Bålsteder

Rigtig flotte bålsteder til din have. De er perfekte til en sensommeraften, med familie og venner. De skaber varme og en hyggelig atmosfære. Det bliver mere og mere populært at have et bålsted i haven. De fleste kan huske hyggen med snobrød og vil dele det med børnene. Det er ren familiehygge med snobrød eller skumfiduser over den levende ild.
Bålstederne er alle lavet på den måde, at man kan se de levende flammer igennem siden af kurven. Dette giver en anderledes og god varme.

10 vare(r)

pr. side

 • Fire små brændefakler

  Fire små brændefakler til udendørs brug. De små brændefakler er super gode til en havefest. De kan placeres rundt omkring i haven for at skabe en dejlig afslappede stemning og samtidig til at lyse haven lidt op om aftenen. De giver også en dejlig varme samt en skøn atmosfære.

  Der er 4 små brændefakler pr enhed.

  Vis detaljer
  50,96 NOK

 • Oval ildkurv i Ø42

  Bålet i en ildkurv stopper aldrig med at fascinere os. Det skaber en helt unik stemning. Det er en hyggelig og anderledes måde at byde dine gæster velkomne på. Man kan også slutte dagen af med lidt bålhygge og noget tid udendørs.

  Bemærk: Forvent ca. 14 dages leveringstid efter bestilling.

  Vis detaljer
  2.078,96 NOK

 • Trapezformet ildkurv med kant i Ø52

  Rigtig skøn ildkurv til haven. Det har en trapezform med en kant som omring flammerne. Dette bliver endnu pænere om aftenen. Super flot og praktisk bålsted til at samle familien med. Udformningen af kurven gør at man kan se flammerne igennem rillerne og det vil naturligvis også give en rigtig dejlig og behagelig varme.

  Bemærk: Forvent 14 dages leveringstid, efter du har lagt din ordre.

  Vis detaljer
  2.078,96 NOK

 • Ildkurv i Ø41

  Rigtig flot ildkurv i trapez form. Velegner sig til et bålsted i haven, men kan også sagtens bruges som dekoration. ildkurven er med til at forlænge de dejlige sensommeraftener i haven eller på terrassen. Ildkurvens udformning er med til at skabe en masse lys omkring det. Dette skyldes at man kan se de smukke flammer fra siden, og mellemrummene vil også være med til at skabe en dejlig varme. Det er super nemt at pakke samme og stille væk, når tiden er inde. Man kan skille kurven fra foden. Man kan herefter stille foden omvendt på jorden og placerer kurven i den, så det ikke fylder særligt meget.

  Vis detaljer
  2.078,96 NOK

 • Rundt Højbed Ø50, 20 cm højt

  Et fint lille rundt højbed i jern. Det har en diameter på 50 cm og en højde på 20 cm. Det er lavet med en tykkelse på 3 mm. Det er rigtig fint, hvis man ønsker at have et lille bed i haven. Der kan plantes stort set alt i det, men det er velegnet til krydderurter, da de ikke skal have så meget plads.
  Højbedet kan også bruges til at afgrænse et bed eller et lille træ i haven. Der er ingen bund i ringen.

  Vis detaljer
  414,96 NOK

 • Rundt Højbed Ø60, 20 cm højt

  Et flot rundt højbed i 3 mm jern, som vil få en flot rust farve efter kort tid. Det har en højde på 20 cm og er 60 cm i diameter. Vi bruger det både som et fint højbed, men også til afgrænsning af et træ eller et lille bed. I højbedet kan der være blomster, grøntsager eller krydderurter. Vi har krydderurter i, men de andre kan også sagtens plantes i dem. Nogle bruger det, som afgrænsning af bede eller træer. Det giver en flot afslutning på træet og får ens have til at se skarp ud, uden at man behøver at være i haven i flere timer.
  Det er produceret i Danmark og er i en rigtig god kvalitet.

