Aluminiums bakker

Er du på udkig efter en aluminiumsbakke? Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem, hvor du har muligheden for enten at få vores aflange bakker eller vores runde fade. De aflange bakker der primært bruges til undervanding af planter ude i drivhuset eller i vindueskarmen, kan fås i størrelse fra 90 x 15 cm til 150 x 30 cm. Her kan du også under drivhushylder finde bakkerne i sort lakeret.

Fadene bruges som mindre vandfade og fuglebade til havens fugle og insekter. Derudover kan de med fordel også bruges indendørs, hvad enten det er som dekoration eller som frugtfad.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Bakkerne er dansk produceret og af virkelig høj kvalitet. De aflange bakker er gode til at transportere og have sine potteplanter stående på. Ved hjælp af hyldeknægte kan bakkerne monteres på en væg, f.eks. i dit drivhus, og dermed fungere som hylde. Planterne kan blive undervandet, og da der er plads til flere planter på en gang, gøres det endnu lettere at passe og holde dine planter. Vi har et stort udvalg indenfor størrelse, men finder du ikke det mål som du leder efter, har du også mulighed for at få lavet bakker på specialmål. Vores fade er alle i aluminium, men har forskellige look. Her kan du enten få med kobber, mørk kobber eller messing look.