange anvendelsesmuligheder.

Du kan opbevare børns legetøj, også uden at bekymre dig om giftstoffet phtalat som er et blødgørende middel man bruger til plastik, som man hører om er farligt for mennesker. Spanden er nemlig helt fri for phtalater. Af samme grund egner spandene sig også til opbevaring af madvarer, spanden er fødevaregodkendt. Kan alternativt bruges som krukke til at plante i.

I håndtaget på spanden er der et hul, som passer til en vandslange med standard bredde, så man kan hænge den der og fylde spanden op. Ønsker man at hænge spanden op, er det også muligt.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side