  Vis detaljer
  466,96 NOK

 • Rundt Højbed Ø60, 10 cm højt

  Vil få en flot rust farve efter kort tid. Bruges som et fint højbed eller til afgrænsning af et træ eller bed. Produceret i Danmark og er i en rigtig god kvalitet. Vis detaljer
  362,96 NOK

 • Rundt Højbed Ø70, 20 cm højt

  Rundt højbed eller kant afgrænsning med en diameter på 70 cm. Højden er 20 cm og tykkelsen i jernet er 3 mm. Det vil sige at bedet vejer 10,5 kg og er dermed solidt. Vi bruger bedet som et højbed til krydderurter. Der er også mange som bruger denne type som kantafgrænsning for det lille frugttræ i græsplænen. Ringen kan også bruges som en bålring som en nem afgrænsning.

  Vis detaljer
  518,96 NOK

 • Jernring/rust til rundt speilbasseng / bålfat.

  Ø40 eller Ø70 cm rustfarget jernring som kan brukes til å løfte et basseng eller bålfat opp med 8 cm, slik at fatet får et svevende uttrykk. Vis detaljer
 • Rundt Højbed Ø120, 20 cm højt

  Flot rundt højbed uden bund i. En super god og billig løsning, hvis det alligevel bare skal stå ud i haven. Med en diameter på 120 cm og en højde på 20 cm er der mange muligheder. Det kan fx være at man vil bruge det som et helt almindeligt højbed, hvor der skal plantes grøntsager og krydderurter. Vi ser dog også, at det bliver brugt til bed afgrænsninger og afgrænsninger af træer. En ny smart måde at anvende det på, er ved at lave et hyggeligt lille bålsted. Man kan have et afgrænset bålsted. Man kan ligge jernringen ned i niveau, hvorefter man fylder det med evt. sand og sten. Man kan vælge om man vil have endnu en lille ring i midten, eller om man stiller et bålfad, som også er gravet lidt ned i niveau. Bålet får derved et sikker underlag, mens det står flot og dekorativt i haven.

  Vis detaljer

10 vare(r)

pr. side

Bålstederne står alle på en fod som er 35 centimeter høj. Det gør at man kan stille dem de fleste steder uden at være bange for at underlaget bliver for varmt og antænder under dem. De er alle lavet i jern og får med tiden en rigtig smuk rustfarve.

Bålsted til haven

Lav det perfekte bålsted i haven med en bålfad eller et bålsted fra Zinkbakken.dk. Vi ser en tendens til at flere og flere får et bålsted i haven. Dette skyldes nok en større lyst til at være udenfor, blandt forældre og unge. Med et af vores bålsteder på ben, kan man få et rigtig fint bål, som kommer lidt op i højden. Dette giver det et lidt mere svævende look, men gør det også rigtig flot at se på, da man kan se flammerne igennem metallet. Det har et meget middelalderligt udtryk og er meget rustikt.
Man kan også lave et bålsted med et bålfad. Hvis bålfadet graves lidt ned i niveau, er den et perfekt underlag til et bål. Det er derudover også visuelt et flot element i ens have.
Med vores græskanter eller runde højbed kan man indramme bålstedet. Dette giver et flot skarpt udseende. Det gør også at man har lettere ved at holde det fri for ukrudt og græs.
Da jeg var dreng, kan jeg huske at vi havde et fint corten bålfad på terrassen. Det blev ofte brugt. Det blev for det meste brugt, når jeg fik venner over og jeg havde fået overtalt min mor til at lave snobrødsdej til os. Vi måtte finde tæpperne frem til sidst. Det er også blevet brugt til nogle fester. Om det er en sommerfest i haven eller en julefrokost indenfor er underordnet. Det skaber en lige hyggelig stemning.

Bål med minimal røg

Når man laver bål i haven, vil man gerne undgå at genere sine naboer med alt for meget røg. 

Vi har førhen lavet bål, hvor vores brænde stod lodret. Dette gave en del røg og det var svært at kontrollere når det først begyndte at falde sammen. Vi prøvede derfor at ligge brændet vandret. Vi lagde brændet tæt og stablede brændet op herfra. Når man ligger brændet vandret gør det også at gløderne har sværere ved at falde ned og tænde flere lag. Det er også vigtigt at man ikke bruge for stort brænde. Mindre brænde gør det også nemmere at kontrollere. 

Den sidste ting vi fandt ud af, var at man skal tænde bålet i toppen. Man skal lave sit bål bredest i bund og smallest i toppen. Dette gør at ilden har nemmere ved at brede sig ned over bålet.